Jak synchronizovat ThermoPro. Průvodce krok za krokem

How do I sync my Thermopro thermometer?
So once this is completed. The device will automatically turn on and start searching for a remote transmitter to connected. Next press and hold the power button on the remote transfer.
Další informace najdete na www.youtube.com

Oblíbená značka ThermoPro je známá svými vynikajícími teploměry a meteostanicemi. Tyto přístroje poskytují přesné měření teploty a jsou vybaveny bezdrátovými senzory, které vám umožní sledovat více míst najednou. Občas však může být obtížné připojit gadget ThermoPro k telefonu a synchronizovat jej s jeho čidly. V tomto článku vás provedeme synchronizací zařízení ThermoPro a opravou případných problémů s připojením.

Synchronizace ThermoPro tp60: jak to udělat?

Pro přesné měření teploty musí být teploměr ThermoPro TP60 synchronizován se svými vzdálenými čidly. Zde je uveden postup, jak na to:

1. Vložte baterie: Nejprve vložte baterie do vzdáleného čidla a do hlavní jednotky. Ujistěte se, že jsou baterie zcela nové a správně vložené.

2. Připojte dálkový snímač a hlavní zařízení: Jakmile se zobrazí blikající číslo kanálu, stiskněte a podržte tlačítko „CHANNEL“ na hlavním zařízení. Chcete-li zahájit párování, stiskněte tlačítko „TX“ umístěné na zadní straně dálkového snímače. Pokud je synchronizace úspěšná, číslo kanálu na hlavním zařízení by mělo přestat blikat.

3. Zkontrolujte připojení: Abyste se ujistili o úspěšné synchronizaci, zkontrolujte, zda hlavní zařízení zobrazuje údaje o teplotě z dálkového čidla. Pokud se teplota nezobrazuje, zopakujte proces synchronizace.

Jak se znovu připojují čidla ThermoPro?

Pokud potřebujete znovu připojit nebo synchronizovat čidla ThermoPro, je třeba postupovat podle níže uvedených kroků:

1. Zlikvidujte baterie Baterie čidla i hlavní jednotky by měly být vyjmuty. 2. Chcete-li resetovat hlavní jednotku, vložte baterie a zároveň stiskněte a podržte tlačítko „MODE“ na hlavní jednotce. Tlačítko držte stisknuté, dokud nezačne blikat číslo kanálu.

3. Spárujte snímač: Pro zahájení párování stiskněte tlačítko „TX“ na zadní straně snímače. Po připojení snímače k hlavní jednotce by číslo kanálu na hlavní jednotce mělo přestat blikat. 4. Zajistěte připojení: Zkontrolujte, zda hlavní jednotka zobrazuje měření teploty ze snímače. Pokud tomu tak není, proveďte postup synchronizace ještě jednou.

Jak mohu propojit svůj telefon a zařízení ThermoPro?

Zařízení ThermoPro navíc umožňují snadné propojení s telefonem, což vám umožní vzdáleně kontrolovat naměřené hodnoty teploty. Pro propojení zařízení ThermoPro s telefonem postupujte podle následujících pokynů:

1. Stáhněte si aplikaci: Vyhledejte aplikaci ThermoPro v obchodě Google Play (pro zařízení se systémem Android) nebo App Store (pro zařízení se systémem iOS). V telefonu stáhněte a nainstalujte aplikaci. 2. Zapněte Bluetooth: Zkontrolujte, zda je v telefonu zapnuta funkce Bluetooth.

3. Spusťte aplikaci: Spusťte mobilní aplikaci ThermoPro v telefonu a poté se podle pokynů na obrazovce zaregistrujte a vytvořte si účet nebo se přihlaste, pokud již účet máte.

4. Spárujte zařízení: Pro propojení zařízení ThermoPro s telefonem klikněte v aplikaci na tlačítko „PAIR“ a postupujte podle pokynů na obrazovce. Ujistěte se, že jste v dosahu zařízení. Proč je pro můj přístroj ThermoPro tak obtížné se připojit k telefonu? Zde jsou uvedeny některé techniky řešení problémů, které můžete vyzkoušet, pokud se váš přístroj ThermoPro nepřipojuje k telefonu: Zkontrolujte, zda je zařízení ThermoPro kompatibilní s aplikací ThermoPro i s verzí operačního systému vašeho telefonu. Restartujte telefon: Příležitostně může problémy s připojením vyřešit rychlý restart. Telefon by měl být vypnut, chvíli ponechán v klidu a poté znovu zapnut. 3. Resetujte zařízení: Chcete-li zjistit, jak resetovat zařízení ThermoPro, nahlédněte do uživatelské příručky. Resetování může často pomoci při řešení problémů s připojením. Znovu nainstalujte aplikaci: Pokud vše ostatní selže, zkuste aplikaci ThermoPro z telefonu vymazat a nainstalovat ji znovu. To může pomoci vyřešit případné softwarové chyby, které mohou být příčinou problému s připojením.

Zařízení ThermoPro můžete úspěšně synchronizovat, znovu připojit snímače a připojit jej k telefonu podle těchto pokynů a rad pro řešení problémů. Se zařízením ThermoPro můžete snadno kontrolovat údaje o teplotě přímo z ruky.

FAQ
Jak obnovíte připojení zařízení ThermoPro?

Pro restartování připojení ThermoPro proveďte následující úkony: Ujistěte se, že je přístroj ThermoPro zapnutý a v dosahu přijímače nebo základní jednotky, a to následujícími kroky:

1. 2. Najděte resetovací tlačítko zařízení ThermoPro. Obvykle ho najdete na spodní nebo zadní straně zařízení. 3. Podržte tlačítko resetování stisknuté po dobu přibližně 5 sekund nebo dokud nezaznamenáte, že obrazovka zařízení ThermoPro zčernala nebo krátce zablikala. 4. Po malé prodlevě uvolněte tlačítko resetování. 5. Vyhledejte tlačítko resetování na přijímači nebo základním zařízení. Obvykle jej můžete najít na spodní nebo zadní straně zařízení.

6. Když obrazovka displeje přístroje zhasne nebo krátce bliká, stiskněte a podržte tlačítko resetování na přijímači nebo základním zařízení zhruba 5 sekund. 7. Po malé prodlevě uvolněte tlačítko resetování. 8. Vypněte přístroj ThermoPro i přijímač nebo základní jednotku. 9. Podržte vypnuté po dobu několika sekund.

10. Zapněte miniaplikaci ThermoPro i základní jednotku nebo přijímač. 11. Připojení ThermoPro by mělo být v tomto okamžiku obnoveno a připraveno k synchronizaci.

Poznámka: V závislosti na modelu zařízení ThermoPro, který používáte, se přesné pokyny mohou výrazně lišit. Podrobné informace o tom, jak obnovit připojení, byste měli hledat v uživatelské příručce dodané se zařízením ThermoPro.

Jak resetovat připojení ThermoPro?

Pro restartování připojení ThermoPro můžete provést následující akce: 1. Začněte tím, že odpojíte baterie zařízení ThermoPro a vypnete jej.

2. Poté v nabídce nastavení smartphonu nebo tabletu vyhledejte nastavení Bluetooth. 3. Ze seznamu přístupných zařízení vyberte zařízení ThermoPro.

4. V tabletu nebo smartphonu vyberte možnost „Zapomenout“ nebo „Zrušit spárování“ zařízení. 5. Po vymazání miniaplikace zakažte funkci Bluetooth v chytrém telefonu. 6. Znovu vložte baterie do miniaplikace ThermoPro a na tomto místě ji zapněte. 7. Znovu aktivujte Bluetooth na tabletu nebo smartphonu. 8. Chcete-li zařízení ThermoPro přepnout do režimu párování, postupujte podle pokynů na zařízení.

9. Po přepnutí do režimu párování projděte seznam zařízení v telefonu a vyberte zařízení ThermoPro.

10. Pro dokončení procesu připojení se řiďte pokyny na obrazovce.

Podle těchto pokynů byste měli být schopni obnovit spojení mezi zařízením ThermoPro a chytrým telefonem nebo tabletem.