Jak připnout chat na Instagramu

Jak hledat v konverzaci na IG?
Nahoře ve vyhledávacím poli klepněte na Hledejte. Zadejte, koho nebo co chcete vyhledat, a pak klepněte vpravo dole na klávesnici na tlačítko vyhledávání.
Další informace najdete na cs-cz.facebook.com

Pomocí fotografií, videí a přímých zpráv mohou uživatelé Instagramu komunikovat se svými přáteli, rodinou a sledujícími. Instagram je nesmírně populární sociální síť. Jednou z praktických funkcí Instagramu je možnost připínat chaty, díky čemuž máte zásadní konverzace stále na očích. V tomto článku se seznámíme s tím, jak připínat chaty na Instagram, a uvedeme několik nejčastěji kladených otázek týkajících se této funkce.

Pokyny pro připínání chatů na Instagram:

Na Instagramu můžete konverzaci snadno připnout. Zde je uveden postup, jak na to:

1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém zařízení a poté klepnutím na ikonu letadla v pravém horním rohu domovského kanálu získáte přístup k přímým zprávám. 2. V seznamu diskusí vyberte konverzaci, kterou chcete připnout. 3. Po vstupu do chatu klepněte a podržte vlákno konverzace, čímž vyvoláte nabídku. 4. Z dostupných možností nabídky vyberte možnost „Připnout“ nebo „Připnout chat“. Diskuse bude nyní trvale připnuta na začátek doručené pošty, abyste k ní měli snadný přístup. Postup připnutí komentáře na Instagramu v zařízení se systémem Android je následující: Komentář na Instagramu lze „připnout“, aby se zvýšila jeho viditelnost a zůstal nahoře v oblasti komentářů. Chcete-li připnout poznámku na Instagramu v zařízení se systémem Android, postupujte podle následujících kroků: V zařízení se systémem Android spusťte aplikaci Instagram a najděte příspěvek, ke kterému chcete připnout komentář. 2. Procházejte komentáře, dokud nenarazíte na ten, který chcete připnout. 3. Chcete-li zobrazit seznam možností, přejeďte na komentáři prstem doleva. 4. Výběrem ikony palce, která znamená připnutí, označíte komentář jako připnutý.

Kolik zpráv na Instagramu můžete připnout najednou:

V přímých zprávách na Instagramu máte možnost připnout až tři chaty nebo diskuse. Nastavením limitu můžete upřednostnit své diskuse a mít k nim rychlý přístup, kdykoli budete potřebovat. Pokud se pokusíte připnout více než tři konverzace najednou, budete muset připnutí konverzace zrušit, abyste mohli připnout novou. Jak připnout konverzaci ve skupinovém chatu: Postup pro připnutí konverzace ve skupinovém chatu je stejný jako pro připnutí konverzace v režimu jeden na jednoho. Zde je návod, jak postupovat:

Po spuštění aplikace Instagram přejděte do přímých zpráv. Vyhledejte skupinový chat, který chcete připnout, a připojte se ke konverzaci.

2.

3. Klepnutím a podržením vlákna chatu zobrazte možnosti. 4. Chcete-li skupinovou konverzaci připnout, vyberte v nabídce možnost „Připnout“ nebo „Připnout chat“.

Proč nemohu připnout zprávy na Instagramu: Může existovat několik důvodů, proč nemůžete připnout zprávy na Instagramu. Nejprve se ujistěte, že je ve vašem smartphonu nainstalována nejnovější verze aplikace Instagram. Pokud tomu tak není, aktualizujte aplikaci z obchodu s aplikacemi ve svém zařízení. Zkontrolujte, zda jste nevyčerpali přidělené tři připnuté chaty, protože Instagram umožňuje pouze tři najednou. Pokud problém přetrvává, zkuste smartphone restartovat, případně se obraťte na podporu Instagramu, kde vám pomohou.

Chcete-li upřednostnit klíčové konverzace a zajistit jednoduchý přístup, může se vám hodit funkce připínání chatů na Instagramu. Ať už chcete připnout chat ve skupinovém chatu nebo konverzaci jeden na jednoho, postup je jednoduchý a lze jej provést v několika jednoduchých krocích. Mějte na paměti, že připnout lze maximálně tři chaty, a pokud se vyskytnou nějaké problémy, zkuste aplikaci aktualizovat nebo se obraťte na podporu Instagramu. S těmito znalostmi můžete Instagram používat tak, abyste měli nejdůležitější diskuse na dosah.

FAQ
Co je funkce připnutí v aplikaci Instagram?

Pomocí funkce připnutí můžete určitou diskusi nebo konverzaci udržovat v horní části seznamu přímých zpráv na Instagramu. To znamená, že připnutá konverzace zůstane nahoře pro snadný přístup, i když vám přijdou nové zprávy. Je to praktická technika, jak uspořádat diskuse podle důležitosti a zajistit, aby nebyly pohřbeny mezi ostatními zprávami.

Proč nemohu připnout komentář na Instagramu?

Instagram v současné době nemá funkci, která by uživatelům umožňovala připínat komentáře, takže komentář připnout nelze. Uživatelé nemohou připínat komentáře k příspěvkům na Instagramu; podporovány jsou pouze diskuse v přímých zprávách.

Nelze již připínat komentáře na Instagramu?

Instagram zatím nenabízí možnost připínat komentáře k příspěvkům. V aplikaci Instagram Direct můžete stále připínat konverzace. Tímto způsobem můžete snadno přistupovat k zásadním diskusím, protože je budete mít v horní části schránky Direct. Pro připnutí konkrétního chatu stačí přejet po vlákně konverzace doleva a stisknout symbol připnutí, který se zobrazí.

Můžete připnout zprávu v chatu?

Na Instagramu můžete připnout zprávu z chatu. Tuto funkci můžete použít k označení zásadních zpráv nebo výměn v chatovém vlákně. Když zprávu připnete, bude viditelná v horní části konverzace, kde bude přístupná všem uživatelům.

Proč mi Instagram nedovolí připnout komentáře?

V současné době neexistuje na Instagramu funkce, která by uživatelům umožňovala připínat komentáře k příspěvkům. Uživatelé sice mohou připínat vlastní komentáře k vlastním článkům, ale na platformě neexistuje možnost připínat komentáře jiných uživatelů. Tato volba je pravděpodobně motivována snahou Instagramu zachovat určitou míru autenticity a momentální interakce s příspěvky. Instagram však své funkce často aktualizuje, takže je možné, že možnost připínat komentáře bude časem zpřístupněna.

Kolik připnutých komentářů můžete mít?

Na Instagramu můžete připnout až tři chaty.