Jak aktualizovat sluchátka AirPods. Komplexní průvodce

How do I know if my AirPods are updating?
To use your iPhone or iPad to check that your AirPods are up to date, make sure that you have the latest version of iOS or iPadOS. Go to Settings > Bluetooth, then tap the Info button next to the name of your AirPods. Scroll down to the About section to find the firmware version.
Další informace najdete na support.apple.com

Díky bezproblémové komunikaci a vynikající kvalitě zvuku si AirPods získaly oblibu mezi uživateli bezdrátových sluchátek. S cílem zlepšit jejich funkčnost a poskytnout nové funkce procházejí sluchátka AirPods pravidelnými aktualizacemi, podobně jako jakékoli jiné elektronické zboží. V tomto článku vás provedeme aktualizací sluchátek AirPods, budeme se zabývat častými problémy, které by mohly aktualizacím bránit, ukážeme vám, jak zjistit verzi vašich sluchátek AirPods, a dokonce nabídneme řešení, jak aktualizovat sluchátka AirPods bez zařízení se systémem iOS. Proč se mi nedaří aktualizovat sluchátka AirPods?

Důvodů, proč se vám nedaří aktualizovat sluchátka AirPods, může být několik. Nejprve se ujistěte, že jsou vaše sluchátka AirPods připojena k iPhonu nebo iPadu a že máte pevné připojení k internetu. Efektivní připojení k serverům společnosti Apple je pro postup aktualizace nezbytné. Ujistěte se také, že vaše zařízení se systémem iOS používá nejnovější verzi softwaru. Pokud je vaše zařízení zastaralé, nemusí být možné AirPods aktualizovat.

Jak zjistím, jakou verzi sluchátek AirPods mám? Pro zjištění verze začněte připojením sluchátek AirPods k iPhonu nebo iPadu. Poté přejděte do sekce „Obecné“ v aplikaci Nastavení v zařízení iOS. Tam klepněte na „O aplikaci“ a poté vyberte „AirPods“. Nejnovější firmware pro vaše sluchátka AirPods najdete zde. Chcete-li zjistit, zda je nutná aktualizace, porovnejte tuto verzi s nejnovější verzí nabízenou na webu společnosti Apple. Jak aktualizovat AirPods bez zařízení iOS? Existuje technika, jak se ujistit, že vaše sluchátka AirPods používají nejnovější software, i když nemáte přístup k zařízení iOS, abyste je mohli aktualizovat. Chcete-li ověřit verzi firmwaru AirPods, půjčte si iPhone nebo iPad přítele nebo příbuzného a postupujte podle výše uvedeného návodu. Pokud je k dispozici aktualizace, připojte sluchátka AirPods k jejich zařízení a spusťte postup aktualizace.

Jak dlouho vydrží sluchátka AirPods? Životnost sluchátek AirPods ovlivňuje řada prvků, například návyky při používání a stav baterie. Na jedno nabití mohou sluchátka AirPods často poskytovat až pět hodin poslechu nebo tři hodiny hovoru. Několik dalších nabití zajistí nabíjecí pouzdro, takže celková doba poslechu přesáhne 24 hodin. Časem však může kapacita baterie začít klesat, čímž se zkracuje její životnost. Pro optimální výkon se doporučuje vyměnit baterii AirPods po dvou letech častého používání.

Závěrem lze říci, že pro dosažení nejlepšího výkonu a využívání nejnovějších funkcí je zásadní udržovat aktualizovanou sadu sluchátek AirPods. Nezapomeňte často kontrolovat verzi firmwaru sluchátek AirPods a podle potřeby je aktualizovat. Zajistěte si stabilní připojení k internetu a pokud se při aktualizaci vyskytnou problémy, aktualizujte zařízení se systémem iOS na nejnovější verzi softwaru. V neposlední řadě můžete sluchátka AirPods aktualizovat, i když zařízení se systémem iOS nevlastníte, a to pomocí zapůjčeného iPhonu nebo iPadu. Pokud se o sluchátka AirPods budete dobře starat, mohou vám poskytovat fantastický zážitek z bezdrátového poslechu po mnoho let.

FAQ
Jak obnovím tovární nastavení sluchátek AirPods?

Chcete-li obnovit tovární nastavení sluchátek AirPods, můžete se držet následujících postupů: 1. Spusťte aplikaci Nastavení na iPadu nebo iPhonu.

2. V nabídce vyberte položku „Bluetooth“. 3. Přejděte do seznamu propojených zařízení, najděte sluchátka AirPods a stiskněte ikonu (i) vedle jejich názvu. 4. Klepněte na „Zapomenout toto zařízení“ na obrazovce nastavení AirPods a potvrďte svou volbu. 5. Vložte sluchátka AirPods do nabíjecího pouzdra, přičemž horní část nechte otevřenou. Jakmile začne kontrolka LED na přední straně nabíjecího pouzdra oranžově blikat, stiskněte a podržte malé tlačítko nastavení na zadní straně nabíjecího pouzdra po dobu přibližně 15 sekund. 7. Pusťte tlačítko nastavení a zavřete víko nabíjecího pouzdra. 8. Po chvíli otevřete kryt nabíjecího pouzdra a položte jej vedle iPhonu nebo iPadu.

9. Chcete-li sluchátka AirPods znovu připojit a nastavit, postupujte podle pokynů na obrazovce, které se zobrazí na zařízení.

Podle těchto pokynů můžete sluchátka AirPods nastavit tak, jako by byla úplně nová, a obnovit tak jejich tovární nastavení.

Jak mohu ručně aktualizovat sluchátka AirPods?

Pro ruční aktualizaci sluchátek AirPods musíte provést následující úkony: 1. Zkontrolujte, zda jsou sluchátka AirPods připojena k iPhonu nebo iPadu. 2. Zkontrolujte, zda jsou sluchátka AirPods připojena k iPhonu nebo iPadu. 2. V telefonu nebo tabletu otevřete aplikaci „Nastavení“.

3. Přejetím prstem dolů vyberte položku „Obecné“. 4. Klikněte na položku „O aplikaci“. 5. Přejděte dolů na seznam zařízení a klepnutím na sluchátka AirPods je vyberte. Pokud je k dispozici aktualizace, zobrazí se možnost aktualizovat vaše sluchátka AirPods. Vyberte možnost „Update Firmware“ nebo srovnatelnou volbu. 7. Zatímco čekáte na dokončení aktualizace, držte sluchátka AirPods v blízkosti iPhonu. Může to chvíli trvat. Po dokončení aktualizace by měly být vaše AirPods úspěšně aktualizovány.

Je důležité mít na paměti, že postup aktualizace se může výrazně lišit v závislosti na verzi operačního systému vašeho zařízení. Abyste zabránili ztrátě napájení sluchátek AirPods během aktualizace, doporučujeme také nechat je připojená k síti.

Jaká je nejnovější verze AirPods?

Nejnovějším modelem AirPods jsou v současné době AirPods Pro.

Jak aktualizovat AirPods Pro verze 3A283 na nejnovější verzi?

Chcete-li aktualizovat sluchátka AirPods Pro z verze 3A283 na nejnovější verzi, postupujte podle následujících postupů: Ujistěte se, že jsou vaše sluchátka AirPods Pro spárována s aktivním internetovým připojením a iPhonem nebo iPadem. 2. Zkontrolujte, zda je v iPhonu nebo iPadu nainstalována nejnovější verze systému iOS nebo iPadOS. Přejděte do Nastavení > Obecné > Aktualizace softwaru a zkontrolujte, zda nejsou k dispozici aktualizace. 3. Vložte sluchátka AirPods Pro do nabíjecího pouzdra a nechte jeho horní část otevřenou.

3. 4. Pomocí kabelu Lightning připojte nabíjecí pouzdro ke zdroji napájení. Chvíli počkejte a váš iPhone nebo iPad by měl AirPods Pro rozpoznat a zobrazit výzvu k aktualizaci, pokud je nový software dostupný.

5. Po výzvě k zahájení aktualizace vyberte z nabídky možnost „Aktualizovat“. 7. Po celou dobu aktualizace mějte sluchátka AirPods Pro v nabíjecím pouzdře a ujistěte se, že jsou stále připojená. 8. Vydržte, dokud nebude aktualizace dokončena. Během aktualizace neodpojujte sluchátka AirPods Pro ani nezavírejte víko nabíjecího pouzdra, protože by to mohlo chvíli trvat. 9. Jakmile bude aktualizace dokončena, na iPhonu nebo iPadu se zobrazí upozornění, že proběhla úspěšně. Po vyjmutí sluchátek AirPods Pro zavřete víko nabíjecího pouzdra. Byly aktualizovány na nejnovější model.

Je důležité mít na paměti, že postup aktualizace sluchátek AirPods Pro probíhá automaticky a v době, kdy jsou připojena k iPhonu nebo iPadu. V případě sluchátek AirPods Pro není třeba ručně stahovat ani instalovat žádné aktualizace firmwaru.