Jak zrušit předplatné Xbox a zabránit společnosti Microsoft ve strhávání peněz z vaší karty

Jak zrušit předplatné?
Odinstalováním aplikace předplatné nezrušíte.

  1. V počítači přejděte na svá předplatná na Google Play.
  2. U předplatného, které chcete zrušit, klikněte na Spravovat.
  3. Klikněte na Zrušit předplatné.
  4. Ve vyskakovacím okně pro potvrzení vyberte důvod.
  5. Klikněte na Pokračovat.
Další informace najdete na support.google.com

Chcete zrušit předplatné Xbox a zabránit společnosti Microsoft ve strhávání peněz z vašeho účtu? Pokud chcete zrušit předplatné Xbox Game Pass nebo jakékoli jiné předplatné, poradíme vám, jak na to. V tomto článku vás provedeme procesem zrušení předplatného Xbox a zastavení všech nadcházejících poplatků. Ukážeme vám také, jak zakázat automatické obnovování v aplikaci Xbox. Tak se do toho pusťte!

Jak zrušit členství ve službě Xbox Game Pass: Spusťte software Xbox v počítači nebo konzoli a začněte.

– Přihlaste se k účtu Microsoft připojenému k vašemu členství Xbox.

– Otevřete nastavení nebo profil svého účtu a vyhledejte oblast „Předplatné“.

– Najděte předplatné služby Xbox Game Pass a vyberte možnost jeho správy nebo zrušení.

– Chcete-li proces zrušení dokončit, postupujte podle pokynů na obrazovce. Nezapomeňte, že přístup ke službě Xbox Game Pass budete mít i nadále po zbytek aktuálního platebního cyklu.

2. Navštivte webové stránky účtu Microsoft (account.microsoft.com) a přihlaste se pomocí svého účtu Microsoft, abyste zabránili tomu, že vám společnost Microsoft strhne peníze z kreditní karty.

– V nabídce vyberte možnost „Payment & Billing“ (Platby a fakturace) nebo klikněte na položku „Services & subscriptions“ (Služby a předplatné).

– Najděte své předplatné Xbox a vyberte kartu „Manage Payment Options“.

– Chcete-li zastavit další účtování poplatků od společnosti Microsoft, můžete zde upravit možnosti platby nebo odebrat údaje o své kreditní kartě.

– Před opuštěním stránky dbejte na to, abyste úpravy uložili.

3. Pokyny pro ukončení dalších předplatných služby Xbox

– Zrušení služby Xbox Live Gold nebo jiných předplatných služby Xbox je zcela srovnatelné se zrušením služby Xbox Game Pass. Otevřete aplikaci Xbox a přihlaste se pomocí účtu Microsoft.

– Přejděte do nastavení účtu nebo do části „Předplatné“.

– Najděte předplatné, které chcete spravovat nebo zrušit, a postupujte podle uvedených postupů.

– Postupujte podle pokynů na obrazovce a potvrďte proces zrušení.

4. Chcete-li v aplikaci Xbox zakázat automatické obnovování, postupujte podle následujících pokynů:

– Otevřete aplikaci Xbox a přihlaste se pomocí účtu Microsoft.

– Přejděte do nastavení účtu nebo do části „Předplatné“.

– Najděte předplatné, jehož automatické obnovování chcete zastavit, a klikněte na možnost Spravovat předplatné. Vypněte nastavení automatického obnovování tak, že jej vyhledáte.

Uložte úpravy, abyste zabránili samovolnému obnovování předplatného.

Podle těchto pokynů byste měli být schopni zrušit předplatné Xbox, zabránit společnosti Microsoft ve stahování peněz z vaší kreditní karty a zakázat automatické obnovování v aplikaci Xbox. Nezapomeňte překontrolovat nastavení účtu, abyste se ujistili, že úpravy byly provedeny tak, jak měly.

Upozorňujeme, že v závislosti na konkrétním předplatném Xbox a platformě, kterou používáte, se může postup zrušení mírně lišit. Doporučujeme podívat se na oficiální stránku podpory Xbox nebo se spojit s jejich zákaznickým servisem, pokud narazíte na nějaké problémy nebo máte další dotazy.

FAQ
Můžete předplatné zrušit prostřednictvím aplikace Xbox?

Ano, předplatné Xbox můžete zrušit prostřednictvím aplikace Xbox. Zde je návod, jak postupovat: 1. Spusťte aplikaci Xbox v telefonu nebo tabletu. 2) Přihlaste se ke svému účtu Xbox. 3. Chcete-li vstoupit do postranní nabídky, klepněte na symbol nabídky (často tři vodorovné čáry) v levém horním rohu programu. 4. Přejděte dolů a v rozevírací nabídce klepněte na položku „Subscriptions“ (Předplatné). 5. Zobrazí se seznam vašich aktuálních odběrů. Chcete-li předplatné zrušit, vyhledejte jej a klepněte na něj. 6. Zkontrolujte, zda existuje možnost správy nebo zrušení předplatného. V závislosti na konkrétním předplatném se tato možnost může měnit.

7. Chcete-li proces zrušení dokončit, dodržujte pokyny zobrazené na obrazovce.

Je důležité si uvědomit, že zrušení předplatného provedené pomocí aplikace Xbox má vliv pouze na nadcházející náklady. Dosud neuhrazené platby mohou být stále zpracovávány. Doporučujeme zrušit předplatné dlouho před dalším platebním obdobím, abyste měli jistotu, že vám nebude znovu účtováno.

Proč nemohu zrušit předplatné Microsoft?

Se zrušením členství ve společnosti Microsoft můžete mít potíže z několika důvodů. Jedná se o několik možných scénářů: 1. Technika platby: Zkontrolujte, zda je platební metoda nebo kreditní karta připojená k vašemu účtu Microsoft aktivní a zda její platnost nevypršela. Pokud je platební metoda zastaralá nebo má karta problémy, nemusí se vám podařit členství zrušit. 2. Typ předplatného: Pravidla pro zrušení různých služeb společnosti Microsoft se mohou lišit. Zkontrolujte, zda postupujete podle správných kroků pro zrušení konkrétního předplatného, které chcete zrušit. Znovu zkontrolujte podmínky předplatného a ujistěte se, že máte nárok na zrušení.

3. Datum obnovení: Předplatné Microsoft se často automaticky obnovuje na konci zúčtovacího období. Pokud se pokusíte zrušit předplatné příliš brzy před datem obnovení, nemusí to proběhnout včas a může se stát, že vám bude účtováno i za následující období. Chcete-li se tomuto problému vyhnout, doporučujeme zrušit smlouvu dlouho před datem obnovení. 4. Technické potíže: V některých případech mohou chyby na webových stránkách nebo technické závady ztížit zrušení členství online. Pokud narazíte na některý z těchto problémů, vyzkoušejte jiný prohlížeč, vymažte mezipaměť nebo zkuste zrušit členství na jiném zařízení. Pokud problém přetrvává, možná budete muset kontaktovat zákaznický servis společnosti Microsoft a požádat o podporu.

Vždy si nezapomeňte pečlivě přečíst podmínky členství ve společnosti Microsoft a dodržujte uvedené pokyny pro zrušení. Nejlepší cestou k nápravě problému by bylo kontaktovat zákaznický servis společnosti Microsoft, pokud máte se zrušením stále problémy.