Jak vytvořit skupinový e-mail v iPhonu

Jak vytvorit skupinu kontaktů?
Vytvoření skupiny kontaktů

  1. Ve složce Kontakty klikněte na kartě Domů ve skupině Nový na Nová skupina kontaktů.
  2. Do pole Název zadejte název skupiny.
  3. Na kartě Skupina kontaktů klikněte ve skupině Členové na Přidat členy a potom klikněte na Z kontaktů aplikace Outlook, Z adresáře nebo na Nový e-mailový kontakt.
Další informace najdete na support.microsoft.com

Při plánování události, aktualizaci spolupracovníků nebo jen udržování kontaktu s přáteli a rodinou mohou být skupinové e-maily rychlou metodou pro komunikaci s několika lidmi najednou. Jistě se vám uleví, když zjistíte, že sestavování a odesílání skupinových e-mailů na iPhonu je jednoduchý postup. V tomto příspěvku vás provedeme procesem vytváření skupinového e-mailu na iPhonu a odpovíme na některé důležité dotazy.

Jak vytvořím poštovní seznam pro skupinu?

K vytvoření seznamu skupinových e-mailů musíte použít vestavěnou aplikaci Kontakty v iPhonu. Chcete-li začít, proveďte tyto akce: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Kontakty.

2. V nabídce, která se zobrazí v levém horním rohu obrazovky, vyberte položku „Groups“. 3. V seznamu možností vyhledejte položku „New Group“ (Nová skupina) posunutím dolů. 4. Do vyhrazeného prostoru zadejte název své organizace. 5. Kliknutím na tlačítko „Hotovo“ uložte nově vytvořenou skupinu. Nyní můžete do vytvořené skupiny začít přidávat kontakty. Jak vytvořím skupinu v seznamu kontaktů? Podle následujících kroků budete moci přidávat kontakty do nově vytvořené skupiny: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci Kontakty.

2. Vyberte skupinu, kterou jste dříve vytvořili nebo do které chcete přidat kontakty. 3. Chcete-li přidat kontakt, klikněte na tlačítko „+“ v pravém horním rohu obrazovky. 4. Pomocí vyhledávacího panelu vyhledejte kontakt, který chcete přidat, zadáním jeho jména. 5. Jakmile se jméno kontaktu zobrazí ve výsledcích vyhledávání, klepnutím na něj jej zařadíte do skupiny. 6. Kroky 3 až 5 je nutné opakovat pro každý kontakt, který chcete do skupiny přidat. Nyní, po vytvoření skupiny a přidání kontaktů do ní, jste připraveni odeslat skupinový e-mail. Jak mohu použít iPhone k odeslání skupinového e-mailu? Při odesílání skupinového e-mailu pomocí iPhonu dodržujte následující postupy:

1. Spusťte aplikaci Mail v iPhonu. 2. Klepněte na tlačítko „Compose“, které se obvykle nachází v pravé dolní části obrazovky. 3. Do pole „Komu“ začněte psát název vytvořené skupiny. Mělo by se zobrazit jako doporučení. 4. Jakmile se název skupiny zobrazí v seznamu možností, klepněte na ni, aby se stala příjemcem vašeho e-mailu. 5. Vytvořte e-mail jako obvykle, včetně obsahu zprávy a předmětu. 6. Až budete připraveni e-mail odeslat, klepněte na tlačítko „Odeslat“.

Nyní jsem hotový! Váš e-mail bude rozeslán všem osobám ve skupině, kterou jste vybrali. Jak v systému Apple vytvoříte skupinový e-mail? Celkově je nastavení skupinového e-mailu na iPhonu podobné jako na jiných zařízeních Apple. Skupinové e-maily můžete snadno vytvářet a odesílat na jakémkoli zařízení Apple pomocí aplikace Kontakty a výše uvedených postupů.

Shrnuto a podtrženo, odeslání skupinového e-mailu z iPhonu je rychlá a snadná operace, která vám pomůže ušetřit čas a námahu při korespondenci s velkou skupinou osob. Skupinové e-maily můžete odesílat z aplikace Pošta tak, že v aplikaci Kontakty vytvoříte skupinu a přidáte do ní kontakty. Využijte tedy tuto užitečnou funkci ve svém iPhonu a zjednodušte si komunikaci, ať už organizujete nějakou akci, nebo udržujete kontakt se svými blízkými.

FAQ
Co je aplikace Skupiny v iPhonu?

Vestavěná funkce v iPhonu s názvem Skupiny umožňuje spravovat a třídit kontakty do různých skupin. Stačí několik snadných kliknutí a je jednodušší posílat skupinové e-maily, zprávy a dokonce organizovat skupinové aktivity.

Jak nastavím skupinový seznam kontaktů?

Pomocí těchto postupů můžete na iPhonu nastavit skupinový seznam kontaktů: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci „Kontakty“.

2. V nabídce, která se zobrazí v levém horním rohu obrazovky, vyberte položku „Skupiny“. 3. 4. Klikněte na „All iCloud“ (Vše iCloud) v části „ICLOUD“, abyste se ujistili, že je váš skupinový seznam kontaktů synchronizován na všech vašich zařízeních.

Čtvrtý krok: Stiskněte tlačítko „Hotovo“. Vraťte se na primární obrazovku „Kontakty“ a klepnutím na tlačítko „+“ přidejte nový kontakt.

5. 6. Dejte skupině název, například „Rodina“ nebo „Přátelé“. Kontakt uložte.

Chcete-li do právě vytvořené skupiny zahrnout kontakty: 1. Spusťte aplikaci „Kontakty“. 2. Vyhledejte kontakt, který chcete přidat do skupiny, a klepnutím na něj zobrazte jeho profil. 3. V nabídce vyberte možnost „Upravit“. 4. Vyhledejte možnost „Add to Existing Contact“ (Přidat k existujícímu kontaktu) posunutím dolů a klepnutím na ni. 5. Vyberte skupinu, kterou jste dříve vytvořili, například „Rodina“ nebo „Přátelé“. 6. Stisknutím tlačítka „Hotovo“ uložte úpravy.

Pro každý kontakt, který chcete přidat do skupiny, opakujte tyto postupy. Zadáním názvu skupiny do sekce příjemce v e-mailovém programu můžete nyní snadno odesílat skupinové e-maily.

Jak vytvořit e-mailový seznam?

Pro vytvoření e-mailového seznamu proveďte následující kroky: 1. Spusťte e-mailovou aplikaci nebo software na iPhonu.

2. Chcete-li zahájit nový e-mail, klepněte na ikonu „Compose“ nebo „New Email“.

3. Do pole pro příjemce zadejte vlastní e-mailovou adresu. 4. Klepnutím na vlastní e-mailovou adresu zobrazíte nabídku možností. 5. Chcete-li zachovat svou e-mailovou adresu, vyberte z nabídky možnost „Add to Contacts“ (Přidat do kontaktů) nebo „Create New Contact“ (Vytvořit nový kontakt). 6. Po přidání e-mailové adresy do kontaktů otevřete na iPhonu aplikaci Kontakty. 7. Klepnutím na znaménko „+“ přidejte nový kontakt. 8. V tomto poli pojmenujte seznam e-mailových kontaktů (například „Kolegové z práce“ nebo „Rodinní příslušníci“). 9. Do sloupce „Email“ zadejte e-mailové adresy osob, které chcete do seznamu zařadit, a jednotlivé adresy oddělte čárkou. 10. Výběrem možnosti „Hotovo“ přidáte kontakt do seznamu e-mailů a zachováte jej.

Nyní stačí zadat název vytvořeného e-mailového seznamu do oblasti pro příjemce, kdykoli budete chtít poslat e-mail celé skupině, a ten bude rozeslán na všechny adresy v tomto seznamu.