Jak zkontrolovat e-mail na iCloudu. Komplexní průvodce

What email is iCloud linked to?
Depending on when you created your iCloud account, your iCloud email addresses and aliases may end with @icloud.com, @me.com, or @mac.com domains.
Další informace najdete na support.apple.com

Široce používaná e-mailová služba iCloud společnosti Apple umožňuje zákazníkům odesílat, přijímat a spravovat e-maily na různých zařízeních Apple. E-mailovou poštu iCloud můžete snadno zkontrolovat pomocí webového prohlížeče nebo aplikace Mail v iPhonu, iPadu nebo Macu. Tento článek vás provede procesem kontroly e-mailu iCloud a bude se zabývat některými typickými problémy, se kterými se uživatelé mohou setkat.

Níže uvedené kroky lze použít ke kontrole e-mailu iCloud z webového prohlížeče:

1. Spusťte svůj oblíbený webový prohlížeč a přejděte na adresu www.icloud.com, což je webová stránka služby iCloud. 2. Zadejte své Apple ID a heslo a přihlaste se ke svému účtu iCloud. Ujistěte se, že používáte správné přihlašovací údaje k e-mailu iCloud. 3. Po přihlášení se zobrazí různé ikony pro různé služby iCloud. Najděte ikonu „Mail“ a klikněte na ni. 4. Všechny e-maily, které jste obdrželi, budou nyní viditelné ve vaší e-mailové schránce iCloud. Zde můžete své e-maily číst, psát a spravovat stejně jako u jakéhokoli jiného poskytovatele e-mailových služeb.

Nemožnost přístupu k e-mailové schránce iCloud může mít několik příčin:

1. Neplatné přihlašovací údaje: Znovu zkontrolujte, zda používáte správné Apple ID a heslo. Pokud jste heslo zapomněli, můžete ho obnovit pomocí stránky pro obnovení účtu Apple ID. 2. Nespolehlivé připojení k internetu Zkontrolujte, zda je vaše internetové připojení spolehlivé. Je možné, že kvůli nejistému nebo nepravidelnému připojení nebudete mít přístup k e-mailu na iCloudu. 3. Problémy související s účtem: Pokud jste aktualizovali nastavení zabezpečení nebo změnili možnosti e-mailu ve svém účtu iCloud, může nějakou dobu trvat, než se vaše nedávné změny projeví. Před dalším pokusem chvíli počkejte.

Pomocí aplikace Mail na iPhonu, iPadu nebo Macu zkontrolujte svůj e-mail na iCloudu podle následujících kroků:

1. Vyhledejte a spusťte aplikaci Mail na domovské obrazovce zařízení. Pokud byl váš e-mailový účet iCloud dříve nakonfigurován, měl by se zobrazit v seznamu e-mailových účtů. Chcete-li zobrazit schránku iCloud, stačí na ni klepnout. 3. Přejděte do nastavení zařízení a vyberte možnost „Hesla a účty“ nebo srovnatelnou možnost, pokud jste e-mailový účet iCloud ještě nepřipojili. V nabídce „Přidat účet“ vyberte možnost iCloud. Chcete-li nastavit e-mailový účet iCloud, dodržujte pokyny na obrazovce. 4. Po přidání e-mailového účtu iCloud se vraťte do aplikace Mail a vaše schránka iCloud bude viditelná.

Pro přístup k e-mailu iCloud v počítači se systémem Windows použijte aplikaci iCloud pro Windows. Po stažení a instalaci aplikace z webových stránek společnosti Apple se přihlaste pomocí svého Apple ID. Po instalaci můžete k zobrazení e-mailu iCloud použít aplikaci Mail v počítači se systémem Windows.

Ke kontrole e-mailu na iCloudu můžete použít aplikaci Mail v zařízeních Apple, webový prohlížeč nebo aplikaci iCloud pro Windows v počítači se systémem Windows. Ujistěte se, že vaše internetové připojení je spolehlivé a že vaše přihlašovací údaje jsou správné. Pokud se vyskytnou problémy, zkontrolujte znovu nastavení účtu a dejte všem nedávným změnám nějaký čas, aby se projevily. Podle následujících kroků můžete snadno přistupovat k e-mailu iCloud a spravovat jej.

FAQ
Jak otevřu e-mail na iCloudu v iPhonu?

Vyzkoušejte tyto kroky pro otevření e-mailu iCloud na iPhonu: 1. Klepnutím na domovskou obrazovku otevřete na iPhonu aplikaci „Nastavení“. 2. V nabídce nastavení sjeďte dolů a úplně nahoře klepněte na své jméno. 3. Poté v nabídce vyberte položku „iCloud“. 4. Zadejte své Apple ID a heslo a přihlaste se ke svému účtu iCloud, pokud ještě nejste přihlášeni. 5. Po přihlášení přepněte možnost vedle položky „Mail“, čímž aktivujete e-mailovou službu iCloud na svém iPhonu. 6. V tomto okamžiku opusťte oblast nastavení a vraťte se na domovskou obrazovku.

7. Chcete-li se dostat do aplikace „Mail“, najděte ji a dotkněte se jí. 8. V aplikaci Mail se zobrazí všechny e-mailové účty připojené k vašemu iPhonu. Chcete-li získat přístup k e-mailovému účtu iCloud, dotkněte se účtu „iCloud“. Podle následujících kroků můžete na iPhonu rychle otevřít e-mailovou schránku iCloud a získat k ní přístup.

Je iCloud a Apple ID totéž?

Pojmy „iCloud“ a „Apple ID“ nejsou zaměnitelné. Přestože společnost Apple nabízí obě služby, mají odlišné cíle. K obchodu App Store, iTunes, iCloudu a dalším službám společnosti Apple lze přistupovat pomocí Apple ID, což je speciální identifikační číslo. Naproti tomu služba iCloud společnosti Apple je cloudové úložiště a synchronizační služba. Uživatelé mohou ukládat a synchronizovat své kontakty, kalendáře, fotografie, dokumenty a e-maily na různých zařízeních. Ačkoli je tedy k využívání služby iCloud vyžadováno Apple ID, jedná se o samostatné entity s jedinečnými funkcemi.

Jak mohu zobrazit svůj iCloud v iPhonu?

Chcete-li zobrazit e-mailovou poštu na iCloudu na iPhonu, postupujte podle následujících kroků: 1. Spusťte na iPhonu aplikaci „Nastavení“. 2. Vyhledejte své jméno, které by mělo být v horní části nabídky Nastavení, a klepněte na něj.

3. Na následující obrazovce vyberte položku „iCloud“. 4. Zadejte své Apple ID a heslo pro přihlášení k účtu iCloud, pokud ještě nejste přihlášeni. 5. Po přihlášení se zobrazí seznam služeb iCloud. Ujistěte se, že na přepínači vedle je vybrána možnost „Mail“. 6. Vraťte se na domovskou obrazovku iPhonu a spusťte aplikaci „Mail“. 7. V aplikaci Mail by měl být uveden váš e-mailový účet iCloud. Chcete-li otevřít svou e-mailovou schránku iCloud, klepněte na ni.

Pomocí těchto kroků můžete přistupovat ke své schránce, vytvářet nové e-maily a upravovat nastavení e-mailu iCloud a zobrazit svůj e-mail iCloud na iPhonu.