Jak získat sekeru ve hře Animal Crossing

V populární hře Animal Crossing si uživatelé mohou navrhnout a přizpůsobit svůj vlastní digitální ráj. Sekera je nezbytným předmětem, který musí hráči ve hře získat. Tento článek vysvětluje, jak získat sekeru ve hře Animal Crossing, a zabývá se dalšími relevantními dotazy.

Ve hře Animal Crossing musíte svůj stan přeměnit na dům, abyste mohli získat sekeru. Jakmile budete mít vlastní dům, zajděte za Tomem Nookem, mývalem ze sousedství, který vám dá možnost zúčastnit se workshopu „Docela dobré nářadí“. V této dílně si můžeš vytvořit nástroje, včetně velmi žádané sekery.

Aby ses mohl dílny zúčastnit, musíš nasbírat 5 kusů tvrdého dřeva, které najdeš tak, že lopatou rozbiješ nebo zatřeseš stromy. Jakmile získáš potřebné tvrdé dřevo, jdi do budovy služeb pro obyvatele a tam si pomocí kutilského pracovního stolu vyrob vlastní slabou sekeru. Ačkoli je slabá sekera základním modelem, bude fungovat, dokud ji nebudete moci vylepšit.

Pracovní stůl pro kutily v budově Resident Services je jediným místem, kam můžete zajít, pokud přemýšlíte, kde ve hře Animal Crossing koupit slabou sekeru. Stačí zvolit možnost crafting a získáte přístup k receptu na křehkou sekeru. Po získání receptu shromážděte potřebné zásoby a sekeru vyrobte. Nyní jste připraveni začít kácet stromy a sbírat dřevo!

Ale co když hrajete Animal Crossing a potřebujete dřevo, ale sekeru ještě nemáte? Nebojte se, existují i jiné možnosti. Když ho má obchod Timmyho a Tommyho na skladě, můžete dřevo získat i bez použití sekery, a to tak, že si ho tam koupíte nebo použijete lopatu na stromy. Lopatou získáte pouze měkké nebo tvrdé dřevo, avšak sekera vám poskytne všechny tři druhy dřeva: měkké, tvrdé i normální dřevo.

V neposlední řadě se možná ptáte, jak získat sekeru, pokud hrajete Animal Crossing jako druhý hráč. Jako druhý hráč zpočátku nemůžete používat řemeslnické potřeby ani kutilský pracovní stůl. Druhý hráč si však může koupit nářadí v obchodě Timmyho a Tommyho, jakmile hlavní hráč odemkne dílnu a vybavení. Stačí se zastavit v obchodě a podívat se, zda mají k dispozici sekeru. Pokud ano, můžete si ji zakoupit a začít ji využívat k dalším pracím ve hře, včetně sběru dřeva.

Závěrem lze říci, že získání sekery ve hře Animal Crossing je nezbytné pro další postup ve hře. Svůj ideální ostrov si můžete vybudovat přestavbou stanu na dům, účastí v dílně „Docela dobré nářadí“ a výrobou chatrné sekery. Nezapomeňte, že před získáním sekery můžete použít lopatu nebo si koupit dřevo v obchodě, pokud ho potřebujete. A poté, co hlavní hráč odemkne dílnu, můžete si jako vedlejší hráč koupit sekeru v obchodě Timmyho a Tommyho. Na zdraví při sekání!

FAQ
Jak mohu darovat rybu Tomovi Nookovi?

Chcete-li darovat rybu Tomu Nookovi ve hře Animal Crossing, postupujte podle následujících pokynů: Chyť rybu: Poté se vybavte rybářským náčiním:

Najděte vodní plochu, například řeku nebo oceán. Jakmile se přiblížíte k okraji vody, stiskněte tlačítko A a nahoďte vlasec. Poté, co počkáte na záběr ryby, stiskněte ještě jednou tlačítko A a chyťte ji. 2. Vystopujte Toma Nooka: Najděte na svém ostrově stan nebo zařízení, ve kterém sídlí rezidentní služby Toma Nooka. Obvykle sídlí poblíž centra ostrova, kde dohlíží na různé služby a vylepšení. Promluvte si s Tomem Nookem tak, že při interakci s Tomem Nookem ve třetím kroku vyberete možnost „Našel jsem tvora!“. Poté mu můžete ukázat rybu, kterou jste díky tomu ulovili.

4. Vyberte možnost darování: Vyberte rybu, kterou chcete darovat ze své zásoby. Tom Nook vám o rybě sdělí některé podrobnosti, včetně jejího jména a stupně vzácnosti. 5. Potvrďte darování: Pokud jste se svým rozhodnutím spokojeni, klikněte na příslušnou možnost a potvrďte darování Tomu Nookovi. Poté bude ryba přidána do ostrovního muzea, kde bude vystavena pro potěšení místních obyvatel i hostů.

Pokračujte v chytání a darování různých ryb, abyste doplnili sbírku pro muzeum svého ostrova; mějte na paměti, že můžete darovat mnoho ryb najednou.

Jak získáte železné nugety bez lopaty nebo sekery?

K získání železných nugetů ve hře Animal Crossing bez lopaty nebo sekery můžete použít tyto způsoby: 1. Hledejte kameny: Potulujte se po svém ostrově a hledejte zatoulané kameny. Tyto kameny se nacházejí na různých místech, včetně pláže a útesů. Jakmile kámen najdete, stiskněte tlačítko „A“ a udeřte do něj tak, že k němu přistoupíte. Postavíte-li se ke zdi nebo jinému objektu, zvýší se množství materiálů, které můžete nasbírat. Tímto postupem se vyhnete tomu, abyste byli při kontaktu se skálou odstrčeni zpět. 3. Sbírejte suroviny: Po nárazu do skály se uvolní množství surovin. Jedním z možných předmětů, které lze získat, jsou železné nugety. Abyste získali co nejvíce železných nugetů, opakovaně do skály narážejte. Poznámka: Sběr surovin ze skal je mnohem efektivnější, pokud jej provádíte lopatou nebo sekerou. Doporučujeme tyto nástroje používat, pokud k nim máte přístup, abyste dosáhli lepších výsledků.

Jak získat železné nugety ve hře Animal Crossing bez sekery?

Existuje několik různých přístupů, které můžete ve hře Animal Crossing vyzkoušet místo použití sekery k získání železných nugetů: Na vašem ostrově se budou každý den nacházet kameny, na které můžete narazit lopatou nebo jiným vybavením.

1. Údery do kamenů. Máte možnost najít železné nugety tak, že do těchto skal udeříte lopatou nebo nástrojem, který se lopatě podobá, například chatrnou lopatou nebo kamennou lopatou. Použití lístku Nook Miles: Na terminálu Nook Stop v oddělení služeb pro obyvatele si můžete zakoupit lístek Nook Miles. Pomocí tohoto lístku můžete cestovat na náhodně vytvořené ostrovy, kde můžete narážet do kamenů a zjišťovat, zda se vám podaří najít železné nugety. 3. Obchodování s ostatními hráči: Pokud se vydáte na ostrovy jiných hráčů nebo máte přátele, kteří hrají Animal Crossing, můžete si s nimi vyměňovat věci. Vzhledem k tomu, že železné nugety jsou nezbytné pro výrobu některých nástrojů a nábytku, jsou hojně obchodovaným zbožím.

Mějte na paměti, že když ve hře Animal Crossing použijete sekeru na skálu, nezískáte železné nugety, ale skálu zcela zničíte. Abyste zvýšili své šance na nalezení železných nugetů, je zásadní používat při úderu do skály lopatu nebo jiný nástroj, který se jí podobá.