Jak přehrát snímek. Průvodce krok za krokem

Jak dát pisnicku do prezentace?
Přidání zvuku z počítače

  1. Vyberte Vložení > Zvuk.
  2. Vyberte Zvuk v mém počítači.
  3. V dialogovém okně Vložit zvuk vyberte zvukový soubor, který chcete přidat.
  4. Vyberte Vložit.
Další informace najdete na support.microsoft.com

Jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí je Snapchat, který je známý svou charakteristickou funkcí mizení obrázků a videí. Občas se však může stát, že si budete chtít přehrát Snap, který jste po přijetí omylem přejeli pryč. Tento příspěvek vysvětlí, jak Snap přehrát, a odpoví na některé související dotazy. Proč si nemohu znovu prohlédnout snímek Snap?

Uživatelé aplikace Snapchat mohou za určitých okolností Snap přehrát znovu. Znovu si můžete přehrát pouze jeden Snap za čtyřiadvacet hodin, protože ve výchozím nastavení je povoleno pouze jedno přehrání za den. Kromě toho musel možnost „Přehrát“ pro daný Snap zapnout odesílatel. Pokud odesílatel tuto možnost nepovolil, nemůžete Snap přehrát. Jak otevřete dříve zavřené fotografie?

Pokud chcete znovu otevřít snímek Snap, který jste nechtěně přejeli pryč, existuje jednoduché řešení. Nejprve se ujistěte, že je aplikace Snapchat zcela zavřená. Poté vypněte Wi-Fi nebo aktivujte režim letadlo, abyste přerušili připojení k internetu. Po vypnutí internetového připojení znovu otevřete aplikaci Snapchat a vyhledejte Snap, který chcete znovu otevřít. Symbol, který je šedý, znamená, že obsah nebyl zcela načten. Snap se nyní načte, jako by to byl nový Snap, když na něj klepnete a zobrazíte ho. Po dokončení prohlížení jednoduše zavřete aplikaci, abyste se znovu připojili k internetu. Jak mohu zobrazit všechny snímky najednou?

V aplikaci Snapchat není vestavěná funkce, která by umožňovala zobrazení všech snímků najednou. Existují však programy třetích stran, které tvrdí, že tuto funkci poskytují. Měli byste si uvědomit, že používání aplikací třetích stran může ohrozit vaši bezpečnost a je v rozporu s podmínkami služby Snapchat. Vždy se doporučuje používat oficiální, renomované aplikace a funkce Snapchat, abyste ochránili bezpečnost svého účtu a osobních údajů.

Můžete si obrázek ze Snapchatu prohlédnout znovu?

Pokud odesílatel zapnul funkci opakovaného přehrávání, můžete si fotografie i videa na Snapchatu přehrát znovu. Stačí zopakovat předchozí kroky a snímek Snap znovu otevřít a přehrát. Jakmile se snímek Snap načte, můžete si jej během následujících 24 hodin prohlédnout tolikrát, kolikrát budete chtít.

Závěrem lze říci, že přehrát snímek Snap na Snapchatu je možné, ale je třeba vzít v úvahu určitá omezení a požadavky. Snap, který jste možná nechtěně přehráli, si můžete rychle znovu prohlédnout, pokud se ujistíte, že odesílatel aktivoval funkci opakovaného přehrávání, a provedete výše uvedené postupy. Při používání aplikací třetích stran, které údajně nabízejí další funkce aplikace Snapchat, je nezbytné postupovat obezřetně, protože by mohly ohrozit zabezpečení vašeho účtu.

FAQ
Lze již snapy přehrávat?

Na Snapchatu můžete snapy stále přetáčet. Uživatelé aplikace Snapchat mají možnost zdarma přehrát jeden snímek každý den. Je však důležité mít na paměti, že funkce přehrávání je přístupná pouze pro jednotlivé snapy, nikoli pro příběhy. Stačí otevřít snap, který chcete přehrát, a poté stisknutím ikony přehrávání (která připomíná kulatou šipku) spustit přehrávání. Mějte na paměti, že po použití denního přehrávání musíte s přehráním dalšího snímku počkat do následujícího dne.

Jak přehrát snímek po určité době?

Pro přehrání snímku po uplynutí určité doby použijte níže uvedený postup: Otevřete aplikaci Snapchat v telefonu nebo tabletu a přihlaste se ke svému účtu. 2. Chcete-li z hlavní obrazovky vstoupit na obrazovku chatu, přejeďte prstem doprava.

3. Určete chat, ve kterém se nachází Snap, který chcete přehrát. Klepnutím na chat jej spustíte

4. 5. Najděte přesně ten Snap, který chcete přehrát. Jeho ikona bude fialová a bude mít šipku směřující doleva. 6. Podržte Snap krátce stisknutý, dokud se nezačne načítat. 7. Po dokončení načítání snímku jej můžete přehrát klepnutím na něj. Začne se přehrávat od začátku, stejně jako kdybyste ji právě získali. Po zhlédnutí přehrávání můžete chat opustit nebo pokračovat v prohlížení dalších Snapů a Chatů.

Mějte na paměti, že Snap můžete přehrát pouze jednou a máte na to 24 hodin od jeho přijetí. Navíc ne všechny Snapy lze přehrát, protože odesílatel má možnost přehrávání zakázat nebo omezit.

Můžete snapy otevřít dvakrát?

Na Snapchatu můžete snap otevřít dvakrát. Snap lze na Snapchatu znovu otevřít jednou, než trvale zmizí. Jednou otevřenou snapku můžete znovu přehrát tak, že na ni ještě jednou klepnete. Mějte však na paměti, že snap si můžete znovu prohlédnout pouze jednou, proto si opakování pečlivě vybírejte.

Jak získáte snapy, které jste neuložili?

Podle těchto postupů získáte všechny snímky, které jste neuložili: Otevřete aplikaci Snapchat v telefonu nebo tabletu a přihlaste se ke svému účtu. 2. Přejetím prstem doprava otevřete na domovské obrazovce kartu Chat nebo Přátelé.

3. Najděte uživatelské jméno nebo jméno osoby, jejíž neuložené fotografie chcete získat zpět.

4. Pokud vám daná osoba poslala neuložený snímek, všimnete si vedle jejího jména nebo uživatelského jména fialové ikony oznámení. Chcete-li zahájit konverzaci, klepněte v kroku 5 na jméno nebo uživatelské jméno osoby. 6. Neuložené fotografie si všimnete jako fialové miniatury s nápisem „Klepnutím ji načtete“ ve vlákně chatu.

7. Po načtení snímku jej zobrazíte klepnutím na něj. Dávejte pozor, protože snap se přehraje pouze jednou.

8. Po zobrazení snap zmizí na Snapchatu úplně stejně jako jakýkoli jiný snap.

Mějte na paměti, že neuložené fotografie si můžete prohlédnout pouze jednou, takže dávejte pozor a vychutnejte si tento okamžik, dokud trvá!

Proč si kluci snapy přehrávají?

Kluci si mohou snapy přehrávat z mnoha různých důvodů. Mezi nejčastější důvody patří to, že si chtějí podrobněji prohlédnout určitý obrázek nebo video, vzpomenout si na zábavnou nebo poutavou konverzaci nebo si prostě chtějí materiál ještě jednou prohlédnout. Prohlížení opakovaných snímků navíc klukům umožňuje prozkoumat nuance, které jim napoprvé mohly uniknout, nebo diskutovat o snímku s lidmi, kteří u něj nebyli. Nakonec se motivace k prohlížení snímků mohou u jednotlivých lidí lišit, ale často vycházejí z touhy znovu prožít zvláštní nebo nezapomenutelné příležitosti.