Jak vypnout Samsung Pay Gesture

Zákazníci mohou nakupovat pomocí svých zařízení Samsung díky praktickému a oblíbenému řešení mobilních plateb známému jako Samsung Pay. Funkce gest Samsung Pay nicméně může některé uživatele obtěžovat nebo být pro ně zbytečná. Pokud vás zajímá, jak gesto Samsung Pay vypnout, jednoduše tak učiňte podle níže uvedených pokynů a přizpůsobte si své zařízení Samsung podle svých představ.

1. Vypnutí gesta Samsung Pay: Abyste mohli gesto Samsung Pay vypnout, musíte v zařízení Samsung otevřít nabídku nastavení. Uděláte to následujícím způsobem:

Otevřete aplikaci Nastavení v zařízení. Přejděte dolů a vyberte možnost „Rozšířené funkce“. Vyberte možnost „Pohyby a gesta“.

– Vyhledejte a vypněte možnost „Přejetí prstem nahoru z domovského tlačítka“.

Zabránit zobrazení služby Samsung Pay při každém neúmyslném posunutí nahoru z domovského tlačítka můžete zablokováním gesta posunutí nahoru. Díky tomu nebude docházet ke zbytečnému rušení a uživatelské prostředí bude plynulejší.

2. Eliminace služby Samsung Pay ze spodní části obrazovky: Chcete-li se zbavit zástupce Samsung Pay ve spodní části obrazovky, můžete provést následující akce: Na domovské obrazovce dlouze stiskněte volné místo.

– Klepněte na obrazovku Samsung Pay přejetím doleva nebo doprava.

– Klepnutím na možnost „Odebrat“ nebo „Odstranit“, která se obvykle nachází v horní nebo dolní části obrazovky.

Pokud z domovské obrazovky odstraníte zástupce Samsung Pay, bude vaše zařízení méně přeplněné a bude mít čistší rozhraní.

3. Zakázání funkce Samsung Pay Mini Swipe: Samsung Pay Mini je zeštíhlená varianta služby Samsung Pay, která poskytuje přímočařejší mobilní platby. Chcete-li funkci přejetí prstem pro Samsung Pay Mini zakázat, proveďte následující akce: V zařízení spusťte aplikaci Samsung Pay Mini.

– Klepněte na hamburgerové menu se třemi vodorovnými čarami v levém horním rohu obrazovky.

– V nabídce vyberte možnost „Nastavení“. Vypněte možnost „Rychlý přístup“.

Funkci přejetí prstem v aplikaci Samsung Pay Mini lze vypnout, aby se nezobrazovala při přejetí prstem ze spodní části obrazovky nahoru. To může být užitečné, pokud se chcete vyhnout nechtěnému přejetí prstem nebo pokud chcete používat jinou mobilní platební službu.

4. Přechod ze Samsung Pay na Google Pay pomocí přejetí prstem nahoru: Bohužel není možné přejít přímo ze Samsung Pay na Google Pay pomocí gesta přejetí prstem nahoru. Služba Samsung Pay je s touto aplikací přímo propojena a produkty Samsung jsou vyrobeny tak, aby spolu bezchybně spolupracovaly. Vypnutím služby Samsung Pay a nastavením služby Google Pay jako výchozí platební aplikace vašeho zařízení můžete nadále využívat službu Google Pay jako svého hlavního poskytovatele mobilních plateb.

Otevřete aplikaci Samsung Pay a vypněte službu Samsung Pay.

– Klepněte na hamburgerovou nabídku se třemi vodorovnými čarami v levém horním rohu obrazovky. Vyberte možnost „Nastavení“.

– Zrušte zaškrtnutí políček „Použít oblíbené karty“ a „Použít oblíbené obchody“.

Nainstalujte si aplikaci Google Pay z Obchodu Play, pokud jste tak ještě neučinili, aby se Google Pay stala vaší výchozí platební aplikací.

Otevřete aplikaci Nastavení svého zařízení. Přejděte dolů a vyberte možnost „Aplikace“.

– V seznamu aplikací vyberte Samsung Pay.

* Klikněte nebo klepněte na možnost „Nastavit jako výchozí“ nebo „Otevřít ve výchozím nastavení“. Vyberte možnost „Vymazat výchozí nastavení“ nebo „Vymazat výchozí nastavení pro tuto aplikaci“.

Podle následujících kroků můžete účinně zakázat Samsung Pay a nastavit Google Pay jako výchozí aplikaci pro mobilní platby.

Závěrem lze říci, že odstranění zástupce Samsung Pay, vypnutí možnosti přejetí prstem pro Samsung Pay Mini a vypnutí gesta Samsung Pay vám pomůže přizpůsobit zařízení Samsung vašemu vkusu. Pohyb přejetí prstem nahoru nelze změnit přímo na Google Pay, nicméně Google Pay můžete nadále používat jako hlavní mobilní platební službu tak, že vypnete Samsung Pay a jako výchozí platební aplikaci nastavíte Google Pay.

FAQ
Jak mohu na svém zařízení Samsung změnit posunutí prstem?

Chcete-li změnit gesto přejetí prstem v zařízení Samsung, a to i pro službu Samsung Pay, můžete postupovat podle těchto pokynů: V kroku 1 spusťte v zařízení Samsung aplikaci „Nastavení“. 2. Přejděte dolů a vyberte možnost „Rozšířené funkce“. Třetí možností je „Pohyby a gesta“.

4. Vyhledejte možnost „Přejetí prstem pro volání nebo odesílání zpráv“ nebo podobnou možnost. 5. Přepnutím přepínače do preferované polohy jej zapněte nebo vypněte.

Podle těchto kroků budete moci změnit nastavení gest přejetí prstem v zařízení Samsung, včetně všech gest souvisejících se službou Samsung Pay.

Jak vypnu aplikace pro přejetí prstem nahoru?

Pomocí níže uvedených metod můžete v zařízení Samsung vypnout aplikace pro přejetí prstem. 1. Spusťte aplikaci Nastavení v telefonu nebo tabletu.

2. Přesuňte kurzor dolů a vyberte možnost „Displej“.

3. V nastavení displeje vyhledejte položku „Navigační panel“ a vyberte ji.

4. Vyhledejte možnost nazvanou „Gesto přejetí prstem nahoru“.

5. Vypněte přepínač vedle možnosti „Gesto přejetí prstem nahoru“.

Vypnutím gesta přejetí prstem nahoru vypnete funkci, která umožňuje otevírat aplikace přejetím prstem nahoru ze spodní části obrazovky. Mějte na paměti, že přesný postup se může mírně lišit v závislosti na modelu a verzi vašeho zařízení Samsung.

Proč se služba Samsung Pay nezobrazuje ve spodní části obrazovky?

Důvodů, proč se Samsung Pay nezobrazuje ve spodní části obrazovky, může být několik. Zde je několik možných vysvětlení:

1. Kompatibilita: Samsung Pay nemusí být ve vašem modelu zařízení nebo verzi softwaru podporována. Zkontrolujte, zda je vaše zařízení kompatibilní se službou Samsung Pay, a to tak, že zkontrolujete oficiální webové stránky společnosti Samsung nebo se obrátíte na její zákaznickou podporu.

2. Zakázáno nebo skryto: Je možné, že služba Samsung Pay byla zakázána nebo skryta ze spodní části obrazovky. Chcete-li to zkontrolovat, přejetím prstem od spodního okraje obrazovky nahoru otevřete zásuvku aplikací a poté vyhledejte a otevřete aplikaci Samsung Pay. Odtud můžete aplikaci v případě potřeby povolit nebo zrušit její skrytí.

3. Omezení regionu: Dostupnost služby Samsung Pay se může lišit v závislosti na regionu nebo zemi. Ujistěte se, že je služba Samsung Pay ve vaší lokalitě oficiálně podporována. Pokud ne, možná budete muset zvážit alternativní platební metody.

4. Aktualizace softwaru: Zkontrolujte, zda je software vašeho zařízení aktuální. Někdy může aktualizace softwaru zařízení vyřešit problémy s kompatibilitou nebo chyby, které mohou způsobovat, že se služba Samsung Pay nezobrazuje ve spodní části obrazovky.

Pokud žádný z těchto návrhů problém nevyřeší, bude nejlepší obrátit se na zákaznickou podporu společnosti Samsung a požádat o další pomoc.