How to Make Campfire in Minecraft

Jak vyrobit oheň v Minecraftu?
Hráč může vytvořit oheň pomocí pazourku a oceli nebo ohnivé koule. Ďasové a ohniváci můžete také vytvořit oheň, jak je láva a blesky. Oheň založí pouze na jeho vlastní v podsvětí, a na konci (v horní části na obsidiánových pilířích). Cached
Další informace najdete na minecraft.fandom.com

Oblíbená sandboxová hra Minecraft umožňuje uživatelům objevovat, tvořit a přežívat v online prostředí. Umět rozdělat oheň v Minecraftu je jednou z klíčových složek přežití. Táborový oheň je vynikajícím zdrojem světla, tepla, a dokonce i možnosti přípravy jídla. V tomto článku se dozvíte, jak v Minecraftu rozdělat táborový oheň, a zodpovíme některé související dotazy.

K rozdělání táborového ohně ve hře Minecraft potřebujete následující zásoby: tři polena, tři klacky a jedno uhlí nebo dřevěné uhlí. Začněte tím, že nasbíráte polena, která získáte pomocí sekery na kácení stromů. Jakmile máte polena, zaplňte jimi spodní řádek tabulky pro výrobu. Vznikne tak dvanáct dřevěných desek. Čtyři z těchto prken umístěte do rohů pracovního stolu. Výsledný řemeslnický stůl můžete využít k výrobě složitějších předmětů.

Dále uspořádejte tři z nově vyrobených prken do vodorovné řady napříč prostřední řadou řemeslnického stolu. Vznikne tak šest dřívek. Nyní vezměte tyčinky a uspořádejte je do spodní řady craftingového stolu, přičemž prostřední slot nechte prázdný. Nakonec uspořádejte polínka do prostřední a horní řady řemeslnického stolu, přičemž klacík umístěte do prostřední pozice. Vznikne tak táborák.

V Minecraftu mohou táborové ohně vypouštět kouř, což hře dodá realističtější dojem. Aby táborák kouřil, musíte pod něj umístit seno nebo balík sena. Balíky sena lze získat ve vesnicích nebo vyrobit uspořádáním devíti kusů pšenice do mřížky tři krát tři pro výrobu. Jakmile máte seno nebo balík sena, jednoduše ho postavte vedle ohniště. Zážitek se stane více pohlcujícím, jakmile se kouř začne zvětšovat.

V Minecraftu je stavba táboráku jednoduchým úkolem. Nejprve si najděte pěkné místo pro táborák. Musí být na rovném povrchu, daleko od všeho, co by se mohlo vznítit, jako jsou stromy nebo dřevěné budovy. Jakmile si vyberete místo, stačí kliknout pravým tlačítkem myši na zem a zároveň držet táborák v ruce, abyste ho mohli založit. Táborák lze rozdělat kliknutím pravým tlačítkem myši a použitím ohnivé nálože nebo křemene a oceli.

V Minecraftu nemůže dřevo ani jiné hořlavé materiály od táborového ohně vzplanout. Mohou být skvělým doplňkem vaší strategie přežití a jejich používání je bezpečné. Je však nezbytné dbát zvýšené opatrnosti a udržovat táborové ohně mimo dosah hořlavých předmětů a pod dřevěnými konstrukcemi. Kolem ohniště vždy ponechte dostatečný prostor, aby nedošlo k nechtěnému vzplanutí.

K získání oceli budete potřebovat křemen, který se vyrábí rozbíjením štěrkových bloků. K výrobě štěrku lze použít řemeslnický stůl kombinací křemene a železných nugetů, které lze přirozeně objevit v jeskyních a říčních korytech. Jakmile získáte křemen, můžete vyrobit ocel jeho smícháním s železným ingotem na řemeslnickém stole. Pomocí tohoto předmětu lze rozdělávat TNT, táborové ohně a další typy ohňů.

Shrnuto a podtrženo, rozdělávání ohně v Minecraftu je rychlá a snadná činnost, která může zlepšit vaše schopnosti přežití. Podle návodu na této stránce můžete rozdělat táborový oheň, přimět ho kouřit, rozdělat ho a bezpečně ho používat. Táborové ohně by měly být vždy umísťovány s opatrností a mimo dosah hořlavých materiálů. Na táborovém ohni si můžete připravit jídlo, zůstat v teple a zútulnit svůj virtuální svět.

FAQ
Hoří v táborových ohních Minecraftu dřevo?

Ano, táborové ohně v Minecraftu mohou spalovat dřevo.

Jaké jsou 3 způsoby, jak postavit táborák?

V Minecraftu lze táborák postavit třemi způsoby: 1. Vyrábění: Výroba táboráku je nejtypičtějším způsobem, jak táborák postavit. K tomu jsou zapotřebí tři klacky, jedno uhlí a tři polena libovolného druhu. Ve tvaru písmene V, s uhlím uprostřed a klacky a poleny kolem něj, umístěte materiály na stůl pro crafting. Výsledný blok ohniště pak můžete umístit kamkoli na světě.

2. Další možností, jak získat táborák, je obchod s vesničanem. Táboráky mohou být součástí obchodu některých vesnic, například kartografa a fletchera. Nezapomeňte, že aby tato technika fungovala, musíte mít smaragdy, které lze získat obchodem s jinými vesničany nebo těžbou smaragdové rudy. 3. Truhly a kořist: Táborové ohně lze také objevit jako kořist v truhlách nebo v přírodně vytvořených stavbách. Již zapálené ohně nebo ohně ukryté v truhlách můžete objevit při průzkumu budov, jako jsou vesnice, kobky nebo lesní sídla. Při cestování světem si na tyto budovy dávejte pozor, protože jsou fantastickým zdrojem ohnišť a dalších důležitých věcí.

Jak rozdělat oheň na dřevo?

Ve hře Minecraft budete k rozdělání ohně potřebovat následující zásoby: 1. Dřevo: Polena nasbíráte kácením stromů nebo jejich hledáním v lesích. Druhým způsobem je výroba křemene a oceli kombinací křemene a železných ingotů.

Až budete mít vše potřebné, rozdělejte oheň ze dřeva podle následujících pokynů:

1. Vyberte si vhodné místo: V oblasti, kde chcete rozdělat oheň, vyhledejte čistou, otevřenou plochu. Zkontrolujte, zda na místě nejsou žádné hořlavé materiály. 2. Vytvořte základnu pro táborák tak, že na zemi uspořádáte tři polena do řady. Tento základ bude sloužit jako základna vašeho táboráku.

3. Chcete-li rozdělat oheň, vyzbrojte se křesadlem a ocelí a poté klikněte pravým tlačítkem myši na jedno z polen v základu. Výsledkem bude založení táborového ohně.

4. Přidejte další polena: Chcete-li oheň udržovat, položte nová polena na zapálené poleno uprostřed základny. Celkem lze naskládat čtyři polena. 5. Využijte svůj táborový oheň: Jakmile oheň vzplane, můžete se kolem něj shromáždit a užívat si útulné atmosféry. Jídlo si můžete připravit i tak, že ho budete držet nad plameny připevněné na klacku.

Při zapalování dřevěného ohně ve hře Minecraft buďte vždy opatrní a ujistěte se, že jste oheň uhasili před opuštěním prostoru.