Jak připojit Google Home k notebooku

Jak přidat zařízení do Google Home?
Když jste na hlavní obrazovce aplikace Google Home App, přidejte GOOGLE Home kliknutím na plus. Poté vyberte Nastavit zařízení. Vyberte, do kterého domu chcete zařízení přidat.
Další informace najdete na www.hardreset.info

Chytrý reproduktor, jako je Google Home, dokáže mnohem víc než jen přehrávat hudbu a poskytovat odpovědi na dotazy. Navíc může být připojen k vašemu notebooku, takže můžete používat notebook k prohlížení a správě jeho schopností. Tento příspěvek vás provede nastavením propojení služby Google Home s notebookem a odpoví na všechny otázky, které vás při tom mohou napadnout. Jak propojím Wi-Fi svého notebooku se zařízením Google Home?

Pro propojení zařízení Google Home s Wi-Fi sítí notebooku musíte provést následující kroky:

1. Ujistěte se, že je váš notebook připojen přesně k té síti Wi-Fi, ke které bude připojen váš Google Home.

2. Na notebooku spusťte aplikaci Google Home. Pokud ji ještě nemáte nainstalovanou, můžete ji získat z obchodu Google Play nebo App Store. 3. Chcete-li přidat nové zařízení, klikněte v aplikaci na symbol „+“.

Krok 4: Vyberte možnost „Nastavit zařízení“ a „Nastavit nová zařízení ve vaší domácnosti“. Aplikace vyhledá blízká zařízení v

5. Když se zobrazí, vyberte zařízení Google Home.

6. Chcete-li připojit zařízení Google Home k síti Wi-Fi, postupujte podle pokynů na obrazovce. Během tohoto procesu můžete být požádáni o zadání hesla Wi-Fi. Jak mohu propojit svůj notebook se službou Google?

2. Pro připojení notebooku ke službě Google nemusíte provádět žádné zvláštní úkony. Pro přístup ke službám Google můžete použít webový prohlížeč, pokud je váš notebook online. Stačí spustit oblíbený prohlížeč (například Google Chrome) a do adresního řádku zadat příslušnou službu Google (například Google Search, Gmail nebo Google Drive). Stažením a instalací příslušného softwaru do notebooku můžete také přistupovat ke službám Google. Neexistuje žádný oficiální způsob, jak nainstalovat službu Google Home na domovskou obrazovku notebooku, protože je primárně vytvořena pro použití s mobilními zařízeními.

3. Jak umístit službu Google Home na domovskou obrazovku notebooku? Na notebooku si můžete stáhnout aplikaci Google Home a použít ji pro přístup ke službě Google Home. Snadný přístup ke službě Google Home můžete získat vytvořením zástupce na ploše nebo připnutím aplikace na hlavní panel, čímž získáte pocit, že je spíše na domovské obrazovce. Může zařízení Google Home fungovat jako reproduktor Bluetooth? Vaše zařízení Google Home může skutečně fungovat jako reproduktor Bluetooth. Postupujte podle následujících kroků, abyste toho dosáhli: 1. Ujistěte se, že je zařízení Google Home zapnuté a připojené ke zdroji napájení.

2. V notebooku klikněte na ikonu Bluetooth v systémové liště (často v pravém dolním rohu obrazovky), abyste získali přístup k nastavení Bluetooth. 3. Pokud funkce Bluetooth ještě není povolena, zapněte ji. 4. Řekněte zařízení Google Home: „Hey Google, enable Bluetooth pairing“ (Hej, Google, povolte párování Bluetooth). 5. V nastavení Bluetooth na notebooku vyberte možnost „Přidat Bluetooth nebo jiné zařízení“. Jakmile se v seznamu kompatibilních zařízení objeví zařízení Google Home, zvolte „Bluetooth“ a vyčkejte. 7. Chcete-li zařízení Google Home spárovat s notebookem, klikněte na něj. 8. Po připojení můžete na notebooku spustit přehrávání zvuku a zařízení Google Home bude přijímat signál.

Závěrem lze říci, že díky přímému ovládání počítače nad zařízením Google Home může připojení notebooku zlepšit vaše zkušenosti s inteligentní domácností. Podle výše uvedených pokynů můžete zařízení Google Home rychle připojit k síti Wi-Fi notebooku, používat služby Google na notebooku, přistupovat ke službě Google Home prostřednictvím aplikace a dokonce jej používat jako reproduktor Bluetooth. Využijte snadnou integraci zařízení Google Home s notebookem a jeho přizpůsobivost.

FAQ
Můžete používat zařízení Google Home jako reproduktor počítače bez připojení Bluetooth?

Ano, zařízení Google Home můžete používat jako počítačový reproduktor i bez rozhraní Bluetooth. Zatímco Bluetooth se často používá k bezdrátovému propojení zařízení, zařízení Google Home umožňuje také vysílání zvuku přes Wi-Fi z počítače. Tato schopnost se označuje jako „Google Cast“ nebo „Chromecast built-in“.

Chcete-li používat zařízení Google Home jako počítačový reproduktor bez rozhraní Bluetooth, dodržujte následující postupy:

1. Zkontrolujte, zda jsou zařízení Google Home i počítač připojeny ke stejné síti Wi-Fi.

2. Spusťte webový prohlížeč Chrome v počítači. 3. Klepnutím na tři tečky v pravém horním rohu okna prohlížeče vyberte z rozevírací nabídky možnost „Cast“ (Obsazení). 4. Objeví se malé okno se zobrazením možných zařízení pro casting. Ze seznamu vyberte zařízení Google Home. 5. Vyberte zdroj zvuku z počítače, který chcete obsadit, například video z YouTube nebo hudební přehrávač. Chcete-li zahájit streamování zvuku do zařízení Google Home, klikněte na tlačítko „Cast“.

Po připojení začne reproduktor Google Home přehrávat zvuk z počítače. K nastavení hlasitosti a přehrávání lze použít hlasové příkazy nebo aplikaci Google Home v chytrém telefonu. Vezměte prosím na vědomí, že použití zařízení Google Home jako typického reproduktoru počítače pro všechny systémové zvuky není tímto způsobem možné; do zařízení Google Home lze přenášet pouze zvuk z počítače.

Jak připojím Google Home?

Níže uvedené pokyny vám ukáží, jak propojit Google Home s notebookem. 1. Zkontrolujte, zda jsou notebook, zařízení Google Home a síť Wi-Fi připojeny. Pokud ji ještě nemáte, stáhněte a nainstalujte do notebooku aplikaci Google Home. 3. Otevřete aplikaci Google Home a přihlaste se pomocí svého účtu Google. Chcete-li přidat nové zařízení, vyberte ve čtvrtém kroku tlačítko „+“. 5. Vyberte možnost „Nastavit zařízení“ a poté „Nastavit nová zařízení ve vaší domácnosti“. Aplikace nyní vyhledá všechna dostupná zařízení.

6. Po vyhledání zařízení Google Home klikněte na něj a pokračujte v nastavení. 7. Chcete-li připojit zařízení Google Home k síti Wi-Fi, postupujte podle pokynů na obrazovce. 8. Po připojení můžete upravit nastavení zařízení Google Home, včetně místnosti, ve které se nachází, výchozí hudební služby a dalších. 9. Jakmile je nastavení dokončeno, můžete zařízení Google Home ovládat pomocí hlasových příkazů z notebooku. Vždy je třeba nahlédnout do uživatelské příručky nebo dokumentů podpory dodaných výrobcem, protože některé jednotlivé modely notebooků mohou mít další předpoklady nebo kroky.