Jak funguje AirPod Pros?

How do I check if my AirPods Pro are original?
Find and verify the serial number The serial number can be found written on the underside of the case lid or displayed in your Bluetooth settings (tap on the info button beside your AirPods Pro). To verify it, visit Apple's Check Coverage website, enter the number, complete the CAPTCHA, and submit.
Další informace najdete na eshop.macsales.com

Apple AirPods Pro jsou oblíbenou volbou bezdrátových sluchátek, protože poskytují bezchybný poslech a špičkové funkce. Přemýšleli jste však někdy nad tím, jak tyto malé gadgety fungují? V tomto článku prozkoumáme vnitřní fungování sluchátek AirPods Pro a odpovíme na některé související otázky týkající se jejich fungování.

Nejprve prozkoumáme, jak AirPods Pro fungují v praxi. Tato bezdrátová sluchátka se bezdrátově připojují k zařízením Apple, jako je iPhone, iPad nebo Mac, pomocí technologie Bluetooth. Po spárování senzory ve sluchátkách AirPods Pro zjistí, kdy jsou vložena do uší, zapnou je a propojí vás s vaším zařízením. Díky této chytré funkci si ušetříte námahu s jejich ručním zapínáním a vypínáním.

Pokročilé zvukové technologie využívají sluchátka AirPods Pro k produkci vysoce kvalitního zvuku, který vytváří zážitek z poslechu po celém těle. Bohaté basy a čistý zvuk zaručují vysoce výhybný woofer a výkonný zesilovač, které jsou vytvořeny speciálně pro každé sluchátko. Mají také zesilovač s vysokým dynamickým rozsahem, který generuje křišťálově čistý zvuk při jakékoli úrovni.

Aktivní potlačení hluku (ANC) je jedním z nejpozoruhodnějších aspektů sluchátek AirPods Pro. A jak funguje? Sluchátka AirPods Pro používají mikrofon směřující ven, který zachycuje vnější zvuky a následně je potlačuje ekvivalentním signálem proti šumu. S pomocí této technologie je hluk v pozadí účinně potlačen, což vám umožní plně si vychutnat hudbu nebo podcasty. Když jste venku, můžete poslouchat hudbu bezpečněji tím, že nastavíte funkci ANC tak, abyste k sobě pustili trochu okolního hluku.

S AirPods Pro je vyřizování hovorů snadné. Při příchozím hovoru uslyšíte ve sluchátkách vyzváněcí tón. Chcete-li hovor přijmout, stačí dvakrát poklepat na jedno ze sluchátek AirPod Pro. Hovor ukončíte dalším dvojitým poklepáním nebo si sluchátka z uší prostě vyndáte. Když si sluchátka AirPods Pro sundáte, vestavěné senzory si toho všimnou a okamžitě pozastaví hudbu nebo hovor. Tato chytrá funkce umožňuje plynulý přechod mezi zdroji zvuku.

Pokud tomu dáváte přednost, můžete potlačení šumu na sluchátkách AirPods Pro snadno vypnout. V ovládacím centru spárovaného zařízení dlouze stiskněte posuvník hlasitosti. Následně se zobrazí další možnosti, včetně ikony potlačení šumu. Klepnutím na tuto ikonu lze přepínat mezi třemi možnými režimy – potlačením hluku, režimem průhlednosti a vypnutím. Výběrem upřednostňovaného režimu můžete snadno přizpůsobit svůj zážitek z poslechu podle okolního prostředí.

A konečně, sluchátka AirPods Pro poskytují širokou škálu špičkových funkcí a vynikající užitečnost. Tato bezdrátová sluchátka nabízejí pohodlný a uspokojivý poslech díky bezproblémovému bezdrátovému připojení, aktivnímu potlačení hluku a jednoduchému nastavení. Sluchátka AirPods Pro jsou vyrobena tak, aby zlepšila váš zážitek z poslechu a zároveň poskytovala jednoduché funkce, ať už posloucháte hudbu, nebo telefonujete na cestách.

FAQ
Mají sluchátka Airpod Pro 100% potlačení hluku?

Ne, sluchátka AirPods Pro hluk zcela nepotlačují. Poskytují však technologii aktivního potlačení hluku (ANC), která využívá mikrofony k detekci a potlačení hluku v pozadí s cílem výrazně minimalizovat vnější zvuky. Uživatel si díky této funkci může vychutnat soustředěnější a pohlcující zvukový zážitek. Režim průhlednosti na sluchátkách AirPods Pro také umožňuje, aby uživatelé při poslechu zvuku slyšeli své okolí.

Jsou sluchátka AirPods Pro Noise Cancelling bezpečná?

Ano, používání funkce potlačení hluku na sluchátkách AirPods Pro je bezpečné. Využívají technologii aktivního potlačení hluku, která po detekci vnějších zvuků pomocí vestavěných mikrofonů vytváří protihlukové filtry. Hlavním cílem této technologie je snížit hluk na pozadí a zlepšit zvukový vjem. Pro zajištění vaší bezpečnosti se doporučuje používat sluchátka AirPods Pro při mírné hlasitosti, protože delší působení vysoké hlasitosti může být pro váš sluch stále škodlivé.

Jsou sluchátka AirPod Pro 100% potlačující hluk?

Ne, sluchátka AirPods Pro neblokují hluk úplně. Přestože poskytují technologii aktivního potlačení hluku, která pomocí mikrofonů detekuje a redukuje vnější hluk, nedokáže zcela zablokovat všechny zvuky. Některé zvuky mohou být stále patrné, zejména při vyšší hlasitosti, a to i přesto, že funkce aktivního potlačení hluku ve sluchátkách AirPods Pro je navržena tak, aby snižovala hluk na pozadí a poskytovala pohlcující hudební zážitek.

Jak fungují sluchátka AirPods pro začátečníky?

AirPods jsou bezdrátová sluchátka Apple, která jsou kompatibilní se všemi jeho produkty včetně iPhonů, iPadů a Maců. K zařízení je můžete připojit pomocí technologie Bluetooth, což vám umožní využívat Siri, telefonovat a bezdrátově přehrávat hudbu.

Jakmile sluchátka AirPods vyjmete z nabíjecího pouzdra, začnou se párovat s iPhonem. Po připojení dokáží rozpoznat, kdy je máte v uších, a začnou přehrávat zvuky. Když je vyjmete, zvuk se pozastaví. Tuto funkci umožňují optické senzory a akcelerometry pohybu zabudované v AirPods.

Sluchátka AirPods jsou navíc vybavena mikrofonem a umožňují konverzovat se Siri, hlasovou asistentkou Apple, a telefonovat. K Siri můžete přistupovat, měnit hlasitost a ovládat přehrávání pouhým klepnutím na AirPods, aniž byste museli vyndávat iPhone.

Zejména sluchátka AirPods Pro obsahují další funkce, jako je aktivní potlačení hluku, které využívá mikrofony k detekci okolního hluku a jeho odfiltrování, aby poskytlo působivější zvukový zážitek. Kromě toho nabízejí režim průhlednosti, který umožňuje poslouchat okolní svět a zároveň poslouchat hudbu.

Uživatelé Apple si sluchátka AirPods celkově oblíbili, protože nabízejí pohodlný a bezdrátový poslech.