Jak přehrávat Amazon Music na Alexe

How do I connect my jack to Alexa?
Using the Amazon Echo AUX Input

  1. First, get the AUX cable. You want to get one that is 3.5mm jack to 3.5mm jack so that it fits on both Alexa and your device.
  2. Open the Alexa App on your smartphone, and open Devices. …
  3. Test out the connection by playing music on your phone.
Další informace najdete na theproductanalyst.com

Populární streamovací služba Amazon song poskytuje svým uživatelům přístup k obrovské sbírce skladeb. Pokud máte zařízení podporující Alexu, například Amazon Echo nebo Echo Dot, můžete jednoduše přehrávat své oblíbené skladby z Amazon Music pomocí hlasových příkazů. Někdy se však stane, že vám Alexa nepřehraje skladbu Amazon Music kvůli technickým potížím. Tento problém probereme a nabídneme řešení v tomto článku spolu s podrobnostmi o tom, jak používat Alexu k přehrávání Amazon Music na iPhonu, jak používat Amazon Music zdarma pomocí Alexy a jak připojit svůj účet Amazon k Alexe. Jak to, že mi Alexa nechce přehrát hudbu Amazon Music?

Příčin, proč Alexa nepřehrává vaši hudbu Amazon Music, může být několik. Nejprve zkontrolujte, zda jsou zařízení Alexa i aplikace Amazon Music přihlášeny ke stejnému účtu Amazon. Zásadní je také potvrdit, že vaše předplatné služby Amazon Music je platné nebo že využíváte bezplatnou úroveň služby. Dále ověřte, zda je vaše zařízení Alexa připojeno k účtu Amazon Music. Aplikaci Amazon Music i zařízení Alexa lze restartovat a odstranit tak případné momentální problémy. Pokud problém přetrvává, zkontrolujte, zda je zařízení Alexa připojeno ke spolehlivému internetovému připojení.

Jak používat Alexu v iPhonu k přehrávání Amazon Music

Abyste mohli používat Alexu k přehrávání Amazon Music, musíte mít v iPhonu nahranou aplikaci Amazon Alexa. Po instalaci otevřete aplikaci a přihlaste se pomocí svého účtu Amazon. Poté stiskněte symbol nabídky v levém horním rohu a vyberte možnost „Nastavení“. V nabídce zvolte „Music“ a poté „Link New Service“. V seznamu dostupných hudebních služeb vyhledejte položku Amazon Music a klepněte na ni. Pro připojení účtu Amazon Music k Alexe se řiďte pokyny na obrazovce. Po připojení stačí Alexe říct, aby začala přehrávat oblíbené skladby, alba nebo seznamy skladeb vašeho iPhonu.

Jak používat Alexu k bezplatnému poslechu Amazon Music

Alexu můžete používat k bezplatnému poslechu některých skladeb, i když nemáte placené předplatné Amazon Music. Abyste měli přístup k hudbě Amazon Music s Alexou zdarma, musíte k zařízení Alexa připojit svůj účet Amazon. V chytrém telefonu spusťte aplikaci Amazon Alexa a přihlaste se pomocí svého účtu Amazon. Klepněte na tlačítko nabídky a poté vyberte možnost „Nastavení“. V nabídce „Alexa Preferences“ vyberte položku „Music & Podcasts“ (Hudba a podcasty). Najděte položku „Link New Service“ a vyberte „Amazon Music“. Chcete-li propojit svůj účet, postupujte podle pokynů. Po připojení můžete Alexe říct, aby přehrála některou z bezplatných skladeb na Amazon Music.

Jak připojit Alexu k účtu Amazon

Otevřete aplikaci Amazon Alexa ve svém chytrém telefonu a přihlaste se pomocí přihlašovacích údajů Amazon, abyste propojili svůj účet Amazon s Alexou. Klepněte na tlačítko nabídky a poté vyberte možnost „Nastavení“. V seznamu možností pod položkou „Alexa Preferences“ vyberte možnost „Account Settings“ (Nastavení účtu). Poté vyberte možnost „Amazon Account“. Pokud jste tak ještě neučinili, budete vyzváni k přihlášení k účtu Amazon. Po přihlášení bude váš účet Amazon připojen k Alexe. To vám usnadní přehrávání oblíbené hudby pomocí hlasových příkazů, protože Alexa má přístup k vaší knihovně Amazon Music, seznamům skladeb a předvolbám.

Závěrem lze říci, že používání služby Amazon Music v zařízení Alexa je jednoduché a zahrnuje pouze připojení účtu Amazon k zařízení Alexa. Ujistěte se, že je váš účet Amazon připojen k zařízení Alexa, že používáte placenou nebo bezplatnou verzi služby Amazon Music a že máte aktuální předplatné. Podle uvedených pokynů můžete snadno poslouchat své oblíbené skladby Amazon Music na zařízení s funkcí Alexa.

FAQ
Je služba Amazon Music v rámci služby Prime zdarma?

Ano, předplatné Prime vás opravňuje k bezplatnému přístupu ke službě Amazon Music. Malý výběr hudby, playlistů a stanic je předplatitelům služby Amazon Prime k dispozici bez dalších poplatků. Amazon však nabízí prémiovou předplatitelskou službu Amazon Music Unlimited, která je zpoplatněna více, ale umožňuje neomezený přístup k podstatně většímu hudebnímu katalogu.

Kolik stojí služba Amazon Music?

V rámci služby Amazon Music jsou k dispozici různé cenové úrovně. Předplatné Amazon Prime, které stojí 119 USD ročně nebo 12,99 USD měsíčně, zahrnuje bezplatnou úroveň Amazon Music. Cena tarifu Amazon Music Unlimited, který uživatelům poskytuje přístup k větší hudební knihovně, činí 9,99 USD pro předplatitele služby Prime a 7,99 USD pro předplatitele služby Amazon Prime Student měsíčně. Kromě toho má Amazon v nabídce tarif Amazon Music Unlimited za 3,99 USD měsíčně, který je zvýhodněný pro majitele zařízení Amazon Echo, ale lze jej používat pouze s jedním zařízením Echo.

Mohu přehrávat hudbu Amazon Music z telefonu do zařízení Alexa?

Hudbu Amazon Music můžete do Alexy přehrávat z telefonu, ano. Ujistěte se, že je v telefonu nainstalována aplikace Amazon Music a že jste přihlášeni k účtu Amazon, který je připojen k zařízení Alexa, abyste toho mohli dosáhnout. Po otevření aplikace Amazon Music vyberte skladbu nebo seznam skladeb, které chcete přehrát, jejich výběrem. Poté stiskněte ikonu „Devices“ ve tvaru reproduktoru a ze seznamu vyberte své zařízení Alexa. Vaše zařízení Alexa začne přehrávat hudbu.

Potřebujete k přehrávání hudby zařízením Alexa službu Amazon Prime?

Ano, používání zařízení Alexa k přístupu a přehrávání hudby vyžaduje členství v programu Amazon Prime. Abyste mohli používat Amazon Music, službu streamování hudby nabízenou službou Amazon Prime, musíte k Alexe připojit svůj účet Amazon Prime. Bez předplatného služby Amazon Prime budete mít v systému Alexa přístup k poskytovatelům streamování hudby pouze v určitém rozsahu.

Nastal problém s aplikací Amazon Music?

Zdá se, že žádný zvláštní problém se službou Amazon Music jako takovou neexistuje. Uživatelé by však mohli občas narazit na problémy při pokusu o přehrávání služby Amazon Music na zařízeních podporujících Alexu. Ty mohou být způsobeny problémy s připojením, zastaralým softwarem nebo špatným nastavením. Problémy, na které narazíte, doporučujeme řešit tak, že zkontrolujete připojení k internetu, ujistíte se, že zařízení Alexa a aplikace Amazon Music jsou aktualizovány, a ujistíte se, že nastavení účtu je správně nastaveno.