Jak sledovat TikTok v televizi. Kompletní průvodce

Koho sledovat na Tiktoku?
Seznam nejsledovanějších účtů na TikToku 2023

# PROFILE FOLLOWERS
1st Khabane lame 160,100,000
2nd charli d'amelio 150,700,000
3rd Bella Poarch 92,700,000
4th Addison Rae 88,600,000
Další informace najdete na www.kupfollowers.cz

Díky milionům uživatelů, které zaujaly krátké a zábavné filmy, se TikTok stal fenoménem v oblasti sociálních médií. Zatímco sledování videí TikTok na mobilním zařízení může být zábavné, existují případy, kdy si budete chtít filmy prohlédnout na větší obrazovce. V tomto příspěvku se podíváme na různé způsoby, jak sledovat TikTok na televizoru, ať už máte iPhone, nebo televizor se systémem Android.

1. Návod na přidání aplikace TikTok do televizoru se systémem Android: Postup instalace aplikace TikTok do televizoru se systémem Android je jednoduchý. Zde je uveden postup, jak na to:

Krok 1: Zapněte televizor se systémem Android a navažte internetové připojení. Krok 2: Na domovské obrazovce televizoru přejděte do obchodu Google Play. Krok 3: Do vyhledávacího pole zadejte „TikTok“. Krok 4: Z výsledků vyhledávání vyberte aplikaci TikTok.

Krok 5: Chcete-li zahájit postup instalace, klikněte na možnost „Instalovat“. Krok 6: Po dokončení instalace vyhledejte aplikaci TikTok na domovské obrazovce nebo v zásuvce aplikací televizoru se systémem Android. Krok 7: Otevřete aplikaci TikTok, přihlaste se pomocí stávajícího účtu nebo si vytvořte nový a začněte sledovat preferovaná videa na televizoru.

2. Jak zobrazit videa TikTok na iPhonu při sledování televize:

Pokud máte iPhone a chcete sledovat videa TikTok při sledování televize, máte několik možností.

Jako první možnost použijte zrcadlení obrazovky:

Pokud máte Apple TV, můžete TikTok sledovat na televizoru pomocí funkce zrcadlení obrazovky. Za tímto účelem postupujte podle následujících kroků:

Krok 1: Připojte iPhone i Apple TV ke stejné síti Wi-Fi. Krok 2: Chcete-li na iPhonu vstoupit do Ovládacího centra, přejeďte prstem od spodního okraje obrazovky nahoru. Krok 3: V nabídce vyberte možnost „Zrcadlení obrazovky“. Krok 4: Ze seznamu dostupných zařízení vyberte Apple TV.

Krok 5: Pokud budete vyzváni, zadejte kód AirPlay, který se zobrazí na obrazovce televizoru. Krok 6: Po připojení přehrajte video pomocí aplikace TikTok na iPhonu. Na obrazovce televizoru se to projeví.

Použijte kabel HDMI jako možnost 2:

Pokud nemáte Apple TV, můžete k připojení iPhonu k televizoru stále použít kabel HDMI. Proveďte tyto úkony:

Krok 1: Připojte konektor HDMI kabelu ke vstupnímu portu HDMI na televizoru. Krok 2: Připojte druhý konec kabelu HDMI k adaptéru, který funguje s vaším iPhonem, například k adaptéru Lightning na HDMI.

Ve třetím kroku připojte adaptér k nabíjecímu portu iPhonu. Krok 4: Změňte vstupní zdroj na televizoru na port HDMI, ke kterému byl připojen kabel. Video se začne přehrávat poté, co v kroku 5 otevřete aplikaci TikTok na iPhonu. Zobrazí se na obrazovce televizoru.

Kde mohu získat videa TikTok ke sledování? Kromě sledování videí TikTok na televizoru si je můžete vychutnat na různých platformách. Videa můžete prohlížet a sledovat na webových stránkách TikTok (www.tiktok.com) přímo z prohlížeče v počítači. Kromě toho si můžete stáhnout aplikaci TikTok z příslušného obchodu s aplikacemi pro systém iOS nebo z obchodu Google Play pro mobilní zařízení se systémem Android, jako jsou chytré telefony a tablety.

4. Pokyny pro streamování aplikace TikTok z telefonu do televizoru: Pokud chcete sledovat videa TikTok z telefonu na televizoru, můžete použít zrcadlení obrazovky, streamovací zařízení, jako je Chromecast nebo Roku, nebo připojit telefon přímo k televizoru pomocí kabelu HDMI (jak bylo popsáno v předchozí části pro uživatele iPhonu). Tyto techniky umožňují sledovat videa TikTok na velké obrazovce, což zlepšuje zážitek ze sledování.

Závěrem lze říci, že sledování TikToku na televizoru je skvělý způsob, jak ocenit zábavný materiál na této platformě na větší obrazovce. Výše uvedená řešení poskytují jednoduché způsoby, jak uspokojit vaši potřebu sledovat videa TikTok na televizoru bez ohledu na to, zda vlastníte televizor se systémem Android nebo iPhone. Takže se pohodlně usaďte, odpočiňte si a vychutnejte si zábavu z TikToku na velké obrazovce!

FAQ
Jak zrcadlit telefon na televizi?

K zrcadlení telefonu na televizor můžete použít tyto techniky: Zkontrolujte, zda má váš televizor možnost zrcadlení obrazovky nebo casting, a to tak, že ji vyhledáte v nastavení televizoru. Zkontrolujte, zda telefon a televizor používají stejnou síť Wi-Fi. Většina zařízení se systémem Android umožňuje přístup do stínu oznámení přejetím prstem od horního okraje obrazovky směrem dolů. Tam hledejte možnost „Zrcadlení obrazovky“, „Chytré zobrazení“ nebo „Cast“. Chcete-li se dostat do ovládacího centra na iPhonu, přejeďte prstem nahoru ze spodní části obrazovky. Poté vyberte možnost „Screen Mirroring“ nebo „AirPlay“. 3. Vyberte svůj televizor: Po povolení zrcadlení obrazovky v telefonu by měl telefon vyhledat kompatibilní zařízení. Ze seznamu dostupných zařízení vyberte televizor. 4. Ověřte připojení: Televizor může zobrazit kód nebo si vyžádat potvrzení. Chcete-li připojení dokončit, zkontrolujte, zda se na obrazovce telefonu a televizoru neobjeví nějaká výzva, a postupujte podle pokynů. Po dokončení připojení by se na televizoru měla zobrazit obrazovka telefonu.

5. Spusťte zrcadlení. Nyní můžete spustit jakoukoli aplikaci v telefonu, včetně aplikace TikTok, a nechat ji zobrazit na televizoru.

Upozorňujeme, že v závislosti na značce a modelu telefonu a televizoru se pokyny mohou výrazně lišit. Pokud potřebujete podrobnější pokyny, nahlédněte do uživatelské příručky nebo materiálů online podpory k vašemu zařízení.

Podporuje Android TV službu TikTok?

Služba TikTok není v současné době systémem Android TV podporována. V současné době nemají zařízení se systémem Android TV přístup ke službě TikTok prostřednictvím oficiální aplikace v obchodě Google Play. Chcete-li sledovat videa TikTok na větší obrazovce, můžete stále připojit telefon nebo tablet se systémem Android k televizoru a použít funkce zrcadlení obrazovky nebo casting.