Jak získat emoji na klávesnici Samsung

Jak pridat emoji do klávesnice Samsung?
Re: Jak přidat do klávesnice smajlíky? Ne, neexistuje. Maximálně můžeš použít jinou klávesnici.
Další informace najdete na androidforum.cz

Emoji jsou nyní důležitou součástí digitální komunikace, protože do našich dopisů vnášejí trochu humoru a citu. Pokud vlastníte chytrý telefon Samsung a zajímá vás, jak přidat emoji do klávesnice Samsung, jste na správném místě. V tomto příspěvku vás provedeme procesem povolení emotikonů na klávesnici, probereme možné důvody, proč je nemusíte vidět, a ukážeme vám, jak je obnovit, pokud zmizí.

Podle těchto pokynů povolte emotikony na klávesnici Samsung: V kroku 1 spusťte v zařízení Samsung aplikaci Nastavení. Symbol ozubeného kola lze obvykle vyvolat přejetím prstem dolů z horní části obrazovky nebo dotykem na zásuvku aplikací.

2. Posunutím dolů vyberte položku „Obecná správa“. 3. Vyberte možnost „Jazyk a zadávání“. 4. Ze seznamu klávesnic a způsobů zadávání vyberte „Klávesnice na obrazovce“. 5. Poté vyberte možnost „Samsung Keyboard“. 6. Dále vyberte možnost „Smart Typing“. 7. Vyhledejte možnost „Prediktivní text“ a potvrďte, že je zapnutá. Hned pod možností „Prediktivní text“ byste si měli všimnout možnosti „Rozložení klávesnice a zpětná vazba“. Dotkněte se jí. Možnost „Emoji“ najdete v této nabídce na pozici 9. Otočením přepínače doprava ji můžete povolit.

Emoji by nyní měly být na klávesnici Samsung dostupné poté, co jste postupovali podle těchto pokynů. Klepnutím na ikonu smajlíka, která se obvykle nachází vedle mezerníku, se k nim dostanete. Tímto způsobem můžete získat přístup k panelu emotikonů a vybrat si z celé řady emotikonů, které můžete používat ve své komunikaci.

Existuje řada důvodů, proč klávesnice Samsung nemusí obsahovat emotikony:

1. Zastaralý software: Zkontrolujte, zda je ve vašem smartphonu Samsung nainstalována nejnovější aktualizace softwaru. Nejnovější emotikony nemusí být v předchozích verzích klávesnice k dispozici, protože emotikony se neustále mění.

2. Nesprávná konfigurace klávesnice: Emodži by měly být povoleny, proto překontrolujte nastavení klávesnice. Pokud nebyly dříve aktivovány, proveďte kroky uvedené dříve.

3. Klávesnice třetích stran: Klávesnice třetích stran, kterou používáte v mobilním telefonu Samsung, může mít vlastní systém emoji. V této situaci se možná budete muset vrátit ke klávesnici Samsung nebo prozkoumat nastavení aktuální aplikace klávesnice.

Pokud emoji z klávesnice Samsung zmizely a chcete je získat zpět, vyzkoušejte následující metody řešení problémů:

1. Restartujte zařízení: Příležitostně může drobné softwarové zádrhele vyřešit prostý restart. Zařízení Samsung je třeba vypnout, nechat uplynout určitý čas a poté jej znovu zapnout.

2. Odstraňte vyrovnávací paměť klávesnice: Vyberte Nastavení > Aplikace > Klávesnice Samsung > Úložiště > Odstranit mezipaměť. Veškerá dočasná data, která by mohla být příčinou problému, budou následně vymazána.

3. Obnovte nastavení klávesnice: Další možností, kterou máte, pokud odstranění mezipaměti nefunguje, je obnovit nastavení klávesnice. Obnovení nastavení naleznete v části Nastavení > Obecná správa > Jazyk a zadávání > Klávesnice na obrazovce > Klávesnice Samsung.

Chcete-li v zařízení Samsung povolit nové emoji, musíte aktualizovat systémový software. Nové emoji jsou často součástí aktualizací softwaru od společnosti Samsung. Přejděte do Nastavení > Aktualizace softwaru > Stáhnout a nainstalovat a zkontrolujte, zda nejsou k dispozici aktualizace.

Konečně, přidání emotikonů do klávesnice Samsung je jednoduchý úkol. Podle pokynů uvedených v tomto článku můžete emodži aktivovat, řešit případné problémy a dokonce získat přístup k čerstvým emodži prostřednictvím aktualizací softwaru. Pusťte se tedy do používání emotikonů v mobilním telefonu Samsung a vneste do své komunikace trochu humoru a vášně!

FAQ
Jak aktualizovat klávesnici Samsung na nové emodži?

Chcete-li aktualizovat klávesnici Samsung tak, abyste měli k dispozici nové emodži, postupujte podle následujících kroků: V kroku 1 navštivte obchod Google Play v zařízení Samsung.

2. Pomocí výsledků vyhledávání najděte položku „Samsung Keyboard“ a vyberte ji. 3. Pokud je zde tlačítko „Aktualizovat“, vyberte jej a aktualizujte aplikaci klávesnice. Pokud ne, znamená to, že vaše klávesnice je již aktuální. 4. Po dokončení aktualizace otevřete jakoukoli aplikaci pro chat nebo zadávání textu, která využívá klávesnici Samsung. 5. Klepnutím na pole pro zadávání textu zobrazte klávesnici. 6. Najděte na klávesnici symbol emoji nebo usmívajícího se obličeje. Obvykle se nachází v levém dolním rohu nebo v blízkosti mezerníku. 7. Chcete-li otevřít panel emoji, klepněte na symbol veselého obličeje nebo emoji.

8. V tuto chvíli byste měli být schopni používat nové emoji. Emoji, které chcete použít, si můžete vybrat tak, že se jich dotknete po procházení různých kategorií emoji.

Aktualizací softwaru klávesnice Samsung můžete nejnovější emoji používat v textových zprávách, příspěvcích na sociálních sítích a v dalších aplikacích, které využívají klávesnici.

Jak zapnu emodži na klávesnici Android?

Chcete-li na klávesnici Android zapnout emodži, dodržujte následující pokyny: 1. Vstupte do nastavení zařízení se systémem Android. 2. V závislosti na vašem zařízení sjeďte dolů a klepněte na položku „Systém“ nebo „Obecná správa“. 3. Vyhledejte položku nabídky „Language and Input“ (Jazyk a zadávání) a vyberte ji. 4. Ze seznamu dostupných klávesnic vyberte svou současnou klávesnici. 5. Pro přístup k možnostem klávesnice klepněte na „Virtuální klávesnice“ nebo „Klávesnice na obrazovce“. 6. Vyhledejte možnost „Emoticons“ nebo „Emoji“ a zapněte přepínač vedle ní. Po aktivaci by se na klávesnici měl zobrazit malý smajlík nebo ikona zeměkoule. 8. Chcete-li získat přístup k emotikonům a vybrat ten, který chcete použít, klepněte na ikonu smajlíka nebo zeměkoule. Po provedení těchto úkonů byste měli být schopni používat emoji na klávesnici Android.

Proč se mi na klávesnici nezobrazují všechny emotikony?

Klávesnice Samsung nemusí z různých důvodů zobrazovat všechny emoji. Zde je několik takových zdůvodnění: 1. Zastaralý software: Pokud je software nebo aplikace klávesnice ve vašem zařízení zastaralá, nemusí obsahovat nejnovější emodži. Chcete-li se ujistit, že máte k dispozici nejnovější knihovnu emoji, vyhledejte a nainstalujte všechny snadno dostupné aktualizace.

2. Kompatibilita emoji: Podpora emoji na různém hardwaru a v různých operačních systémech se může lišit. Některé emoji se nemusí zobrazit, pokud se je pokusíte zobrazit nebo použít z platformy nebo zařízení, které není kompatibilní s klávesnicí Samsung.

3. Nastavení emoji: Zkontrolujte nastavení klávesnice a zjistěte, zda nejsou některé možnosti emoji zakázány. V možnostech klávesnice vyhledejte možnost týkající se emoji. Ujistěte se, že je zapnutá, a pokud byly vydány nějaké nové balíčky emoji, stáhněte si je, abyste rozšířili svou sbírku.

4. Regionální omezení: Jazyk nebo oblast mohou ovlivnit význam emoji. Klávesnice Samsung nemusí obsahovat emoji, které potřebujete, pokud hledáte ty, které jsou regionálně nebo jazykově specializované.

Pokud žádné z těchto vysvětlení neplatí, může být vhodné obrátit se na podporu společnosti Samsung a požádat o další pomoc při řešení problému.