Jak přidat obrázek do podpisu aplikace Outlook

Jak vložit logo do podpisu v emailu?
Jak vložit obrázek do podpisu Gmailu

  1. Kliknout na zubaté kolečko vpravo nahoře a vybrat položku Nastavení
  2. Najít na stránce níže Nastavení a tam položku Podpis a v liště ikonek nad okénkem kliknout na ikonu Vložit obrázek.
Další informace najdete na www.akcecihla.cz

Uživatelé známého e-mailového programu Outlook si mohou přizpůsobit svůj podpis e-mailu. Díky obrázku v podpisu aplikace Outlook může váš e-mail vypadat uhlazeněji a přitažlivěji na pohled. Tento článek se zabývá postupem přidání obrázku do podpisu aplikace Outlook a řeší některé související dotazy. Jak mohu do svého e-mailového podpisu vložit fotografii?

Níže uvedený postup vám ukáže, jak přidat fotografii do podpisu e-mailu v aplikaci Outlook.

1. Spusťte aplikaci Outlook a z nabídky v levém horním rohu okna vyberte možnost „Soubor“. 2. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Možnosti“.

3. V levé části okna Možnosti aplikace Outlook klikněte na položku „Pošta“. 4. Klikněte na tlačítko „Podpisy“ v části „Vytváření zpráv“ posunutím dolů. 5. V okně „Podpisy a tiskopisy“ vyberte podpis, který chcete změnit, nebo začněte znovu výběrem možnosti „Nový“. 6. Umístěte kurzor na místo, kam chcete vložit obrázek, do pole „Upravit podpis“. 7. Na panelu nástrojů vyberte ikonu „Obrázek“ ve tvaru hory a slunce.

8. Vyhledejte soubor s obrázkem, který chcete použít jako podpis, procházením počítače nebo sítě. 9. Po výběru obrázkového souboru klikněte na tlačítko „Vložit“. 10. V případě potřeby změňte velikost obrázku kliknutím a přetažením rohů. Lze do podpisu aplikace Outlook přidat obrázek?

Do podpisu aplikace Outlook můžete skutečně nahrát obrázek. Postup je srovnatelný s přidáním obrázku do desktopového klienta aplikace Outlook. V mobilním zařízení spusťte aplikaci Outlook, přejděte do nabídky nastavení a vyberte nastavení podpisu. Poté postupujte výše popsaným způsobem a vložte do podpisu obrázek.

Jak mohu do aplikace Outlook přidat podpis ve formátu HTML?

Chcete-li přidat podpis ve formátu HTML, musíte vytvořit kód HTML pro svůj podpis a poté jej vložit do editoru podpisu aplikace Outlook. Postup je následující:

1. Chcete-li vytvořit návrh podpisu, spusťte zvolený editor HTML nebo použijte webový editor HTML.

2. K úpravě podpisu použijte značky HTML, styly CSS a libovolné obrázky.

3. Po dokončení podpisu HTML zkopírujte celý kód. 4. Přistupte k nastavení podpisu v aplikaci Outlook, jak bylo uvedeno výše. Vytvořte nový podpis nebo vyberte stávající podpis, který chcete aktualizovat v

kroku 5. V editoru podpisu klikněte na tlačítko „HTML“, které se nachází vedle symbolu „Obrázek“. Do pole editoru HTML vložte právě napsaný kód HTML. 8. Chcete-li podpis HTML zachovat, klikněte na tlačítko „OK“.

Jak mohu do svého e-mailového podpisu přidat fotografii, aniž bych musel cokoli přikládat?

Podle dříve uvedených pokynů můžete do svého e-mailového podpisu vložit fotografii, aniž byste ji odesílali jako přílohu. Když do podpisu v aplikaci Outlook vložíte obrázek, stane se trvalou součástí podpisu a zobrazí se v těle e-mailu. Příjemci tak nemusí stahovat nebo otevírat žádné přílohy, aby si obrázek mohli prohlédnout.

Přidání obrázku do podpisu aplikace Outlook může zlepšit vaši e-mailovou komunikaci tím, že jí dodá osobní ráz nebo v závěru podpoří vaše podnikání. Do podpisů e-mailů můžete rychle přidávat fotografie, ať už používáte počítačovou verzi aplikace Outlook, nebo mobilní aplikaci Outlook. Kromě toho můžete do podpisu HTML přidat grafiku a další designové prvky, pokud se tak rozhodnete. Esteticky krásné a odborné e-mailové podpisy v aplikaci Outlook můžete vytvořit podle těchto jednoduchých kroků.

FAQ
Jak přidat podpis v aplikaci Outlook 365?

Chcete-li přidat podpis v aplikaci Outlook 365, postupujte podle následujících postupů: Otevřete aplikaci Outlook 365 a v levém horním rohu obrazovky vyberte kartu „Soubor“. 2. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Možnosti“. 3. V okně Možnosti aplikace Outlook v levém podokně vyberte položku „Pošta“. 4. V části „Vytvořit nebo upravit podpisy zpráv“ klikněte na tlačítko „Podpisy…“. 5. Chcete-li přidat nový podpis, klikněte na tlačítko „Nový“ v okně Podpisy a tiskopisy. 6. Podpis pojmenujte a klikněte na tlačítko „OK“. Nyní můžete zadat požadovaný text podpisu v oblasti Upravit podpis. K dispozici jsou také možnosti písma, velikosti, barvy a další možnosti formátování textu. 8. Chcete-li do podpisu přidat obrázek, vyberte na panelu nástrojů ikonu „Vložit obrázek“ (vypadá jako hora se sluncem). 9. Vyhledejte obrázek, který chcete přidat, a klepněte na tlačítko „OK“. 10. V případě potřeby upravte velikost obrázku a jeho umístění v rámci podpisu. 11. Po dokončení klikněte na tlačítko „OK“, čímž podpis zachováte. Právě vytvořený podpis můžete nastavit jako výchozí podpis pro nové zprávy, odpovědi a/nebo přeposílání zpráv tak, že jej vyberete z rozevíracích polí v části „Zvolit výchozí podpis“. 13. Chcete-li zavřít okno Možnosti aplikace Outlook, klepněte na tlačítko „OK“.

Váš podpis byl nyní přidán do aplikace Outlook 365 a odesílané e-maily jej nyní budou obsahovat jako výchozí.

Jak přidám obrázek k podpisu v aplikaci Outlook iOS?

Chcete-li do podpisu v aplikaci Outlook iOS přidat fotografii, postupujte podle následujících pokynů:

1. Otevřete aplikaci Outlook v zařízení se systémem iOS.

2. Klepněte na ikonu „Nastavení“ v pravém dolním rohu obrazovky.

3. Přejděte dolů a v seznamu možností vyberte možnost „Podpis“.

4. Klepněte na podpis, který chcete upravit, nebo vytvořte nový klepnutím na ikonu „+“.

5. V editoru podpisu klepněte na oblast, kam chcete přidat obrázek.

6. Ve spodní části obrazovky se zobrazí panel nástrojů. Klepněte na ikonu úplně vpravo, která vypadá jako hora v rámečku.

7. Budete vyzváni k výběru zdroje obrázku. Můžete vybrat obrázek z knihovny fotografií v zařízení nebo pořídit novou fotografii.

8. Po výběru obrázku můžete upravit jeho velikost stisknutím a přiblížením nebo přetažením rohů.

9. Jakmile jste s umístěním obrázku spokojeni, klepněte na tlačítko „Hotovo“ v pravém horním rohu obrazovky.

10. Váš obrázek bude nyní přidán do podpisu v aplikaci Outlook iOS. Můžete pokračovat v úpravách zbytku podpisu nebo klepnutím na tlačítko „Uložit“ změny uložit.

Poznámka: Ujistěte se, že zvolený obrázek je vhodný pro profesionální použití a dodržuje veškeré firemní směrnice týkající se e-mailových podpisů.