Jak vytvořit hladký kámen v Minecraftu. Průvodce krok za krokem

How do you get smooth stone in 1.12 2?
You can make smooth stone in Minecraft by smelting stone with any type of fuel. Smooth stone is one of the most popular construction materials in the game. You can also combine smooth stone with iron ingots and a Furnace to make a Blast Furnace.
Další informace najdete na www.businessinsider.com

Populární sandboxová hra Minecraft umožňuje uživatelům budovat a prozkoumávat vlastní virtuální světy. Leštěná varianta normálního kamene známá jako „hladký kámen“ je ve hře „Minecraft“ klíčovou součástí. Hladký kámen se často používá ve stavebních projektech, protože má elegantnější vzhled. V tomto článku se budeme zabývat řadou dotazů, jak získat hladký kámen ve hře Minecraft.

Jak lze ve hře Minecraft 2023 vytvořit hladký kámen?

Chcete-li v Minecraftu vytvořit hladký kámen, proveďte následující úkony:

První krok: těžba kamene Běžný kámen je třeba nejprve vytěžit. Kámen lze objevit v podzemí, často v důlních šachtách nebo jeskyních. Dokud jich nebudete mít dostatek, těžte kamenné bloky krumpáčem.

Druhý krok: Poté musíte vytvořit pec. K tomu seberte osm dlažebních kostek a položte je na řemeslnický stůl do tvaru čtverce. Jakmile pec vytvoříte, dejte ji do svého vlastnictví.

Krok 3: Vytavte kámen

Do horního otvoru pece vložte standardní kamenné kvádry a spodní otvor naplňte palivem, například uhlím nebo dřevem. Kámen se v peci začne tavit a brzy se z něj stane hladký kámen.

2. Jak můžete ve hře Minecraft Survival získat hladký kámen?

Pro získání hladkého kamene v režimu přežití je třeba postupovat stejně jako v kreativním režimu. Chcete-li získat hladký kámen, musíte vytěžit běžné kamenné bloky, vyrobit pec a kámen v peci roztavit. Hráči mohou touto metodou sbírat suroviny a vyrábět hladký kámen v rámci hry o přežití. 3. Je možné vyrobit hladký kámen?

V Minecraftu lze hladký kámen vyrobit. Pomocí pece můžete výše popsaným postupem přeměnit normální kámen na hladký kámen. Hráči, kteří chtějí hladký kámen používat pro různé stavební projekty, musí tento postup výroby dokončit. Může kameník vyrábět hladký kámen?

Ne, kameník nemůže přímo vyrábět hladký kámen. Kamenolom je v Minecraftu užitečný nástroj, který hráčům umožňuje stavět různé předměty související s kamenem, například schodiště, desky a cihly, nedokáže však vyrábět hladký kámen. Jak již bylo řečeno, k získání hladkého kamene musíte použít pec.

Závěrem lze říci, že hladký kámen ve hře Minecraft je sofistikovaná látka, kterou lze použít při stavbě. Hráči musí vykopat obyčejný kámen, vytvořit pec a vytavit kámen v peci, aby získali hladký kámen. Podle tohoto schématu se řídí jak režim přežití, tak tvůrčí režim. Ačkoli je kameník užitečným nástrojem pro výrobu dalších výrobků souvisejících s kamenem, hladký kámen s ním vyrobit nelze. Hladký kámen, který můžete použít ve svých projektech ve hře Minecraft, můžete mít pohotově k dispozici podle těchto pokynů.

FAQ
Jak získáte hladký kámen bez hedvábného doteku?

Bez použití kouzla Hedvábný dotek můžete pro získání hladkého kamene v Minecraftu provést následující akce: 1. Sbírejte dlažební kostky: Začněte těžbou standardních dlažebních kostek. Ty přirozeně vznikají v jeskyních a získáte je těžbou kamenných bloků jakýmkoli krumpáčem. 2. Postavte pec: Použijte osm dlažebních kostek ke stavbě pece. Otevřete řemeslný stůl, uspořádejte dlažební kostky do čtverce, vyplňte všechny otvory kromě prostředního a pak jej zavřete. 3. Přičichněte k dlažebním kostkám: Položte pec a pomocí nabídky pravého tlačítka myši vstupte do nabídky. Umístěte zdroj paliva, například uhlí nebo dřevo, do spodní štěrbiny a dlažební kostku do horní pozice. Tím zahájíte proces tavení, který promění dlažební kostku v obyčejný kámen. Až budete mít obyčejný kámen, pokračujte v jeho tavbě v peci.

4. Vytavte nepravidelný kámen. Do spodního otvoru vložte zdroj paliva a do horní pozice normální kámen. Nerovný kámen se ve výsledku změní na hladký kámen. 5. Shromážděte hladký kámen: Po dokončení procesu tavení můžete z výstupní štěrbiny pece sebrat hladký kámen.

I bez kouzla Hedvábný dotek můžete v Minecraftu získat hladký kámen podle těchto pokynů.

Proč nemohu v Minecraftu vyrobit hladký kámen?

Hladký kámen se vám v Minecraftu nemusí podařit vytvořit z několika různých důvodů. Zde je několik možných důsledků: 1. Špatný řemeslný recept: Běžný kámen se na vytvoření hladkého kamene roztaví v peci. Ujistěte se, že používáte správné materiály a postupujete podle správného návodu na crafting. Palivo (například uhlí nebo dřevo) by mělo jít do spodního otvoru pece a normální kámen do horního otvoru. Hladký kámen se nevytvoří, pokud v peci není palivo nebo kámen není zasazen do správného místa. 2. Není dostatek surovin: Ujistěte se, že máte dostatek obyčejného kamene pro tavbu v peci. Při tavbě vznikne z každého bloku obyčejného kamene jeden blok hladkého kamene. Pokud nemáte dostatek běžného kamene, nemůžete vyrobit hladký kámen. 3. Nekompatibilní verze hry: Hladký kámen byl poprvé zahrnut do verzí 1.14 Java Edition, 1.11 Bedrock Edition a pozdějších verzí hry Minecraft. Pokud hrajete starší verzi hry, nemusí být možnost výroby hladkého kamene k dispozici.

Pokud žádné z těchto vysvětlení neplatí, může mít vaše hra chybu nebo technický problém. Za takových okolností doporučujeme prozkoumat online fóra nebo požádat o pomoc komunitu Minecraftu, abyste mohli problém dále řešit.

Jak snadno získat hladký kámen?

Ve hře Minecraft můžete hladký kámen jednoduše získat podle následujících pokynů: Hladký kámen získáte tak, že materiál vytěžíte pomocí krumpáče. Ve hře se dlažební kámen vyskytuje převážně v jeskyních nebo při těžbě kamenných bloků. 2. Pec: Postavte pec s osmi dlažebními kostkami. Můžete ji postavit, kamkoli se rozhodnete. 3. Přiložte palivo do ohniště: K provozu ohniště potřebujete palivo. Běžným zdrojem paliva je uhlí, dřevěné uhlí nebo dřevěné předměty, jako jsou klacky nebo prkna. Palivo vložte do spodní štěrbiny topeniště. 4. Přiložte dlažební kostku: Vložte dlažební kostku do horní štěrbiny topeniště. Jakmile se dlažební kostka začne tavit, změní se v hladký kámen. 5. Shromážděte hladký kámen: Hladký kámen se objeví ve výsledné štěrbině pece, jakmile se dlažební kámen dotaví. Chcete-li jej přidat do inventáře, stačí kliknout a přetáhnout.

Podle těchto pokynů můžete v Minecraftu rychle získat hladký kámen pro různé stavební projekty nebo řemeslné recepty.