Jak nahrávat na Hulu. Průvodce krok za krokem

Díky rozsáhlé nabídce televizních seriálů, filmů a původního materiálu se společnost Hulu stala jednou z nejoblíbenějších streamovacích služeb. I když Hulu umožňuje snadno sledovat oblíbené pořady, kdykoli se vám zachce, mnoho uživatelů zajímá možnost nahrávání obsahu pro pozdější zhlédnutí. Tento příspěvek vysvětlí, jak nahrávat pro Hulu, a odpoví na některé často kladené otázky týkající se tohoto postupu. Proč nemohu nahrávat na Hulu? Uživatelé nemohou nahrávat obsah pro offline sledování v knihovně Hulu na vyžádání. Je to proto, že na rozdíl od některých jiných platforem nemá tato streamovací služba zabudovanou možnost nahrávání. Alternativní techniky naopak umožňují nahrávat a ukládat materiál Hulu na později. Lze na službě Hulu Live nahrávat zdarma? Služba živého vysílání Hulu Live TV neobsahuje možnost bezplatného nahrávání, ale nabízí řadu kanálů. Abyste zde mohli nahrávat živé televizní pořady, musíte si zaplatit vylepšený doplněk Hulu Cloud DVR. Za tento doplněk, který umožňuje nahrávat až 50 hodin živého televizního vysílání, musíte zaplatit další měsíční poplatek. Je nahrávání na službě Hulu Live zpoplatněno? I když samotná služba Hulu Live TV vyžaduje členství, vylepšený doplněk Cloud DVR je zpoplatněn. Kapacita 200 hodin záznamu je k dispozici s vylepšeným doplňkem Cloud DVR, který stojí 9,99 USD měsíčně. Pomocí tohoto doplňku můžete dokonce přeskočit nahrané reklamy, aby bylo sledování plynulejší.

Jaká aplikace mi umožňuje nahrávat Hulu? K nahrávání obsahu služby Hulu budete potřebovat aplikaci nebo program pro nahrávání obrazovky třetí strany. Pro stolní počítače a mobilní zařízení existuje řada možností. OBS Studio (pro počítače), Apowersoft Screen Recorder (pro počítače a mobilní zařízení) a AZ Screen Recorder (pro mobilní zařízení) jsou některé známé aplikace pro nahrávání obrazovky. Pomocí těchto aplikací můžete zaznamenat a uchovat jakékoli video nebo zvuk, který se právě přehrává, včetně filmů a televizních pořadů Hulu.

Zde se dozvíte, jak krok za krokem nahrávat na Hulu pomocí programu pro nahrávání obrazovky třetí strany:

1. Pořiďte si spolehlivou aplikaci nebo program pro nahrávání obrazovky, který funguje s vaším zařízením, stáhněte si jej a nainstalujte. 2. Otevřete aplikaci pro nahrávání obrazovky a upravte možnosti nahrávání podle svého vkusu, například zdroje videa a zvuku. 3. Otevřete službu Hulu a vyhledejte pořad nebo film, který chcete nahrát. 4. Spusťte aplikaci pro nahrávání obrazovky a poté vyberte oblast obrazovky, kterou chcete zachytit. Tato oblast by měla obsahovat okno přehrávání služby Hulu. 5. Spusťte obsah Hulu a nechte aplikaci pro záznam obrazovky nahrávat zvuk a video. 6. Po ukončení přehrávání vybraného obsahu zastavte snímání obrazovky a uložte zachycený soubor do zařízení.

I bez oficiální možnosti nahrávání můžete podle těchto pokynů nahrávat a ukládat pořady Hulu pro pozdější sledování. Nahrávání obsahu chráněného autorskými právy však může ve vašem regionu podléhat zákonným omezením, proto vždy dbejte na dodržování příslušných zákonů a předpisů.

Na závěr dodejme, že i když knihovna Hulu na vyžádání postrádá vestavěnou možnost nahrávání, můžete nahrávat živé televizní pořady na Hulu Live TV zakoupením vylepšeného doplňku Cloud DVR. Alternativně můžete nahrávat videa Hulu pro offline sledování pomocí programů nebo softwaru třetích stran pro nahrávání obrazovky. Při nahrávání a využívání obsahu získaného z Hulu nebo jiné streamovací platformy mějte na paměti pouze dodržování zákonů a předpisů o autorských právech.

FAQ
Můžete stahovat z Hulu?

Konkrétní televizní epizody a filmy z Hulu si skutečně můžete stáhnout a sledovat je offline. Uživatelé plánů předplatného Hulu (bez reklam) nebo Hulu (bez reklam) + Live TV mají na Hulu přístup k funkci nazvané „Hulu Downloads“, která jim umožňuje stahovat materiál pro sledování offline. Je však důležité mít na paměti, že ne všechen obsah na Hulu lze stáhnout. Ke stažení je k dispozici pouze několik vybraných titulů, které lze nalézt uvnitř aplikace Hulu v kompatibilních mobilních zařízeních.

Jak dlouho můžete na Hulu nahrávat?

Díky funkci cloudového DVR služby Hulu můžete nahrávat televizní pořady a filmy. Doba, po kterou můžete na Hulu nahrávat, je však určena plánem předplatného, který máte.

S tarifem Hulu (bez reklam) + Live TV můžete nahrávat až 50 hodin pořadů. Ten zahrnuje jak televizi na vyžádání, tak živé vysílání.

S doplňkem Enhanced Cloud DVR můžete rozšířit úložiště pro nahrávání až na 200 hodin, pokud máte plán Hulu (bez reklam).

Je důležité mít na paměti, že pokud je vaše úložiště pro nahrávání plné, starší nahrávky budou automaticky odstraněny, aby se uvolnilo místo pro nové. Chcete-li tedy uvolnit místo pro nové nahrávky, je dobré spravovat stávající nahrávky a odstranit všechny, které již nepotřebujete.

Proč je na mé nahrávce Hulu černá obrazovka?

Příčin černé obrazovky na vaší nahrávce Hulu může být několik. Jedná se o několik možných scénářů:

1. Omezení obsahu: Některé programy nebo filmy Hulu mohou mít omezení, která znemožňují nahrávání. Důvodem mohou být licenční dohody nebo problémy s právy k obsahu. Při pokusu o nahrávání omezeného pořadu se může zobrazit tmavá obrazovka.

Technické problémy: Při natáčení na Hulu může dojít k technickým problémům, jejichž výsledkem je tmavá obrazovka. Může to být důsledek problémů s kompatibilitou vašeho nahrávacího zařízení nebo závady v systému Hulu. Pro odladění je vhodné zjistit, zda nejsou známy nějaké technické problémy se službou Hulu, nebo zkusit nahrávat na jiném zařízení.

3. Ochrana DRM: Aby společnost Hulu zabránila nelegálnímu kopírování a šíření svého obsahu, používá systém správy digitálních práv (DRM). Při pokusu o nahrávání pomocí programu pro snímání obrazovky, který není kompatibilní se zabezpečením DRM společnosti Hulu, se může zobrazit černá obrazovka.

4. Společnost Hulu do svého materiálu zahrnuje reklamy, z nichž některé nemusí být možné nahrávat. Černá obrazovka se může objevit, když se snažíte nahrát pořad v době, kdy se vysílá reklama.

Doporučujeme zkontrolovat případná omezení obsahu, ujistit se, že je vaše nahrávací zařízení kompatibilní, a zjistit, zda se u služby Hulu nevyskytly nějaké technické problémy, pokud máte problémy s nahráváním ve streamovací službě.