Jak změnit auto v Mapách Google

Jak ulozit polohu auta?
Parkovací místo si můžete uložit pro případ, že byste zapomněli, kde je auto zaparkované.

  1. Na telefonu nebo tabletu s Androidem spusťte aplikaci Mapy Google .
  2. Klepněte na modrý bod, který označuje vaši polohu.
  3. Klepněte na Uložit vaše parkování.
Další informace najdete na support.google.com

Pomocí známého navigačního programu Mapy Google můžete zobrazovat mapy, získávat pokyny k jízdě a objevovat zajímavá místa. Symbol auta na mapě můžete změnit podle svých preferencí, což je jedna z jeho užitečných funkcí. V tomto článku se dozvíte, jak změnit symbol automobilu v Mapách Google, a najdete zde odpovědi na otázky spojené se změnou automobilu v Mapách Google, včetně toho, jak zobrazit automobil v Mapách Google, jak přepnout do režimu automobilu na iPhonu, jak přidat automobil do Map iPhone a co je to režim automobilu v Mapách Google. Jak zobrazit automobil na Mapách Google

Abyste mohli zobrazit svůj automobil na Mapách Google, musíte v telefonu zapnout možnost „Sdílení polohy“. Uděláte to takto: 1. Spusťte aplikaci Mapy Google v telefonu nebo tabletu. V levém horním rohu obrazovky klikněte nebo klepněte na symbol nabídky (tři vodorovné čáry). 3. V nabídce vyberte možnost „Sdílení polohy“. 4. Vyberte dobu, po kterou chcete dát lidem vědět, kde se nacházíte. 5. Výběrem možnosti „Get a Link“ (Získat odkaz) odešlete svou polohu do jiných služeb pro zasílání zpráv nebo klepnutím na možnost „Add People“ (Přidat lidi) vyberte kontakty, se kterými ji chcete sdílet. Po výběru kontaktů nebo vytvoření odkazu budou moci zobrazit vaši aktuální polohu v Mapách Google. Jak na iPhonu přepínat mezi režimem auta a normálním režimem

Na iPhonu můžete upravit nastavení aplikace Mapy a změnit režim jízdy. Proveďte tyto úkony: 1. Klepněte na tlačítko : 1. Spusťte aplikaci Mapy na iPhonu. Klepněte na vyhledávací pole v horní části obrazovky v

pozici 2]. 3. Zadejte místo nebo cíl, kam chcete navigovat. Klepněte na tlačítko „Directions“ v kroku 4. 5. Klepnutím na zobrazenou ikonu, kterou je obvykle automobil, vyberte způsob dopravy. Vyberte preferovanou možnost, například auto, jízdní kolo, veřejnou dopravu nebo chůzi. Po aktualizaci způsobu jízdy se nyní můžete řídit navigačními pokyny.

Jak aktualizovat Mapy iPhone pomocí automobilu

Abyste mohli přidat automobil do Map iPhone, musíte mít příslušné údaje o automobilu, například značku, model a rok výroby. Uděláte to takto:

1. Spusťte aplikaci Nastavení v iPhonu. 2. Přejděte dolů a vyberte možnost „Mapy“. 3. Klepněte na „CarPlay“, pokud je povolena, nebo vyberte „Vehicle“, pokud CarPlay není k dispozici. Poté vyberte možnost „Přidat auto“ nebo „Přidat vozidlo“.

4. 5. Zadejte značku, model a rok výroby svého vozu. Chcete-li informace uložit, vyberte v kroku 6 možnost „Hotovo“. Nyní, když byly informace o vašem automobilu propojeny s aplikací iPhone Maps, se při navigaci zobrazí ikona automobilu.

Co obnáší režim automobilu v Mapách Google?

Díky funkci automobilového režimu Mapy Google jsou uživatelské rozhraní aplikace vhodnější pro používání během jízdy autem. Díky zjednodušenému designu a větším tlačítkům a textu je používání aplikace jednodušší, aniž by se člověk musel rozptylovat. Součástí režimu pro automobily jsou také aktualizace dopravních informací v reálném čase, hlasové příkazy hands-free a hlasové pokyny „turn-by-turn“. Pokud začnete pro navigaci používat Mapy Google, zapnete režim auta a aplikace se okamžitě přepne do vylepšeného rozhraní.

Závěrem lze navigaci přizpůsobit jednoduchou změnou vozidla v aplikaci Mapy Google. Svůj automobil můžete na mapě zobrazit tak, že povolíte sdílení polohy. Pro větší přizpůsobení můžete na iPhonu přizpůsobit režim automobilu a nahrát informace o svém vozidle do aplikace iPhone Maps. Režim automobilu v Mapách Google nabízí uživatelsky přívětivé rozhraní s klíčovými funkcemi pro zlepšení navigace během jízdy.

FAQ
Jak najdu své auto na mapách iPhone?

K vyhledání vozidla pomocí map iPhone můžete použít níže uvedené techniky: 1. Spusťte aplikaci Mapy na iPhonu. Klepněte na vyhledávací pole v horní části obrazovky v

pozici 2]. 3. Do vyhledávacího řádku zadejte „parked car“ (zaparkované auto) a klepněte na výsledné doporučení. Mapy následně zobrazí na mapě polohu zaparkovaného automobilu a další informace, jako je název ulice nebo informace o parkovišti.

5. V případě potřeby můžete polohu zaparkovaného automobilu sdílet s dalšími osobami klepnutím na modrou šipku vedle něj. Vezměte prosím na vědomí, že tato funkce vyžaduje, aby byl váš iPhone připojen k systému Bluetooth nebo CarPlay vašeho automobilu, nebo abyste měli nainstalovaný kompatibilní autorádio, které podporuje funkci „Zaparkované auto“, aby správně fungovala.

Kde se v nastavení nachází režim auta?

Níže uvedené metody vám pomohou najít automobilový režim v nastavení Map Google: 1. Spusťte aplikaci Mapy Google v telefonu nebo tabletu.

2. Klikněte nebo klepněte na své iniciály nebo profilovou fotografii v pravém horním rohu obrazovky. 3. V rozbalovací nabídce v kroku 3 vyberte možnost „Nastavení“. 4. Vyhledejte možnost „Nastavení navigace“ posunutím dolů. Klepněte na možnost „Navigation settings“ (Nastavení navigace) v kroku 5.

6. V položce „Driving options“ (Možnosti jízdy) vyberte možnost „Car mode settings“ (Nastavení režimu jízdy).

7. V nastavení režimu automobilu můžete nakonfigurovat řadu funkcí souvisejících s navigací, včetně výběru trasy, hlasového navádění a nastavení displeje.

Upozorňujeme, že v závislosti na verzi aplikace a operačním systému zařízení se může umístění těchto nastavení mírně lišit.

Co je můj režim auta?

Proces detekce automobilového režimu v Mapách Google můžete použít následujícím postupem: 1. Spusťte aplikaci Mapy Google ve svém chytrém telefonu. 2. Klepnutím vyberte ikonu nabídky (tři vodorovné čáry) v levé horní části obrazovky.

3. V seznamu možností vyberte položku „Nastavení“. 4. V nabídce možností vyberte položku „Nastavení navigace“.

5. Možnost „Car mode“ (Režim auta) naleznete v části „Driving options“ (Možnosti jízdy). Pro přístup k dostupným nastavením vyberte v šestém kroku položku „Car mode“. 7. Z nabízených možností vyberte preferovaný režim automobilu.

Výběrem oblíbeného automobilového režimu Google Maps přizpůsobí navigaci vašim potřebám a poskytne vám pokyny a předpokládané časy příjezdu podle zvoleného způsobu dopravy.