How to Make a Family Feud Game

Family Feud je známý herní program, který těší diváky již mnoho let. Zkopírovat tuto zábavnou a poutavou hru pro hraní na večírcích, rodinných setkáních nebo dokonce online je jednoduchý postup. V tomto článku si projdeme, jak hru Family Feud sestavit, jak ji hrát a jak k tomu využít různé nástroje a zdroje. Pojďme se do toho pustit!

Abyste mohli založit hru Family Feud, musíte provést následující kroky:

1. Otázky pro průzkum: Nejprve vygenerujte seznam anketních otázek. Tyto dotazy by měly být otevřené a mohou se týkat různých témat, včetně populární kultury, jídla, hudby a dokonce i osobních preferencí. Chcete-li vytvořit dobře propracovanou hru, zaměřte se na zhruba 10-15 otázek.

2. Odpovědi: Jakmile budete mít otázky, musíte ke každé z nich vymyslet několik odpovědí. Zvažte nejběžnější reakce, které by lidé mohli vyslovit. Řešení, která vás napadnou, si zapisujte.

3. Hrací deska: Sestavte si herní desku, na které budou při hře zobrazeny otázky a řešení. V úvahu přichází prezentace v PowerPointu, velký plakát nebo tabule. Na jednu část tabule umístěte otázky a na druhou odpovědi.

4. Týmy: Vytvořte dvě skupiny hráčů, ideálně se stejným počtem osob. Každý tým bude mít svého kapitána, který bude zodpovědný za podání odpovědi týmu.

Pravidla hry: Před začátkem hry projděte s týmy pravidla hry. Nejoblíbenější odpověď získá nejvíce bodů a tým s největším počtem bodů na konci hry vyhrává. Toto jsou základní pravidla hry Family Feud. 6. Průběh hry: Zahajte hru ukázáním první otázky na hracím poli. Počínaje týmem, který zvítězil v hodu mincí nebo jiným předem dohodnutým způsobem, budou týmy postupně poskytovat své odpovědi. Po diskusi se svými spoluhráči odpoví kapitán každého týmu. 7. Bodování: Poté, co každý tým poskytne svou odpověď, odhalte odpovědi na tabuli jednu po druhé, počínaje tou, která získala největší podporu. Podle toho, kolik jednotlivců odpovědělo danou odpovědí, přidělte každému týmu body. V průběhu hry si zapisujte body získané jednotlivými týmy.

8 Zopakujte: Pokračujte v odpovídání na zbývající dotazy, přičemž zachovejte stejný postup pro každé kolo. Vyhrává tým, který má na konci hry nejvíce bodů. Nyní se budeme věnovat některým souvisejícím dotazům:

Má PowerPoint šablonu Family Feud? Ano, v aplikaci PowerPoint jsou k dispozici různé šablony Family Feud. Pomocí těchto šablon můžete ušetřit čas a vytvořit herní plán, který je připraven k použití. Stačí zadat do vyhledávače „family feud PowerPoint template“ a vybrat nejvhodnější výsledek.

Jak nakonfigurovat Family Feud na webu? Hru Family Feud můžete nastavit a hrát online na různých webových stránkách a online platformách. Mezi oblíbené možnosti patří „Kahoot!“ a „CrowdPurr“. Tyto platformy nabízejí možnosti hraní se vzdálenými týmy, skórovacími systémy a šablonami. Prozkoumejte různé platformy a poté si vyberte tu, která nejvíce odpovídá vašim potřebám.

Mohu si navrhnout vlastní hru? Určitě! I když existují nástroje a šablony, které vám mohou pomoci, můžete si hru Family Feud sestavit sami i bez nich. Potřebujete pouze sadu otázek, odpovědí a způsob jejich prezentace. Chcete-li dát své hře Family Feud jedinečný nádech, buďte při navrhování herní desky nápadití.

Závěrem lze říci, že vytvoření hry Family Feud může být zábavnou a zajímavou aktivitou pro rodinná setkání nebo akce. Podle těchto pokynů a s použitím nástrojů, které máte k dispozici, můžete vytvořit zábavnou hru, která hráče nadchne. Otázky, odpovědi a duch srdečného soupeření jsou tím, co dělá Family Feud tak zábavným, ať už se rozhodnete hrát osobně nebo online. Sestavte tedy členy týmu, připravte si otázky a připravte se na zábavné kolo hry Family Feud!

FAQ
Jak se hraje Family Feud na večírku?

Abyste mohli hrát Family Feud během večírku, musíte provést následující kroky: 1. Vytvořit z hráčů dva týmy. V ideálním případě by v každém týmu měli být tři lidé, ale jejich počet můžete měnit v závislosti na velikosti skupiny. 2. Vyberte hostitele, který bude mít na starosti čtení otázek a sčítání výsledků. Tato osoba by měla být nestranná a nezaujatá. 3. Sestavte herní desku. Pro zobrazení hry můžete vyrobit rozměrnou plakátovací tabuli nebo použít tabuli. Otázky a odpovědi umístěte na jednu ze dvou ploch, pro každý tým jednu. Připravte si seznam anketních otázek v kroku

4. Tyto dotazy by měly být zodpovězeny více než jedním způsobem a mohou se týkat konkrétního tématu nebo se může jednat o dotazy na obecné znalosti. Ujistěte se, že jste vymysleli deset nebo více otázek. 5. Položte první otázku prvnímu členu každého týmu, abyste zahájili hru. Hráči musí zazvonit nebo zvednout ruku, aby mohli odpovědět, jakmile moderátor přečte otázku nahlas. Hráč, který se ozve jako první, má možnost odpovědět. Jeho tým získá body, pokud jeho odpověď odpovídá jedné z nejlepších odpovědí v dotazníku. Protistrana má možnost ukrást body tím, že nabídne správnou odpověď, pokud její odpověď není na tabuli nebo není mezi nejlepšími odpověďmi. Týmy se střídají v tazích, dokud nejsou známy všechny odpovědi nebo dokud jeden z týmů nedosáhne stanoveného počtu bodů.

7. Vyhrává tým, který dokončí hru s největším počtem bodů. Chcete-li určit vítěze, můžete se rozhodnout hrát několik kol s různými otázkami.

Nezapomeňte podporovat přátelské soupeření a zajistit poutavý komentář, aby hra byla napínavá a příjemná.