Jak zrušit ztlumení na Instagramu. A Guide to Managing Your Feed

Jak zrusit omezeni Poznamek na Instagramu?
Aplikace Instagram Lite pro Android Klepněte na Soukromí. V oddílu Spojení klepněte na Omezené účty. Zobrazí se seznam účtů, které jste omezili. Pokud chcete u někoho omezení zrušit, klepněte u jeho uživatelského jména na Zrušit omezení.
Další informace najdete na cs-cz.facebook.com

Instagram je oblíbená sociální síť, kde mohou uživatelé komunikovat s přáteli, rodinou a známými lidmi. Vzhledem k možnosti sledovat účty a prohlížet si jejich příspěvky a Příběhy může být občas obtížné udržet si přehled o obsahu všech. Díky nástroji ztlumení Instagramu můžete dočasně zablokovat něčí příspěvky nebo Příběhy, aniž byste je museli zrušit. Co když však máte pocit, že je čas je znovu zapnout? V tomto článku vás provedeme zrušením odpojení někoho na Instagramu a poskytneme vám několik souvisejících informací. Jak zrušit ztlumení příspěvků a příběhů na Instagramu?

Chcete-li někomu zrušit ztlumení jeho příspěvků na Instagramu, postupujte podle těchto jednoduchých kroků:

1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. 2. Navštivte profil osoby, jejíž ztlumení chcete zrušit. 3. Klikněte na odkaz „Sledovat“ vedle jména jejího profilu. 4. Ve vyskakovací nabídce, která se zobrazí, budou možnosti „Ztlumit příspěvky“ a „Ztlumit příběhy“. Pokud jsou ztlumeny obě možnosti, zobrazí se zpráva „Ztlumit příspěvky a příběhy“. 5. Klepnutím na položku zrušíte její ztlumení. Pokud chcete jednoduše zrušit ztlumení například jejich příspěvků, vyberte možnost „Ztlumit příspěvky“. Na tlačítku se nyní zobrazí nápis „Sledovat“.

6. Chcete-li obnovit zobrazování příspěvků nebo Příběhů dané osoby ve svém kanálu, klepnutím na ni zrušte ztlumení. Jak můžete něčí příběh znovu ozvučit? Zde je návod, jak zrušit ztlumení něčího příspěvku, pokud jste ztlumili jeho Příběhy a chcete je znovu začít zobrazovat:

1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém smartphonu. 2. Do oblasti Příběhy se dostanete tak, že na domovské obrazovce přejedete prstem doleva nebo klepnete na ikonu fotoaparátu v levém horním rohu. 3. Procházejte sekcí Příběhy, dokud nenarazíte na příběh ztlumeného účtu. 4. Klepněte na profilový obrázek osoby, jejíž mlčení chcete ukončit. 5. Příběh se začne přehrávat a v pravém horním rohu se zobrazí ikona „Ztlumeno“ – reproduktor s lomítkem. 6. Klepnutím na ikonu „Ztlumeno“ zobrazíte vyskakovací nabídku. Ze seznamu možností vyberte možnost „Unmute“ (Zrušit ztlumení). 8. Příběhy dané osoby se nyní opět zobrazí ve vašem kanálu Příběhy.

Proč na Instagramu není tlačítko ztlumení?

Pokud máte s vypnutím zvuku někoho na Instagramu problémy, může to mít několik příčin. Zpočátku se ujistěte, že sledujete osobu, kterou chcete umlčet. Na Instagramu můžete ztlumit pouze profily, které již sledujete. Pokud je již sledujete a přesto je nemůžete ztlumit, zkuste aktualizovat aplikaci na nejnovější verzi. Některé funkce nemusí v zastaralých verzích fungovat správně kvůli chybám nebo jiným problémům. Pokud problém přetrvává, můžete uvažovat o tom, že se obrátíte na podporu Instagramu a požádáte o další pomoc.

Jak mohu na Instagramu vidět někoho, koho jsem ztlumil?

Instagram nabízí možnost prozkoumat ztlumené účty, pokud jste ztlumili mnoho účtů a chcete mít přehled o tom, komu jste to udělali:

1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. 2. Klepnutím na symbol profilu v pravém dolním rohu otevřete svůj profil. 3. Nabídku otevřete klepnutím na tři vodorovné čáry v pravém horním rohu. 4. Přejděte dolů a vyberte možnost „Nastavení“. 5. V nabídce nastavení vyberte položku „Soukromí“ a poté „Ztlumené účty“. 6. Zde naleznete seznam všech ztlumených účtů. Když klepnete na jméno profilu, budete přesměrováni na profil dané osoby, kde můžete ztlumení zrušit podle předchozích pokynů.

7.

Pro vytvoření skvělého a pohodlného zážitku z prohlížení je správa kanálu Instagramu nezbytná. Pomocí nástroje pro ztlumení můžete přizpůsobit svůj kanál podle svých představ, aniž byste museli zrušit sledování účtů. Můžete bez obav zrušit ztlumení někoho na Instagramu a spravovat informace, které vidíte ve svém kanálu, podle rad v tomto příspěvku.

FAQ
Mohu vidět, kdo mě na Instagramu ztlumil?

Ne, na Instagramu neexistuje žádný nástroj, který by uživatelům umožnil vidět, kdo je ztlumil. Když někdo ztlumí váš účet, nedostanete žádné oznámení ani jinou nápovědu. Tím, že někoho ztlumíte, pouze zabráníte tomu, aby se jeho příspěvky a příběhy zobrazovaly v jeho kanálu. Stále si však mohou prohlížet váš profil a zapojit se do vašeho obsahu, pokud si to přejí.

Lze na Instagramu ztlumit a zrušit ztlumení?

Na Instagramu můžete ztlumit a zrušit ztlumení účtů. Můžete přestat zobrazovat něčí aktualizace a příběhy tím, že jeho účet ztlumíte, a nikoli tím, že ho přestanete sledovat. Přejděte na profil osoby, kterou chcete ztlumit, klepněte na tři tečky v pravém horním rohu a vyberte možnost „Ztlumit“. Poté máte možnost ztlumit jeho příspěvky, příběhy nebo obojí. Je třeba postupovat stejně, ale místo možnosti „Ztlumit“ vyberte možnost „Zrušit ztlumení“. Díky této funkci máte větší vliv na to, jak Instagram spravuje váš kanál a informace, které se vám zobrazují.

Jak ztlumit a zrušit zvuk na Instagramu?

Níže uvedené metody vysvětlují, jak ztlumit nebo zrušit ztlumení zvuku na Instagramu: 1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. 2. Přejděte na profil uživatele, jehož zvuk chcete ztlumit nebo zrušit. 3. Klikněte na odkaz „Sledovat“ v záhlaví jeho profilu. 4. Zobrazí se nabídka s několika možnostmi. Zde vyberte z nabídky možnost „Ztlumit“. 5. Zobrazí se vyskakovací okno s možnostmi „Mute Posts“ a „Mute Story“. V závislosti na svých preferencích můžete zvolit jednu z možností nebo obě. 6. Výběrem obou možností umlčíte příspěvky i příběhy. Pokud chcete umlčet pouze jednu z nich, vyberte příslušnou možnost.

7. Příběhy nebo příspěvky uživatele se nyní ztlumí, což zabrání přehrávání zvuku při jejich zobrazení. 8. Zopakujte kroky 6 až 8, ale místo možnosti „Ztlumit“ vyberte v nabídce „Sledování“ profilu možnost „Ztlumit“, aby byl zvuk opět slyšitelný. Při čtení příspěvků nebo příběhů uživatele ve vašem kanálu po zrušení ztlumení bude zvuk opět přítomen.

Nezapomeňte, že ztlumení příspěvků nebo příběhů uživatele nezpůsobí, že jej přestanete sledovat, a uživatel nebude o vašem rozhodnutí informován.