Jak vyhledávat v iTunes Store. Průvodce hledáním hudby a dalších informací

Jak dostat hudbu z iTunes do PC?
Stahování hudby do počítače Přesuňte ukazatel na položku (například skladbu nebo album), klikněte na tlačítko Více a potom vyberte Stáhnout.
Další informace najdete na support.apple.com

Milovníci hudby z celého světa často navštěvují obchod iTunes Store. Ten je již dlouho preferovaným místem pro nákup a stahování digitálních médií díky rozsáhlému inventáři skladeb, alb, filmů a dalších věcí. Způsob, jakým společnost Apple poskytuje své služby, se nicméně v průběhu času změnil. V tomto článku se budeme zabývat způsobem vyhledávání v iTunes Store, jeho umístěním a nejnovějším vývojem. V jakém městě se iTunes Store nachází? iTunes Store je internetový obchod, který je přístupný prostřednictvím produktů Apple, jako jsou iPhony, iPady, počítače Mac a počítače se systémem Windows se softwarem iTunes. V zařízeních se systémem iOS k němu můžete přistupovat prostřednictvím aplikace iTunes a v systémech Mac a Windows můžete použít program iTunes. Stačí spustit software nebo aplikaci a objevíte iTunes Store zobrazený jako jedna z karet nebo sekcí. Je obchod iTunes Store stále dostupný na webových stránkách společnosti Apple? Společnost Apple oznámila, že software iTunes pro počítače Mac bude v červnu 2019 ukončen a bude nahrazen samostatnými aplikacemi pro hudbu, podcasty a televizi. Aby uživatelé měli k dispozici organizovanější a cílenější prostředí, byla provedena tato aktualizace. Bez ohledu na tuto změnu Apple stále provozuje online obchod pro nákup a stahování digitálních médií včetně hudby. Tyto nové aplikace obsahují obchod iTunes Store, takže zákazníci k němu mají stále přístup. Co se stalo s iTunes Store? Na počítačích Mac se sice název a software iTunes již nevyskytuje, ale obchod iTunes Store je stále v provozu. Místo toho byl začleněn do zbrusu nové aplikace Písničky, která poskytuje srovnatelné rozhraní pro vyhledávání a nákup skladeb. Aplikace Hudba pro počítače Mac a zařízení se systémem iOS umožňuje uživatelům procházet a vyhledávat v obrovské nabídce skladeb, alb a hudebních videí, které jsou stále k dispozici prostřednictvím obchodu iTunes Store.

Existuje dnes obchod iTunes Store? Ano, i když v novém formátu, obchod iTunes Store stále funguje. Změnil se v důsledku důrazu společnosti Apple na vytváření jedinečných aplikací pro různé formy médií. Pro hudební materiály nyní slouží aplikace Hudba jako portál do obchodu iTunes Store. V aplikaci Hudba mohou uživatelé vyhledávat skladby, alba, interprety a žánry. Požadovaný obsah si pak mohou zakoupit a stáhnout přímo z obchodu iTunes Store.

Jak probíhá vyhledávání v iTunes Store? Otevřete aplikaci Hudba v zařízení Apple a vyhledejte v ní hudbu nebo jiné položky. Do vyhledávacího pole v horní části aplikace zadejte název hledané skladby, alba, interpreta nebo žánru. Aplikace při zadávání zobrazí výsledky hledání a návrhy. Chcete-li prozkoumat další informace, poslechnout si ukázku a provést nákup, klepněte na vybranou položku.

Závěrem lze říci, že iTunes Store je stále aktivní, i když aplikace a značka iTunes již nejsou na počítačích Mac k dispozici. Může být přístupný prostřednictvím programu iTunes na počítačích se systémem Windows, aplikace Hudba pro zařízení iOS a počítače Mac. Uživatelé mohou snadno najít a zakoupit preferovaný materiál vyhledáváním hudby, filmů a dalších digitálních médií v aplikaci nebo softwaru. Pokud tedy chcete prozkoumat a objevit novou hudbu nebo rozšířit svou knihovnu digitálních médií, obchod iTunes Store je i nadále spolehlivou a dostupnou možností.

FAQ
Přestal iTunes Store fungovat?

Jsem si vědom toho, že obchod iTunes Store je stále k dispozici. Mějte však na paměti, že se tyto údaje mohou v průběhu času měnit, proto je vždy dobré zkontrolovat nejnovější aktualizace od společnosti Apple nebo ze spolehlivých zdrojů.

Je iTunes Store totéž co Apple Store?

Ne, iTunes Store a Apple Store nejsou totéž. Uživatelé mohou prostřednictvím obchodu iTunes Store nakupovat a stahovat různé mediální produkty, včetně hudby, filmů, televizních pořadů a knih. Klade důraz zejména na digitální obsah. Naproti tomu Apple Store je skutečné maloobchodní místo, kde si zákazníci mohou zakoupit zboží Apple včetně iPhonů, iPadů, MacBooků a dalšího příslušenství. Kromě toho Apple Store poskytuje služby včetně workshopů a technické pomoci.

Proč iTunes zmizel?

Společnost Apple se v září 2019 rozhodla ukončit podporu iTunes a nahradit je třemi různými aplikacemi: Apple Music, Apple Podcasts a Apple TV. Toto rozhodnutí bylo učiněno s cílem poskytnout uživatelům koncentrovanější a organizovanější zážitek a zároveň se lépe přizpůsobit vyvíjejícímu se prostředí spotřeby médií. Rozdělením hudby, podcastů a televizních pořadů/filmů do samostatných aplikací chtěla společnost Apple zlepšit celkový uživatelský zážitek a zjednodušit přístup k jednotlivým kategoriím obsahu a jejich konzumaci.