Jak odstranit uživatele v systému PS5. Průvodce krok za krokem

Jak usunac dane gry PS5?
Jak zrobić miejsce na konsoli PS5

  1. Otwórz Ustawienia > Pamięć > Gry i aplikacje.
  2. Wybierz Usuń zawartość.
  3. Wybierz dane, które chcesz usunąć, po czym i wybierz Usuń.
Další informace najdete na www.playstation.com

Velmi oblíbeným herním systémem, který umožňuje zákazníkům vytvářet více uživatelských účtů, je PlayStation 5. V určitém okamžiku však může vyvstat potřeba odstranit uživatele ze systému PS5. Postup odstranění uživatele v systému PS5 je jednoduchý, ať už chcete odstranit zastaralý účet, nebo jen potřebujete uvolnit místo. Tento článek vysvětluje, jak odstranit uživatele v systému PS5, a poskytuje odpovědi na některé důležité otázky.

Co se stane, když je uživatel ze systému PS5 odstraněn?

Při odstranění uživatele budou ze systému PS5 trvale odstraněny všechny jeho informace a nastavení. To zahrnuje všechny obrázky, videa, uložená herní data a veškerá vlastní nastavení související s daným uživatelským účtem. Je důležité si uvědomit, že odstranění uživatele nebude mít vliv na žádné jiné uživatelské účty v konzoli a jejich individuální data zůstanou zachována.

2. Jak mohu deaktivovat svůj účet PlayStation z jiného zařízení PS5?

Účet PlayStation můžete deaktivovat z jiného zařízení PS5 podle následujících pokynů: Na domovské obrazovce konzole PS5 přejděte do části „Nastavení“. Po výběru možnosti „Uživatelé a účty“ zvolte možnost „Ostatní“ v části „Uživatelé a účty“.

– V seznamu dostupných alternativ klikněte na „Remove“ (Odebrat) vedle účtu, který chcete odstranit.

– Po zobrazení výzvy potvrďte svou volbu výběrem možnosti „Ano“. 3. Jak odebrat uživatele ze systému PS4? V systému PS4 se odebrání uživatele liší od postupu v systému PS5. K odstranění uživatele ze systému PS4 lze použít tyto kroky:

– Na domovské obrazovce systému PS4 vyberte možnost „Nastavení“.

– Po výběru položky „Nastavení přihlášení“ klikněte na položku „Správa uživatelů“. Vyberte uživatele, kterého chcete odstranit, výběrem položky „Delete User“ v nabídce.

– Ověřte svou volbu dodržováním pokynů na obrazovce.

Kolik účtů můžete do systému PS5 přihlásit najednou? Na jedné konzoli PS5 můžete mít mnoho uživatelských účtů. Ve skutečnosti může váš systém PS5 podporovat až 16 souběžných přihlášení uživatelů. To je praktické pro jednotlivce, kteří sdílejí konzoli s rodinou a přáteli nebo žijí v domě, kde je více hráčů.

V systému PS5 je odstranění uživatele rychlý a snadný proces, který vyžaduje pouze několik jednoduchých kroků. Uživatele v systému PS5 můžete odstranit podle pokynů v tomto článku, ať už tak činíte proto, abyste uvolnili místo novému účtu, nebo proto, abyste odstranili starý účet. Jen mějte na paměti, že při odstraňování uživatele budou také trvale odstraněna všechna související data a nastavení, proto si před pokračováním nezapomeňte vytvořit zálohu všech důležitých informací.

FAQ
Lze v systému PS5 odstranit členy rodiny?

V systému PS5 můžete odstranit rodinné příslušníky. Název článku „Jak odstranit uživatele v systému PS5“ prozrazuje jeho účel. Na konzoli PS5 „Průvodce krok za krokem“ nabízí návod, jak uživatele odstranit krok za krokem. Do této kategorie spadají rodinní příslušníci nebo jakékoli jiné uživatelské účty, které byly v systému nastaveny. Dodržováním kroků uvedených v článku můžete z konzole PS5 odstranit libovolného uživatele, dokonce i rodinné příslušníky.

Odstraní se odstraněním uživatele z konzole PlayStation jeho účet?

Ne, při odstranění uživatele ze systému PlayStation není odstraněn ani účet. Při odstranění uživatele ze systému PlayStation se odstraní pouze profil uživatele a související data. Uživatel se může přihlásit pod stejnými přihlašovacími údaji k účtu na jiných konzolích nebo zařízeních PlayStation a získat přístup ke svému účtu, včetně všech nákupů a pokroku, v plném rozsahu.

Přijdu o své hry, když odstraním svůj účet PS5?

Ne, vaše hry nebudou smazány, pokud smažete svůj účet PS5. Zakoupené hry a uložené hry jsou uloženy na vašem účtu PlayStation Network (PSN), nikoli na samotné konzoli. Pokud se znovu přihlásíš ke svému účtu v novém nebo jiném systému PS5, můžeš si hry znovu stáhnout a získat k nim přístup, i když svůj účet vymažeš. Je důležité si uvědomit, že pokud si vytvoříte nový účet, váš postup ve hře a případná ocenění se nepřenesou.

Jak změním svého uživatele na systému PS5?

Chcete-li změnit svého uživatele v systému PS5, proveďte tyto akce: V prvním kroku zapněte systém PS5 a přihlaste se pomocí svého stávajícího uživatelského účtu. 2. Když se nacházíte na domovské obrazovce, vyberte ikonu svého profilu v pravém horním rohu. Objeví se rozevírací nabídka,

3. Ze seznamu možností vyberte „Switch User“ (Změnit uživatele). Na zařízení PS5 se poté zobrazí seznam možných uživatelských účtů. Rozhodněte se, který uživatelský účet chcete nyní používat.

5. Pokud se nezobrazí uživatelský účet, na který chcete přepnout, můžete vybrat možnost „Přidat uživatele“ a založit nový účet. 6. Jakmile provedete volbu, systém PS5 se přepne na zvolený uživatelský účet a v tu chvíli jej můžete používat k hraní her, prohlížení nastavení a provádění dalších operací. Mějte na paměti, že přepínání uživatelů na systému PS5 umožňuje mít jedinečné profily s různým herním postupem, trofejemi a předvolbami.

Jak odstranit účet PlayStation?

Chcete-li odstranit účet PlayStation v systému PS5, postupujte podle následujících kroků: 1. Zapněte systém PS5 a přejděte na domovskou obrazovku. 2. Stiskněte klávesu > Odstranit. Přejděte do nabídky Nastavení stisknutím tlačítka

2. Kliknutím na ikonu ozubeného kola v pravém horním rohu domovské obrazovky se do ní dostanete. 3. Přejděte dolů a v nabídce Settings (Nastavení) klikněte na položku Users and Accounts (Uživatelé a účty). 4. V seznamu Uživatelé a účty vyberte položku „Účet“. V kroku 5 vyberte možnost „Odstranit účet“. 6. Zobrazí se žádost o přihlášení k účtu, který chcete deaktivovat. Po zadání hesla a e-mailové adresy účtu zvolte „Další“.

7. Projděte si pokyny pro odstranění účtu a dat s ním spojených. Ujistěte se, že jste si vědomi důsledků ukončení účtu. 8. Pokud si přesto přejete položku odstranit, klikněte na tlačítko „Delete“ (Odstranit) a poté podle případných dalších pokynů potvrďte své rozhodnutí. 9. Po dokončení postupu odstranění účtu nebudete mít přístup k účtu, k uloženým datům s ním spojeným ani k žádnému souvisejícímu materiálu. Upozorňujeme, že zrušení účtu PlayStation je konečné rozhodnutí, které nelze vzít zpět. Během tohoto procesu navíc nebude smazán žádný herní postup ani trofeje sítě PlayStation Network spojené s účtem.