Jak vymazat schránku na iPhonu. Komplexní průvodce

Nejste jediní, kdo někdy přemýšlel, kde nebo jak vyprázdnit schránku na iPhonu. Díky funkci schránky můžete v iPhonu kopírovat a vkládat text, fotografie a další položky napříč aplikacemi. Chcete-li chránit své zabezpečení a soukromí, je nezbytné vědět, jak schránku v případě potřeby vymazat. V tomto příspěvku se budeme zabývat hlavním dotazem „jak vymazat schránku na iPhonu“ spolu s podrobnostmi o tom, jak získat přístup ke schránce, zda existuje historie minulého použití schránky a o používání schránky na iPhonu. Kde přesně se nachází schránka v iPhonu?

Na iPhonu není schránka snadno viditelná a použitelná jako na počítači. iPhony na rozdíl od chytrých telefonů se systémem Android postrádají specifický program pro schránku a jasně viditelný symbol schránky. Místo toho je schránka iPhonu součástí operačního systému a je přístupná prostřednictvím funkcí kopírování a vkládání konkrétních aplikací. Když v iPhonu něco zkopírujete, uloží se to do schránky, dokud to nevložíte někam jinam. Jak odstranit data ze schránky?

Chcete-li vyčistit schránku, musíte iPhone restartovat nebo zkopírovat jiný materiál. Při novém kopírování se předchozí položka ve schránce nahradí a naopak. Předchozí obsah se tímto způsobem úspěšně vymaže. Restartováním iPhonu můžete ze schránky také cokoli odstranit. Nezapomeňte, že zkopírováním něčeho a následným vyčištěním schránky dojde k jejímu odstranění, takže se ujistěte, že jste již uložili nebo vložili informace, které potřebujete. Má iPhone historii schránky?

Od systému iOS 14 iPhone postrádá nativní funkci, která by umožňovala přístup k dříve zkopírovaným objektům ze schránky. Na druhou stranu jsou v App Store k dispozici nezávislé aplikace s funkcemi pro správu schránky. Tyto programy mohou ukládat historii kopírovaných věcí, abyste je mohli v budoucnu znovu načíst a využít. Paste by FiftyThree, Copied a Clips jsou některé známé aplikace pro správu schránky v zařízení iPhone. K čemu slouží schránka iPhonu?

Schránka iPhonu plní stejnou funkci jako schránka v jiných zařízeních: umožňuje kopírovat a vkládat materiál mezi ostatními aplikacemi. Schránka usnadňuje přenos informací, ať už chcete zkopírovat odstavec textu z webové stránky, obrázek z programu na úpravu fotografií nebo odkaz z dopisu. Zkopírováním obsahu do schránky jej můžete vložit do jiné aplikace nebo na jiné místo v rámci téže aplikace. Schránka iPhonu je užitečná funkce, která zvyšuje produktivitu a zlepšuje efektivitu.

Závěrem lze říci, že i když schránka iPhonu není na první pohled patrná a použitelná, je nezbytná pro možnosti kopírování a vkládání v rámci konkrétních aplikací. Zkopírujte jiný materiál nebo restartujte iPhone, abyste vymazali schránku. Přestože iPhone postrádá vestavěnou funkci historie schránky, můžete schránku spravovat pomocí aplikací třetích stran. Maximální využití schránky iPhonu pro efektivní přenos dokumentů vyžaduje pochopení jejího použití a možností.

FAQ
Jak dlouho vydrží schránka v iPhonu?

Dokud není nahrazena nově zkopírovanými daty nebo dokud není telefon restartován, zůstává materiál schránky v iPhonu obvykle uložen. Doba uchování obsahu schránky se může měnit v závislosti na řadě proměnných, včetně verze operačního systému zařízení a konkrétní používané aplikace. Je důležité si uvědomit, že schránka je určena pouze jako dočasné úložiště a není určena k dlouhodobé archivaci zkopírovaných dat.

Kde se nachází moje schránka na iPhonu 11?

Na iPhonu 11 není schránka snadno dostupná jako na některých jiných zařízeních. Operační systém iOS však funkci schránky nadále podporuje a aktivně využívá. v iPhonu 11 se text a fotografie, které zkopírujete nebo vystřihnete, dočasně ukládají do schránky, abyste je mohli vložit jinam.

V iPhonu 11 musíte obsah ze schránky vložit do programu nebo textového pole, abyste k němu měli přístup. Například dlouze stiskněte textové pole nebo jiné místo, kam můžete zadat text, a poté stiskněte možnost „Vložit“, která se zobrazí, když chcete něco vložit. Materiál, který jste předtím zkopírovali nebo vystřihli, bude vložen.

Uvědomte si, že schránka iPhonu 11 nemá zvláštní rozhraní nebo oblast, kde byste mohli přímo zobrazit nebo upravit její obsah. Má pouze funkci uchovávání zkopírovaných nebo vystřižených věcí, dokud je nevložíte na jiné místo.

Jak zobrazím schránku?

Pro zobrazení schránky na iPhonu můžete provést následující akce: Otevřete libovolnou aplikaci podporující zadávání textu, například Poznámky, Zprávy nebo Mail.

2. Chcete-li otevřít klávesnici, klepněte na textové pole. 3. Dlouhým podržením textového pole vyvoláte vyskakovací nabídku. 4. Z vyskakovací nabídky vyberte možnost „Vložit“.

5. Poslední objekty, které jste zkopírovali do schránky, se zobrazí v nové nabídce v horní části klávesnice. V této nabídce můžete procházet všechny věci ve schránce, což je číslo 6. Uvědomte si, že schránka iPhonu může obsahovat pouze text a fotografie, které byly zkopírovány v rámci jedné relace. Předchozí obsah schránky vašeho zařízení bude nahrazen, jakmile jej restartujete nebo zkopírujete něco nového.

Kde je moje schránka v iPhonu?

Schránka iPhonu je dočasný úložný prostor, kde se uchovávají zkopírované nebo vystřižené věci, například text, fotografie nebo odkazy. V iPhonu však neexistuje přímý způsob, jak obsah schránky prozkoumat nebo k němu získat přístup. Schránku ovládá operační systém a k jejímu obsahu můžete přistupovat pouze tak, že jej vložíte do jiného programu nebo na jiné místo.