Jak restartovat telefony LG a provést hlavní reset

Jak restartovat LG G 6?
Hard Reset LG G6

  1. Nejprve vypněte telefon LG G6.
  2. Potom držte tlačítko VOLUME down plus tlačítko Power držte několik sekund.
  3. Když se na obrazovce objeví logo LG uvolněte tlačítko Power a znovu zmáčkněte. ( …
  4. Nyní vyberte možnost YES, a potvrďte tlačítkem Power.
  5. Po obnovení systému nastavte telefon podle vašich představ.

Cached

Další informace najdete na hardreset.cz

Elegantní vzhled, špičkové funkce a uživatelsky přívětivé rozhraní telefonů LG jsou dobře známé. Mohou se u nich však vyskytnout problémy, které vyžadují restart nebo reset, stejně jako u jiných elektronických zařízení. V tomto příspěvku vám ukážeme, jak restartovat telefony LG, provádět hlavní resetování a resetovat telefon LG v různých situacích.

Restartování telefonu LG:

1. Měkký reset: Měkký reset může často vyřešit problémy s drobnými závadami nebo zamrzáním telefonů LG. Pro dokončení měkkého resetu stačí podržet tlačítko napájení, dokud se zařízení nerestartuje. Během tohoto procesu nebudou odstraněna žádná data ani nastavení telefonu.

2. Tvrdý reset: Pokud telefon LG nefunguje správně nebo nereaguje, může být nutné provést tvrdý reset. Předem si zálohujte všechny důležité soubory, protože tento proces odstraní všechna data a obnoví tovární nastavení telefonu. Provedení tvrdého resetu: Proveďte následující kroky: Nejprve vypněte telefon LG.

b. Podržte současně tlačítka snížení hlasitosti a zapnutí.

c. Po zobrazení loga LG krátce pusťte obě tlačítka a poté je ještě jednou stiskněte a podržte.

d. Jakmile se zobrazí obrazovka Obnovení továrních dat, tlačítka uvolněte.

e. Pomocí tlačítek hlasitosti přejděte na možnost „Ano“ a poté klepnutím na tlačítko napájení potvrďte.

f. Sledujte, zda je proces obnovení údajů v telefonu LG dokončen.

Pokud se telefon LG nechce zapnout, zde je návod, jak jej resetovat:

Pokud se telefon LG nechce zapnout, vyzkoušejte před resetováním následující postupy řešení problémů:

1. Nabijte telefon: Použijte originální nabíječku a kabel k připojení telefonu LG ke zdroji napájení. Před dalším pokusem o zapnutí jej nechte alespoň 30 minut nabíjet.

2. Vyjměte baterii a vyměňte ji (pokud je vyjímatelná): U modelů s vyměnitelnou baterií sejměte zadní kryt. Znovu vložte baterii a po krátké prodlevě se pokuste telefon zapnout. Pokud tyto metody problém nevyřeší, bude možná nutné provést tvrdý reset podle předchozího vysvětlení.

Když je obrazovka zablokovaná, zde je návod, jak obnovit tovární nastavení telefonu LG:

Obnovení továrního nastavení telefonu LG můžete provést i v případě, že zapomenete heslo nebo vzor zamčené obrazovky pomocí fyzických tlačítek. Je důležité vytvořit zálohu, protože tato metoda odstraní všechna data v telefonu. 1. Vypněte smartphone LG. 2. Podržte současně tlačítka snížení hlasitosti a zapnutí, dokud se nezobrazí logo LG. 3. Po krátkém uvolnění tlačítka napájení jej ještě jednou stiskněte a podržte a současně podržte tlačítko snížení hlasitosti. Jakmile se zobrazí obrazovka Obnovení továrních dat, uvolněte obě stisknutí. 5. Po výběru možnosti „Yes“ pomocí tlačítek hlasitosti stiskněte tlačítko napájení.

6. Podržte vypnuto, dokud telefon LG nedokončí postup resetování. Existuje na telefonu LG tlačítko pro resetování?

Smartphony LG nejsou na rozdíl od některých jiných výrobců smartphonů vybaveny speciálním tlačítkem pro resetování. Jak je však popsáno v předchozích částech, můžete reset rychle provést pomocí hardwarových tlačítek. Před zahájením resetování nezapomeňte zálohovat data, abyste předešli ztrátě důležitých informací.

Závěrem lze říci, že restartování telefonu LG je jednoduchý postup, který může opravit drobné problémy, zatímco provedení hlavního resetu může pomoci při řešení závažnějších problémů. Telefon LG můžete úspěšně restartovat, obnovit v různých situacích a v případě potřeby obnovit jeho tovární nastavení, pokud se budete držet pokynů uvedených v tomto článku.

FAQ
Co je to softwarový a tvrdý reset?

Měkký reset je rychlý restart zařízení, který zahrnuje jeho vypnutí a opětovné zapnutí. Tento postup obnovuje paměť zařízení a pomáhá při řešení drobných softwarových potíží.

Tvrdý reset, běžně označovaný jako tovární reset nebo master reset, je extrémnějším opatřením. Obnovuje původní tovární nastavení zařízení vymazáním všech dat a nastavení. při řešení přetrvávajících softwarových problémů nebo při přípravě na prodej či darování přístroje by se tento postup měl provádět jako poslední možnost. Tvrdý reset zcela vymaže veškerá osobní data, proto je nezbytné před použitím tohoto postupu zálohovat veškeré citlivé informace.

Jak vynutit restart?

Pro vynucení restartu mobilních zařízení LG můžete dodržovat tato opatření: 1. Najděte tlačítko napájení: Tlačítko napájení se často nachází na zadní straně telefonu LG, hned pod objektivem fotoaparátu. 2. Pevně stiskněte a podržte tlačítko napájení: Pokračujte v tomto postupu, dokud se přístroj nevypne. To může trvat několik sekund. 3. Pusťte tlačítko napájení: Po vypnutí telefonu pusťte tlačítko napájení.

4. Zapněte telefon: Chcete-li telefon LG restartovat, ještě jednou klepněte na tlačítko napájení a podržte je, dokud se telefon nezapne.

Podle těchto pokynů můžete telefon LG přinutit k restartování a opravit případné drobné softwarové problémy.

Jaké jsou způsoby restartování telefonu?

Existuje několik technik restartování telefonu LG: Nejjednodušší způsob restartování telefonu je provést měkký reset, který se provádí podržením tlačítka napájení, dokud se neobjeví nabídka napájení. Poté vyberte možnost „Restartovat“ nebo „Restartovat“, čímž telefon donutíte k restartu. Tvrdý reset: Pokud je telefon zamrzlý nebo nereaguje, můžete provést tvrdý reset. To provedete tak, že podržíte současně tlačítka snížení hlasitosti a napájení po dobu přibližně 10 sekund, dokud se zařízení nevypne a nerestartuje. 3. Obnovení továrního nastavení: Obnovení továrního nastavení vymaže všechna data v telefonu a obnoví výchozí tovární nastavení. Toho můžete dosáhnout v části nastavení telefonu. Hledejte možnost „Resetovat“ v části „Nastavení“ a poté „Obecné“, respektive „Systém“. Chcete-li proces zahájit, vyberte odtud možnost „Obnovení továrních dat“ nebo srovnatelnou možnost.

Před provedením obnovení továrních dat byste si měli vytvořit zálohu důležitých souborů, protože tímto postupem dojde ke zničení všech dat v telefonu.