Jak vypnout automatické obnovení na konzoli Xbox One 2017

Možná jste si všimli, že se vaše předplatné služby Xbox Live automaticky obnovuje na konci každého zúčtovacího cyklu, pokud máte konzoli Xbox One a předplatné této služby. Zatímco některým zákazníkům to může vyhovovat, jiní se mohou rozhodnout obnovit své předplatné ručně. Pokud patříte do druhé skupiny a chcete automatické obnovení na konzoli Xbox One zakázat, jste na správném místě. Podle pokynů v tomto článku můžete zakázat automatické obnovování a najdete v něm také odpovědi na některé důležité dotazy.

Níže uvedené kroky slouží k zakázání funkce automatického obnovování na konzoli Xbox One: Pro začátek zapněte konzoli Xbox One a přihlaste se k účtu Xbox Live. 2. Přejděte na domovskou obrazovku a vyberte možnost „Settings“ (Nastavení). Na domovské obrazovce ji objevte posunutím doleva nebo pomocí tlačítka Xbox na ovladači vyberte symbol ozubeného kola. 3. V nabídce Nastavení vyberte položku „Účet“ a poté „Předplatné“. 4. Na kartě Subscriptions (Předplatné) můžete vidět seznam všech svých aktivních předplatných. Vyhledejte a vyberte předplatné služby Xbox Live. 5. V nastavení předplatného služby Xbox Live naleznete možnost „Auto Renewal“. Přepnutím přepínače nastavte tuto možnost na hodnotu „Vypnuto“. 6. Budete vyzváni k potvrzení výběru. Zvolte „Yes“ (Ano), čímž označíte, že chcete zastavit automatické obnovování předplatného služby Xbox Live. Gratulujeme vám! Na konzoli Xbox One jste úspěšně zakázali automatické obnovování členství ve službě Xbox Live. Díky tomu se vaše předplatné nebude na konci každého zúčtovacího cyklu samo obnovovat.

Nyní zodpovíme několik relevantních dotazů: 1. Jak mohu aktivovat automatické obnovení předplatného Xbox?

Pro aktivaci automatického obnovení ve službě Xbox je třeba dodržet totožný postup jako výše, jen tentokrát přepněte položku „Automatické obnovení“ na „Zapnuto“, nikoli na „Vypnuto“. Na konci každého zúčtovacího cyklu se předplatné služby Xbox Live obnoví samo, pokud své rozhodnutí potvrdíte. 2. Obnovuje se služba Xbox Live automaticky?

Členství ve službě Xbox Live je ve výchozím nastavení nastaveno tak, aby se na konci každého zúčtovacího cyklu samo obnovilo. V důsledku toho, pokud funkci automatického obnovení nezakážete, se vaše předplatné obnoví samo a bude vám znovu zaplaceno.

3. Jak mohu zastavit automatické obnovování společnosti Microsoft?

Chcete-li zastavit automatické obnovování předplatného společnosti Microsoft, včetně předplatného služby Xbox Live, postupujte podle výše uvedených pokynů. Pro členství Xbox i Microsoft je postup stejný.

V případě konzole Xbox One mějte na paměti, že zakázáním automatického obnovování získáte větší kontrolu nad předplatným a fakturací. Zaručuje, že vám nebudou automaticky účtovány poplatky za službu, kterou si možná nepřejete nadále odebírat.

FAQ
Můžete zrušit automatické obnovení na konzoli Xbox?

V konzoli Xbox můžete automatické obnovení skutečně vypnout. Chcete-li toho dosáhnout, postupujte podle následujících kroků: 1. Na konzoli Xbox One otevřete domovskou obrazovku. 2. Pokyny otevřete stisknutím tlačítka Xbox na ovladači. 3. V nabídce vyberte kartu „Nastavení“. 4. Klikněte na položku „Account“ (Účet) a poté ze seznamu možností vyberte položku „Subscriptions“ (Předplatné). V části „Subscriptions“ (Předplatné) se může zobrazit seznam vašich aktivních předplatných. 6. Najděte a vyberte předplatné, u kterého chcete zakázat automatické obnovování. 7. V podrobnostech o předplatném vyhledejte možnost „Turn off auto-renewal“ (Vypnout automatické obnovování) a vyberte ji.

8. Pro potvrzení zrušení se držte pokynů. Podle těchto kroků můžete zastavit automatické obnovování předplatného Xboxu, čímž zabráníte tomu, aby vám bylo účtováno další měsíční období.

Jak zkontroluji své aktivní předplatné na konzoli Xbox?

Chcete-li zjistit své aktivní předplatné pro Xbox, postupujte podle následujících kroků: Zapněte Xbox a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů ke službě Xbox Live. 2. Pomocí tlačítka Xbox na ovladači přejděte na domovskou obrazovku.

3. Pomocí palce nebo směrového panelu vyberte kartu „Settings“ (Nastavení), která je označena ikonou ozubeného kola. 4. V nabídce Settings (Nastavení) klikněte na možnost „Account“ (Účet). 5. V nabídce Account (Účet) vyberte možnost „Subscriptions“ (Předplatné). Nyní se zobrazí seznam vašich aktuálních předplatných pro Xbox. Týká se to všech aktuálních členství, včetně Xbox Live Gold, Xbox Game Pass a dalších služeb. Datum obnovení, způsob platby a možnost správy předplatného lze zobrazit výběrem každého předplatného.

Podle těchto pokynů můžete rychle zkontrolovat svá aktivní předplatná Xbox a podle potřeby je spravovat.

Jak vypnu automatické vybírání odměn pro Xbox?

Chcete-li zastavit automatické vykupování odměn Xbox, postupujte podle následujících postupů: V prvním kroku otevřete webový prohlížeč a přejděte na oficiální webové stránky Xbox.

2. Zadejte své uživatelské jméno a heslo a vstupte do svého účtu Xbox. 3. Po přihlášení klikněte na svou profilovou fotografii v pravém horním rohu stránky. Čtvrtý. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Můj účet Microsoft“.

5. V levém postranním panelu vyberte možnost „Xbox Profile“. V oblasti „Odměny Xbox Live“ sjeďte dolů a vyberte možnost „MyRewards“. 7. Na stránce MyRewards vyhledejte část „MyVIP Gems“ a klikněte na tlačítko „Manage“ (Spravovat). V oblasti Auto Redeem najdete možnost přepínání. Kliknutím na přepínač můžete automatické proplácení odměn Xbox zastavit. 9. Ověřte provedené úpravy a zavřete prohlížeč.

Výše uvedenými postupy můžete úspěšně zakázat automatické proplácení odměn Xbox, čímž získáte větší volnost při využívání svých bodů.

Proč automatické obnovování?

V konzoli Xbox One má možnost automatického obnovení nabídnout snadný a nepřetržitý přístup ke službám založeným na předplatném. Zapnutím automatického obnovení mohou spotřebitelé nadále využívat své oblíbené online funkce a hry, aniž by museli ručně obnovovat předplatné pokaždé, když vyprší. Je to užitečné zejména pro lidi, kteří chtějí mít své předplatné stále aktivní, aniž by museli sledovat data obnovení nebo podstupovat pracný proces ručního obnovení.