Jak změnit číslo na Instagramu. Průvodce krok za krokem

Jak se dostat na starý účet na Instagramu?
Aplikace Instagram pro Android a iPhone

  1. Spusťte aplikaci Instagram a pak dole klepněte na Nepamatujete si heslo?
  2. Zadejte svoje uživatelské jméno a klepněte na Další.
  3. Dole klepněte na Nejde obnovit heslo?
  4. Žádost o pomoc zašlete podle pokynů na obrazovce.
Další informace najdete na cs-cz.facebook.com

Instagram, který umožňuje uživatelům komunikovat a sdílet své zážitky s ostatními, se stal jednou z nejoblíbenějších sociálních sítí. Nakonec však možná budete muset aktualizovat telefonní číslo spojené s vaším účtem na Instagramu. Tento příspěvek vás provede celým procesem, ať už chcete svůj účet zabezpečit více, nebo chcete mít nové číslo. Budeme se věnovat také podobným tématům, jako je aktualizace telefonního čísla pro rok 2023, změna hesla pro Instagram bez použití starého hesla, použití dvoufaktorového ověřování bez použití telefonu a odstranění telefonního čísla z Instagramu. 1. Změna čísla se starým číslem:

Pokud máte stále přístup ke svému starému telefonnímu číslu, je změna čísla na Instagramu poměrně jednoduchý postup. Proveďte následující kroky: Na svém zařízení spusťte aplikaci Instagram a přihlaste se ke svému účtu. V pravém dolním rohu obrazovky klepněte na symbol profilu. 3. Klepnutím na tři vodorovné čáry v pravém horním rohu přejděte do nabídky. 4. V nabídce klepněte na položku „Nastavení“ a poté na položku „Účet“. 5. Klepnutím na položku „Phone Number“ (Telefonní číslo) v kroku 5 zadejte své nové telefonní číslo. Instagram poté zašle na vaše nové číslo ověřovací kód, který musíte zadat pro dokončení změny.

7. Váš účet Instagram byl nyní aktualizován podle vašeho telefonního čísla. 2. Změna čísla bez starého čísla:

Postup je o něco složitější, pokud nemáte přístup ke svému starému telefonnímu číslu. To, co můžete udělat, je následující: Přejděte do svého profilu v aplikaci Instagram tak, že jej otevřete. 2. Klikněte na tlačítko nabídky v pravém horním rohu. 3. Vyberte možnost „Nastavení“ a poté „Zabezpečení“. 4. Klepněte na „Dvoufaktorové ověřování“ a poté vyberte „Textová zpráva“. 5. Klepněte na „Change Phone Number“ (Změnit telefonní číslo) a zadejte své nové číslo. 6. Pro potvrzení zadejte ověřovací kód, který vám Instagram zašle na nové telefonní číslo.

7. Váš účet Instagram byl nyní aktualizován pomocí vašeho telefonního čísla. 3. Přihlášení do služby Instagram pro dvoufaktorové ověření bez telefonu:

Pokud jste ztratili telefon nebo jej nemůžete použít, postupujte podle následujících pokynů: Na svém zařízení spusťte aplikaci Instagram a zadejte své uživatelské jméno.

2. Na přihlašovací stránce klikněte na možnost „Forgot Password?“. 3. Chcete-li změnit heslo, klikněte na možnost „Použít uživatelské jméno nebo e-mail“. 4. Instagram zašle odkaz pro změnu hesla na e-mail spojený s vaším účtem. 5. Klikněte na odkaz pro obnovení hesla v e-mailu. 6. Postupujte podle pokynů pro změnu hesla a přístup k účtu Instagram. 4. Odstranění telefonního čísla ze služby Instagram:

Pokud chcete odstranit své telefonní číslo z účtu Instagram, postupujte podle následujících pokynů: Přejděte do svého profilu v aplikaci Instagram tak, že jej otevřete. 2. Klikněte na tlačítko nabídky v pravém horním rohu. 3. Klikněte na položku „Nastavení“ a poté na položku „Účet“. 4. Klikněte na položku „Telefonní číslo“ a poté vyberte možnost „Odstranit telefonní číslo“. 5. Klepnutím na „Remove“ (Odstranit) na potvrzovací stránce potvrďte svou volbu. 6. Na vašem účtu Instagram se již nebude zobrazovat vaše telefonní číslo.

Závěr: V případě, že se telefonní číslo nachází ve vašem domě, můžete se obrátit na telefonní číslo: Chcete-li udržet svůj účet Instagram aktuální nebo zvýšit jeho zabezpečení, musíte změnit své telefonní číslo. Ať už své předchozí číslo stále máte, nebo ne, můžete proces snadno dokončit podle výše uvedených kroků. Nabízená řešení vás navíc provedou případnými problémy s dvoufaktorovým ověřováním nebo vám umožní telefonní číslo zcela odstranit. S novým telefonním číslem můžete bezpečně používat Instagram a zároveň zůstat ve spojení.

FAQ
Jak změnit telefonní číslo?

Chcete-li změnit své telefonní číslo na Instagramu, postupujte podle těchto jednoduchých kroků: 1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. Klepněte na symbol profilu v pravém dolním rohu obrazovky.

2. 3. Přejděte na stránku svého profilu a klepněte na symbol hamburgerového menu (tři vodorovné čáry) v pravém horním rohu. 4. V nabídce vyberte v dolní části sekci „Settings“ (Nastavení). 5. V nabídce Nastavení klepněte na položku „Account“ (Účet).

6. V části Účet vyberte položku „Telefonní číslo“. Vaše nejnovější telefonní číslo se zobrazí na stránce Telefonní číslo. Klepněte na „Změnit telefonní číslo“. 8. Vyplňte místo novým telefonním číslem. 9. Klepnutím na „Next“ (Další) pokračujte. 10. Instagram bude kontaktovat vaše nové telefonní číslo a doručí vám ověřovací kód. Chcete-li pokračovat, zadejte kód do určeného pole a klepněte na tlačítko „Next“. 11. Pro potvrzení změny bude vyžadováno vaše heslo Instagram. Po zadání hesla klepněte na „Potvrdit“ nebo „Hotovo“.

Po provedení těchto kroků můžete účinně změnit své telefonní číslo na Instagramu. Pokud telefonní číslo používáte pro dvoufaktorové ověřování nebo obnovení účtu, nezapomeňte ho změnit.

Jak změním své číslo SMS na Instagramu?

K úpravě svého čísla SMS na Instagramu můžete použít tyto podrobné postupy: 1. Spusťte aplikaci Instagram ve svém chytrém telefonu. 2. Klepnutím na ikonu profilu v pravém dolním rohu obrazovky získáte přístup ke svému profilu. 3. Jakmile se dostanete do nabídky na svém profilu, klepněte na tři vodorovné čáry v pravém horním rohu. 4. V nabídce vyberte v dolní části sekci „Settings“ (Nastavení). Symbolem pro ni je ozubené kolečko. 5. Klepnutím na položku „Account“ (Účet) v nabídce nastavení zobrazíte předvolby svého účtu. 6. Chcete-li získat přístup k nastavení telefonního čísla, klepněte v nastavení účtu na položku „Phone Number“ (Telefonní číslo). Své aktuální telefonní číslo najdete na stránce Telefonní číslo. Chcete-li pokračovat, klepněte na položku „Change Phone Number“ (Změnit telefonní číslo). 8. Instagram si od vás vyžádá nové telefonní číslo. Měli byste zadat nové telefonní číslo, které chcete připojit k účtu Instagram. 9. Po zadání nového telefonního čísla pokračujte klepnutím na „Next“. 10. Instagram bude kontaktovat vámi zadané nové telefonní číslo s ověřovacím kódem. V aplikaci zadejte ověřovací kód.

11. Po ověření kódu bude vaše SMS číslo Instagramu úspěšně změněno na nové číslo, které jste zadali.

Je důležité mít na paměti, že pokud máte na svém účtu nakonfigurované dvoufaktorové ověřování, aktualizací čísla SMS se změní i číslo používané pro toto ověřování.