How to Change Instagram Profile Picture

Jak smazat profilovou fotku na Instagramu?
Nejprve otevřete aplikaci Instagram. Dále klikněte na ikonu Profil dole. Stiskněte Upravit profil. Vyberte tlačítko Změnit profilovou fotku. Cached
Další informace najdete na www.hardreset.info

Uživatelé oblíbené sociální sítě Instagram se mohou spojit s přáteli a vyměňovat si fotografie a videa. Vzhledem k tomu, že vás reprezentuje a pomáhá při identifikaci účtu, je váš profilový obrázek zásadní součástí vaší identity na Instagramu. Tento příspěvek vás provede postupem, pokud chcete aktualizovat svou profilovou fotografii na Instagramu, ať už pochází z galerie telefonu, nebo je propojena s vaším účtem na Facebooku. Probereme také důvody, proč se někteří lidé rozhodnou odstranit své profilové obrázky ze služby Instagram. Nejlepší způsob úpravy profilového obrázku

Na Instagramu je změna profilového obrázku snadným postupem. Proveďte následující kroky: Otevřete aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu a v případě potřeby se přihlaste ke svému účtu. Klepněte na symbol profilu v pravém dolním rohu obrazovky.

2. Poté budete přesměrováni na svou profilovou stránku. 3. Poté klepněte na malý kruhový obrázek profilové stránky, který slouží jako aktuální profilová fotografie a je označen

3. 4. Zobrazí se nabídka s možnostmi pořízení nové fotografie nebo výběru fotografie z galerie telefonu. V závislosti na svých preferencích vyberte preferovanou možnost. 5. Pokud se rozhodnete pořídit novou fotografii, Instagram spustí aplikaci fotoaparátu ve vašem telefonu. Pořiďte snímek a přejděte k další fázi. Pokud se rozhodnete vybrat obrázek z galerie, Instagram zobrazí vaši knihovnu obrázků. Vyberte obrázek, který bude sloužit jako váš nový profilový obrázek. 7. Instagram vás po výběru nebo pořízení fotografie vyzve, abyste ji v případě potřeby ořízli a upravili. Po provedení nezbytných úprav stiskněte tlačítko „Hotovo“. Instagram vás naposledy vyzve k výběru miniatury profilové fotografie. Chcete-li vybrat vhodnou oblast, přetáhněte miniaturu a umístěte ji nad obrázek. Po dokončení vyberte možnost „Hotovo“. Gratulujeme vám! Změna profilové fotografie na Instagramu proběhla úspěšně. Od této chvíle se na vaší profilové stránce i ve feedu Instagramu zobrazuje vaše nová fotografie. Jak aktualizovat profilový obrázek na Instagramu z Facebooku Pokud jste svůj profil na Instagramu propojili s účtem na Facebooku, můžete profilový obrázek rychle změnit pomocí obrázků z Facebooku. Postup je následující: Otevřete aplikaci Instagram a přejděte na svou profilovou stránku v prvním kroku.

2. Stejně jako v předchozí části klepněte na profilovou fotografii. 3. Místo toho, abyste vybrali možnost pořídit novou fotografii nebo vybrat fotografii z galerie, sjeďte dolů a klepněte na možnost „Importovat z Facebooku“. Instagram si ve čtvrtém kroku vyžádá autorizaci pro přístup k vašemu účtu na Facebooku. Udělte požadovaná oprávnění. 5. Po synchronizaci obrázků z Facebooku s Instagramem můžete vybrat obrázek ze svých alb na Facebooku, který použijete jako novou profilovou fotografii. Po klepnutí na příslušnou fotografii postupujte podle již popsaných pokynů pro oříznutí a výběr miniatury. V zařízení iPhone můžete změnit svůj profilový obrázek. Postupy pro změnu profilové fotografie na Instagramu v iPhonu jsou stejné jako dříve popsané. Profilovou fotografii na Instagramu můžete snadno aktualizovat pouhým dodržováním doporučení uvedených dříve v tomto příspěvku. Proč všichni uživatelé odstraňují své profilové fotografie na Instagramu? Možná jste si všimli vzorce, kdy lidé mažou své profilové obrázky na Instagramu. Toto chování se často používá k propagaci kauz nebo k demonstraci podpory sociálních hnutí. Lidé, kteří odstraňují své profilové fotografie, upozorňují na sdělení, které chtějí předat, tím, že na místě, kde se dříve nacházela jejich fotografie, zanechávají prázdné místo.

Lidé mohou například mazat své profilové snímky, aby vyjádřili podporu nějaké věci nebo si připomněli tragédii v kritických chvílích nebo pozoruhodné události. Slouží to jako hmatatelné vyjádření solidarity a může to zvýšit povědomí jak mezi jejich příznivci, tak mimo ně.

Závěrem lze říci, že změna profilové fotografie na Instagramu je jednoduchá operace, kterou lze provést importem obrázků z účtu na Facebooku nebo z galerie v telefonu. Nezapomeňte si vybrat fotografii, která přesně vystihuje, kdo jste nebo co se snažíte sdělit. Trend odstraňování profilových obrázků na Instagramu se navíc často využívá k šíření povědomí o nějaké věci nebo k vyjádření její podpory. Neváhejte se tedy zapojit, pokud chcete vyjádřit podporu určité příležitosti nebo hnutí.

FAQ
Jak aktualizovat svůj účet na Instagramu?

Postupujte podle těchto jednoduchých kroků a aktualizujte svůj účet na Instagramu: 1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. Pokud jste tak ještě neučinili, přihlaste se ke svému účtu kliknutím na tlačítko

2. 3. Klikněte na tlačítko

. Klepnutím vyberte symbol profilu v pravém dolním rohu obrazovky. 4. Poté, co se dostanete na stránku svého profilu, klepněte na ikonu „Upravit profil“, která se nachází hned nad vašimi příspěvky. 5. Na kartě „Upravit profil“ můžete upravit řadu položek, včetně svého jména, uživatelského jména, životopisu, webových stránek a kontaktních informací. 6. Klepnutím na miniaturu své aktuální profilové fotografie ji vyměňte. Zobrazí se možnost pořídit novou fotografii nebo vybrat fotografii z galerie vašeho zařízení. Vyberte preferovanou volbu. 8. Pokud se rozhodnete pořídit novou fotografii, postupujte podle pokynů na obrazovce. 9. Pokud se rozhodnete vybrat fotografii z galerie, prohlédněte si své fotografie a vyberte tu, kterou chcete použít.

10. Po výběru nebo pořízení čerstvé fotografie ji můžete oříznout a upravit. 11. Poté, co budete s novou profilovou fotografií spokojeni, klikněte na tlačítko „Hotovo“ nebo „Uložit“ a proveďte změnu. 12. Na vašem účtu Instagram se nyní zobrazí nová profilová fotografie.

Mějte na paměti, že Instagram má pravidla a omezení týkající se velikosti a obsahu profilových fotografií. Chcete-li zajistit, aby byla vaše profilová fotografie schválena, dodržujte přesně tato pravidla.