Jak kreslit v iMessage. Průvodce čmáráním zpráv a přidáváním uměleckých prvků

Jak przejść z SMS na iMessage?
Aby włączyć iMessage w iPhonie, należy wejść w Ustawienia, po czym przejść do kategorii Wiadomości, po czym przełączyć przełącznik przy napisie iMessage, tak aby był zielony.
Další informace najdete na scroll.morele.net

Samotné psaní textových zpráv v době rychlých zpráv může občas působit neosobně nebo nevýrazně. Naštěstí společnost Apple přišla s řešením v podobě aplikace iMessage, která uživatelům umožňuje čmárat, čmárat a jinak zkrášlovat konverzace. Tento článek vás provede procesem kreslení v iMessage a odpoví na příslušné dotazy, například zda je kreslení v iMessage stále možné a jak čmárat zprávy v iPhonu a psát perem v aplikaci.

Otevřete aplikaci Zprávy v iPhonu nebo iPadu, spusťte novou konverzaci nebo si vyberte nějakou stávající a začněte v iMessage kreslit. Po klepnutí na pole pro zadávání textu otočte zařízení do vodorovné polohy, aby se zobrazila klávesnice. Tím se aktivuje režim ručního psaní, který vám umožní čmárat nebo kreslit přímo na obrazovce.

Chcete-li použít nástroj pro psaní podobný peru, klepněte na ikonu klikaté čáry v pravém dolním rohu obrazovky. Tím se otevře nabídka nástrojů pro kreslení, která vám umožní vybrat si z různých nástrojů, jako je pero, tužka, fix nebo dokonce zvýrazňovač. Vyberte preferovaný nástroj, proveďte potřebné úpravy barvy a tloušťky a poté začněte psát nebo kreslit na obrazovku. Klepnutím na tlačítko „Aa“ a zadáním požadované zprávy můžete dokonce přidat text.

Ve zprávách je také možné kreslit na obrázky, což může vašim rozhovorům dodat zábavný a originální nádech. Nejprve otevřete aplikaci iMessage a stisknutím ikony fotoaparátu začněte kreslit na obrázek. Poté můžete pořídit zcela nový obrázek nebo vybrat nějaký z role fotoaparátu. Po výběru fotografie ji stiskněte a zobrazte ji v režimu celé obrazovky. Poté stiskněte tlačítko úprav, které se nachází v levém dolním rohu obrazovky a je symbolizováno třemi vodorovnými čarami s kruhy. Od tohoto okamžiku můžete zvolit nástroje pro kreslení a přímo kreslit na obrázek.

Nyní probereme, zda je kreslení v rámci iMessage stále možné. Ano, je to odpověď. Kreslení je v iMessage stále možné a mezi majiteli iPhonů a iPadů jde stále o velmi oblíbenou funkci. Společnost Apple funkci kreslení v iMessage nadále podporuje a vylepšuje, což uživatelům umožňuje kreativnější komunikaci.

Závěrem lze říci, že kreslení v iMessage je fantastická metoda, jak dodat svým zprávám jedinečný a kreativní nádech. iMessage nabízí řadu nástrojů a řešení, která splní vaše kreativní požadavky, ať už dáváte přednost čmárání zpráv, psaní perem nebo kreslení na fotografie. Až tedy budete chtít příště poslat zprávu, zamyslete se nad využitím funkcí iMessage pro skicování a dodejte jí trochu vlastního uměleckého vkusu.

FAQ
Jak se v iMessage kreslí volnou rukou?

Využijte iMessage ke kreslení volnou rukou podle následujících jednoduchých kroků: V kroku 1 otevřete iMessage na iPhonu nebo iPadu.

2. Otevřete stávající diskusi nebo začněte novou zprávu. 3. Klikněte na tlačítko App Store umístěné vedle pole pro zadávání textu. 4. Chcete-li získat přístup k aplikacím iMessage, klepněte na ikonu „A“ v App Store. 5. Posunutím dolů v zásuvce aplikací najděte aplikaci „Markup“. Obvykle má podobu modrého kruhu s ikonou pera. 6. Klepnutím na položku „Markup“ aplikaci spustíte. Při používání rozhraní aplikace Markup máte k dispozici řadu nástrojů, včetně pera, tužky, fixu, gumy a několika barev. 8. Klepnutím na zvolený nástroj a barvu je vyberte.

9. Nyní můžete na obrazovku volně skicovat nebo kreslit prstem nebo tužkou Apple Pencil (pokud ji máte). 10. Klepnutím na modré tlačítko „Hotovo“ odešlete svou kresbu. Pomocí nástrojů pro označování můžete také přidávat text, tvary nebo zvětšovat určité části. 12. Po dokončení klepněte na modrou šipku a odešlete zprávu spolu s kresbou.

Chcete-li použít tuto funkci, mějte na paměti, že iMessage musí být zapnuta jak u vás, tak u příjemce. Pomocí funkce Markup můžete také kreslit na fotografie nebo dokumenty uvnitř iMessage.

Jak kreslím na iPhonu?

Kreslení na iPhonu můžete provádět následujícím způsobem: V kroku 1 otevřete na iPhonu aplikaci iMessage.

2. Zahajte novou diskusi nebo se připojte k již zahájené diskusi. 3. Klepněte na tlačítko App Store umístěné vedle pole pro zadávání textu. 4. V aplikaci App Store vyhledejte ikonu „Photos“ (která připomíná fotoaparát). 5. V nabídce vyberte položku „Photos“ (Fotografie) a poté přejetím prstem doleva odhalte možnost „Scribble“ (Skrýt). Chcete-li otevřít rozhraní pro kreslení, vyberte možnost „Scribble“ a klepněte na ni. Kreslete na obrazovku prstem nebo tužkou Apple Pencil (pokud ji máte). 8. Z dostupných možností můžete vybrat různé barvy a velikosti štětce. 9. Pokud uděláte chybu, klepnutím na možnost „Undo“ zrušíte poslední akci. Chcete-li svou kresbu odeslat jako zprávu, klepněte po dokončení kresby na ikonu šipky.

Chcete-li svým zprávám dodat umělecký nádech, mějte na paměti, že kreslení v iMessage se neomezuje pouze na textové zprávy; kreslit můžete také na fotografie, videa a dokonce i na jiné kresby.

Jak čmárat text?

Pomocí těchto kroků můžete v iMessage čmárat text: 1. Spusťte aplikaci iMessage na iPadu nebo iPhonu. 2. Chatujte s osobou, které chcete napsat zprávu, tak, že zahájíte novou diskusi nebo se připojíte k již existující diskusi.

3. Chcete-li otevřít klávesnici, klepněte na pole pro zadávání textu. 4. Otočte zařízení tak, aby bylo v režimu na šířku. Poté se aktivují nástroje pro kreslení.

5. V pravém dolním rohu obrazovky se nachází ikona klikaté čáry. Chcete-li zpřístupnit nástroje pro kreslení, klepněte na ni. 6. V tuto chvíli můžete do volného prostoru načrtnout text prstem nebo tužkou Apple Pencil (pokud ji máte). IMessage bude během čmárání převádět váš rukopis na text. 8. Chcete-li zrušit chybný tah, klepněte na tlačítko zrušit (které připomíná zahnutou šipku) na levé straně obrazovky. 9. Chcete-li text odeslat jako zprávu, klepněte po dokončení psaní na modré tlačítko „Hotovo“. A je to! Podařilo se vám úspěšně napsat text v aplikaci iMessage. Užijte si zkrášlování svých zpráv uměleckými prvky!