Spyro Reignited. Odhalení ceny, obtížnosti a hratelnosti

What is the hardest boss in Spyro?
We're going to take a look at all the bosses of the original trilogy and rank them worst to best.

  • 8 Doctor Shemp.
  • 7 Metalhead.
  • 6 Gnasty Gnorc.
  • 5 Scorch.
  • 4 Toasty.
  • 3 The Sorceress.
  • 2 Gulp.
  • 1 Ripto.
Další informace najdete na www.thegamer.com

Trilogie Spyro Reignited si od svého vydání v roce 2018 získala pozornost hráčů. Tato remasterovaná kolekce, kterou vytvořila společnost Toys for Bob a vydala společnost Activision, oživuje zbožňovaného fialového draka Spyra v nádherné grafice ve vysokém rozlišení. Otázka „Kolik stojí Spyro Reignited?“ je však mezi hráči častou obavou. V tomto článku prozkoumáme cenu hry, zamyslíme se nad tím, proč může být považována za drahou, probereme, jak je náročná, a probereme obsah trilogie.

V závislosti na platformě a lokalitě se cena Spyro Reignited Trilogy běžně pohybuje od 30 do 40 USD. Množství času, úsilí a lásky, které bylo vynaloženo na znovuvytvoření původních Spyrových her, ospravedlňuje tuto cenovku, která se může zdát o něco vyšší než u jiných remasterovaných kolekcí. Vývojáři celou trilogii od základu pečlivě přepracovali a vylepšili grafiku, zvuk i herní prvky. Pro mnoho fanoušků je tento výdaj ospravedlněn důrazem na detail a snahou zachovat původní kouzlo Spyrových dobrodružství.

Kalibr samotného remasteru je jedním z faktorů, kterými lze ospravedlnit cenu Spyro Reignited Trilogy. Původní mistrovská díla pro PlayStation 1 Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! a Spyro: Year of the Dragon jsou v této hře důkladně přepracována. Každá hra byla pečlivě reprodukována s nádhernou grafikou, živým osvětlením a vylepšeným ovládáním. Součástí remasterované kolekce je také nový soundtrack, jemně vykreslené prostředí a přepracovaný design postav. Vyšší cena remasteru je výsledkem jeho vynikající kvality a pracnosti.

Přejdeme-li k výzvě, mohou si Spyro Reignited Trilogy užít hráči všech úrovní dovedností. Díky absenci výrazné křivky učení je hra přístupná jak nováčkům, tak oddaným hráčům. Dosáhnout ve hře perfektního skóre však může být náročné. V každé hře se nachází řada dobrot, tajných míst a obtížných cílů, které vyžadují obratnost při zdolávání plošinek a řešení hádanek. Stoprocentní dokončení Spyro Reignited Trilogy je nádherný cíl, který však může vyžadovat trochu trpělivosti a vytrvalosti.

Spyro Reignited Trilogy obsahuje tři samostatné hry. Obsahuje první tři Spyrovy hry, které poskytují hodiny hraní a příjemných cest do minulosti. První hru, Spyro the Dragon, lze dohrát za 6 až 8 hodin v závislosti na hráčových schopnostech a úrovni průzkumu. Hry Spyro: Year of the Dragon a Spyro 2: Ripto’s Rage! nabízejí každá zhruba 10 až 12 hodin hraní. Hráči mohou očekávat, že ve všech třech hrách dohromady stráví v dračích říších značné množství času, budou prozkoumávat záhady, odrážet nepřátele a zachraňovat ostatní draky.

Cena Spyro Reignited Trilogy se může zdát vysoká kvůli důkladné remasterovací práci a vynikající kvalitě výsledku. Hra si zachovává původní hratelnost a kouzlo a zároveň nabízí úžasnou vizuální proměnu. I když hra není nijak zvlášť obtížná, její kompletní dokončení může být obtížné a zároveň potěšující. Trilogie navíc obsahuje tři kompletní hry, které hráčům zpřístupňují hodiny obsahu. Spyro Reignited Trilogy tedy rozhodně stojí za peníze, pokud jste fanoušky původních Spyrových her nebo hledáte nostalgický výlet.

FAQ
Je Spyro snadný na hraní?

Většina lidí se shoduje, že Spyro Reignited je přístupná hra vhodná pro začátečníky. Hráči všech úrovní dovedností si ji mohou užít díky nekomplikovanému hernímu konceptu a jednoduchému ovládání. Hráči mohou pohodlně postupovat a přizpůsobovat se novým překážkám díky postupně se zvyšující křivce obtížnosti hry. Některé fáze a úkoly by sice mohly vyžadovat větší zručnost a plánování, ale Spyro je proslulý svou obecně jednoduchou a příjemnou hratelností.

Je Spyro těžké získat platinu?

Platinová hra Spyro Reignited Trilogy může být obtížná, ale nakonec záleží na vašich herních schopnostech a zkušenostech. Zatímco pro některé hráče může být odemknutí všech milníků a dohrání hry na maximum poměrně snadné, jiní mohou mít větší potíže. Hráči musí splnit řadu úkolů, aby získali platinovou trofej, například najít předměty, dokončit úkoly a porazit obtížné bossy. Platinovou trofej ve hře Spyro Reignited Trilogy lze bezpochyby získat tréninkem a vytrvalostí, i když to může zabrat nějaký čas a práci.

Získáte něco za 100% Spyra?

Ano, hráči ve hře Spyro Reignited Trilogy získávají odměny za úplné dokončení hry. Bonusová úroveň hry „Gnasty’s Loot“ se zpřístupní po nasbírání všech drahokamů, uložení všech draků a dokončení všech úrovní. Na této úrovni mohou hráči pokračovat v průzkumu herní oblasti a sbírat další drahokamy. Dokončením všech tří her trilogie s perfektním skóre se navíc odemkne jedinečná epilogová cutscéna. Dokončení celé trilogie Spyro Reignited má tedy své výhody.

Je Spyro dlouhá hra?

Ano, hra Spyro Reignited je obvykle považována za dlouhou. Délka hry se může lišit v závislosti na řadě proměnných, včetně úrovně dovedností hráče, jeho herního stylu a toho, zda chce pouze postupovat hlavním dějem, nebo se snaží o dokončení. Hlavní děj hry Spyro Reignited lze v průměru dohrát za přibližně 10-15 hodin. Hra může klidně trvat 20 až 30 hodin i déle, pokud ji chce hráč plně prozkoumat a nasbírat v ní vše, včetně všech drahokamů, vajec a splnění všech úkolů. Takže i když hra není příliš dlouhá, Spyro Reignited nabízí spoustu zábavy.