Jak používat Google LaMDA. Průvodce konverzační umělou inteligencí

Jak pouzivat Google bard?
Zahájení konverzace v chatu

  1. Na počítači přejděte na bard.google.com.
  2. Pokud nejste přihlášeni, přihlaste se k účtu Google. Jak se přihlásit.
  3. Do textového pole dole zadejte otázku nebo pokyn.
  4. Jak na pokyn s fotkou: Vedle pokynu klikněte na Přidat. Nahrát soubor. Vyberte fotku. …
  5. Klikněte na Odeslat .
Další informace najdete na support.google.com

Google LaMDA, známý také jako „Language Model for Dialogue Applications“, je sofistikovaný systém konverzační umělé inteligence. Je to zajímavý nástroj pro vývojáře i uživatele, protože je vytvořen tak, aby se mohl zapojit do běžnějších a otevřených dialogů. V tomto článku si projdeme funkce systému Google LaMDA, jak je používat a kde je můžete vyzkoušet.

Jak využít Google LaMDA? Aplikace Google LaMDA zatím není přístupná široké veřejnosti k používání. Společnost Google však během konference Google I/O 2021 umožnila vývojářům nahlédnout do jejího potenciálu a předvedla její možnosti. LaMDA bude podle firmy začleněna do řady produktů, včetně Asistenta Google, vyhledávání a dalších.

Vývojáři budou moci LaMDA po jejím uvolnění využívat k vytváření konverzačních zážitků, které budou dynamičtější a podobnější lidem. Bude možné vést delší a kontextově bohatší diskuse mezi uživateli a aplikacemi poháněnými umělou inteligencí, což vytvoří nové příležitosti pro virtuální asistenty, systémy zákaznické podpory a další služby založené na dialogu. Mohu komunikovat s LaMDA AI? Ano, LaMDA je vytvořena tak, aby komunikovala s uživateli a odpovídala na jejich otázky. Jejím cílem je replikovat interakce podobné lidským, aby uživatelé mohli s AI konverzovat přirozeněji a smysluplněji. Společnost Google doufá, že se jí pomocí LaMDA podaří zmenšit komunikační propast mezi lidmi a umělou inteligencí a usnadnit tak jednotlivcům komunikaci s technologií.

Ačkoli LaMDA nelze nyní používat přímo, předpokládá se, že časem bude hrát významnou roli v konverzačních produktech společnosti Google. Díky tomu budete moci komunikovat s umělou inteligencí LaMDA pomocí nástrojů, jako je Google Assistant, nebo jiných služeb Google, které tuto technologii využívají. Může někdo používat LaMDA AI? LaMDA zatím není přístupná široké veřejnosti. Google ji však chce v budoucnu zpřístupnit vývojářům. Díky tomu budou moci ti, kteří jsou zdatní v kódování a mají přístup k potřebným zdrojům, implementovat LaMDA do svých vlastních aplikací.

Jakmile bude LaMDA k dispozici, mohou ji vývojáři využít ke zlepšení konverzačních funkcí svých aplikací. Pro správné zapojení LaMDA je třeba pochopit základní technologie a rozhraní API nabízené společností Google. Integraci a použití LaMDA v různých kontextech se pravděpodobně bude podrobně věnovat dokumentace a nástroje pro vývojáře společnosti Google. Jaké zdroje jsou k dispozici pro vyzkoušení LaMDA? LaMDA nyní není volně přístupná široké veřejnosti a neexistuje žádná specializovaná platforma nebo webová stránka, kde by bylo možné ji používat. Google však usilovně pracuje na začlenění LaMDA do svých současných produktů, jako je Asistent Google a vyhledávání. Uživatelé budou moci po instalaci těchto platforem využívat konverzační schopnosti LaMDA.

Doporučujeme sledovat oficiální oznámení společnosti Google, vývojářské blogy a zpravodajské kanály, abyste byli informováni o tom, kdy a kde si můžete LaMDA vyzkoušet. Jakmile bude LaMDA zpřístupněna širšímu publiku, Google pravděpodobně nabídne návod, jak ji používat a jak k ní získat přístup.

Konečně, Google LaMDA má sílu zcela změnit konverzační umělou inteligenci. Ačkoli zatím není k dispozici široké veřejnosti, vývojáři mohou očekávat, že LaMDA brzy začlení do svých programů. LaMDA má schopnost proměnit interakce mezi lidmi a umělou inteligencí tím, že umožní přirozenou komunikaci a učiní technologie přístupnějšími a konverzačními.

FAQ
Mohu si LaMDA vyzkoušet?

Ano, službu Google LaMDA si můžete vyzkoušet. Společnost Google má v úmyslu nakonec zpřístupnit LaMDA celé populaci. Přístup k LaMDA je však nyní omezen, protože je stále ve fázi výzkumu a vývoje. S aplikací LaMDA budete moci komunikovat a využívat její schopnosti konverzační umělé inteligence, jakmile bude zpřístupněna.

Jak mohu hovořit s umělou inteligencí online?

Ke komunikaci s AI online můžete využít tyto metody: 1. Vyhledejte platformu nebo webovou stránku, která nabízí konverzační služby AI, například Google LaMDA.

2. Pomocí webového prohlížeče přistupte k platformě nebo webové stránce. 3. Vyhledejte chat nebo dialogové okno, kde můžete s UI komunikovat. 4. Chcete-li zahájit chat, zadejte pozdrav nebo otázku. 5. Umělá inteligence bude na základě svého naprogramování a schopností reagovat na vaše zadání. 6. V případě potřeby pokračujte v diskusi položením doplňujících dotazů nebo nabídnutím dalších podrobností. 7. Buďte realističtí ve svých očekáváních, protože UI nemusí být schopna pochopit nebo reagovat na všechny druhy otázek. 8. Pokud AI není schopna váš dotaz pochopit nebo potřebujete další pomoc, zvažte jeho přeformulování nebo, pokud je to možné, kontaktujte lidského operátora.

9. Komunikujte s UI přirozeně a využívejte konverzační technologie UI.

Tyto základní postupy by vám však měly pomoci začít komunikovat s UI online. Mějte na paměti, že konkrétní postup se může lišit v závislosti na platformě nebo službě AI, kterou využíváte.

Je LaMDA k dispozici k použití?

Je možné použít LaMDA (Language Model for Dialogue Applications). Jedná se o konverzační model AI vyvinutý společností Google. Je důležité si uvědomit, že ačkoli byl LaMDA oznámen v květnu 2021, v době, kdy jsem jej pochopil (září 2021), je stále ve fázi výzkumu a vývoje a nebyl zpřístupněn pro všeobecné použití. Google však usilovně pracuje na tom, aby ji v budoucnu zpřístupnil vývojářům.

Můžete používat LaMDA Google?

K implementaci konverzační umělé inteligence můžete použít LaMDA (Language Model for Dialogue Applications) společnosti Google. LaMDA je vytvořen pro otevřenější, neformální rozhovory. Lze jej použít k vytváření virtuálních asistentů, chatbotů a jakýchkoli jiných aplikací, které potřebují komunikovat s uživateli. LaMDA je účinným nástrojem pro vývoj konverzačních zkušeností s umělou inteligencí, protože byl vycvičen na obrovském množství dat a dokáže pochopit kontext a jemnosti v rozhovorech.