Jak naklonovat Fire TV Stick. Komplexní průvodce

Uživatelé zařízení Fire TV Stick mají přístup k široké škále možností zábavy, což z něj činí velmi oblíbené streamovací zařízení. Mnoho uživatelů se zajímá o to, zda mohou duplikovat obrazovku zařízení Fire TV Stick, synchronizovat řadu zařízení nebo dokonce upravit svůj vlastní Firestick. Abychom vám umožnili lépe pochopit možnosti zařízení Fire TV Stick, budeme se v tomto příspěvku těmito otázkami podrobně zabývat a nabídneme vám na ně důkladné odpovědi. Mohu si vytvořit kopii obrazovky zařízení Firestick?

Je možné zkopírovat obrazovku zařízení Fire TV Stick? je jeden z nejčastěji kladených dotazů. Stručná odpověď zní ano, obrazovku zařízení Firestick můžete zrcadlit na jiné kompatibilní zařízení. K promítání videa ze zařízení Fire TV Stick na větší obrazovku, například televizor nebo monitor počítače, můžete použít funkci cast nebo zrcadlení obrazovky. Abyste toho mohli dosáhnout, musí být zařízení Fire TV Stick a zařízení, na které chcete zrcadlit, připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Stačí v nabídce nastavení zařízení Firestick vybrat položku Zobrazení a zvuky a poté vybrat možnost zrcadlení obrazovky. Poté povolte zrcadlení obrazovky nebo casting na externím zařízení a vyberte zařízení Fire TV Stick ze seznamu kompatibilních zařízení. Je možné synchronizovat dva Firesticky? Bohužel není k dispozici žádná vestavěná možnost synchronizace více zařízení dohromady, pokud máte více zařízení Fire TV Stick a chcete je propojit. Každý Firestick pracuje samostatně a současné přehrávání nelze synchronizovat. Připojením ke stejnému účtu Amazon na obou zařízeních můžete stále přistupovat ke stejnému obsahu. Všechny zařízení Fire TV Sticks pak můžete používat k přístupu k aplikacím, předplatným a obsahu, který jste si již zaplatili. Máte možnost čipovat vlastní Firestick? Výraz „čipování“ se často používá k popisu úpravy nebo hacknutí zařízení za účelem poskytnutí dalších funkcí nebo neoprávněného přístupu. Zařízení Fire TV Stick nevyžaduje žádné čipování ani jiné úpravy. Na zařízení Firestick je předinstalován oficiální operační systém Amazon Fire TV, který nabízí množství funkcí a aplikací. Záruka na zařízení Firestick může být zrušena a při pokusu o jeho poškození mohou být podniknuty právní kroky. Vždy doporučujeme používat zařízení v souladu s jeho určením a využívat všechny spolehlivé funkce a aplikace dostupné prostřednictvím oficiálního obchodu Amazon Appstore.

Je zařízení Amazon Firestick přenosné?

Zařízení Amazon Fire TV Stick lze přenášet, ano. Pokud mají oba televizory konektor HDMI a jsou online, můžete Firestick mezi nimi snadno přenášet. Před přenášením odpojte zařízení Fire TV Stick od stávajícího televizoru a portu HDMI. Poté jej připojte k portu HDMI nového televizoru. Po připojení nastavte Firestick na novém televizoru podle pokynů na obrazovce. Mějte na paměti, že pro bezproblémový přístup k aplikacím, předplatnému a obsahu se připojte ke stejné síti Wi-Fi.

Závěrem lze říci, že zařízení Fire TV Stick nelze kopírovat, ale ke kopírování jeho obrazovky lze použít zrcadlení obrazovky. Ačkoli není možné synchronizovat několik zařízení Fire Stick, můžete zobrazit stejný obsah po přihlášení pod stejným účtem Amazon. Firestick by se neměl upravovat ani čipovat, protože by to mohlo mít nepříznivé účinky. V neposlední řadě lze Fire TV Stick díky jeho přenosnosti přenášet mezi televizory. Pokud si budete těchto faktorů vědomi, můžete zařízení Fire TV Stick využít na maximum a získat lepší zážitek ze streamování.

FAQ
Lze Firestick přenést na jiný účet?

Odpověď zní, že zařízení Fire TV Stick lze přenést na jiný účet. Abyste toho mohli dosáhnout, musíte nejprve zrušit registraci zařízení ze stávajícího účtu a teprve poté jej zaregistrovat na novém účtu. Zde je podrobný návod: 1. Na zařízení Fire TV Stick přejděte na domovské obrazovce do části „Nastavení“. 2. Klikněte na položku „Můj účet“ na pravé straně obrazovky.

Krok 3 — Vyberte položku „Účet Amazon“. Ve čtvrtém kroku vyberte možnost „Zrušit registraci“. Zařízení Fire TV Stick bude nyní z aktivního účtu odstraněno.

Po zrušení registrace můžete zařízení Fire TV Stick zaregistrovat k novému účtu: Přejděte zpět do „Nastavení“ na domovské obrazovce, krok 1. 2. Klikněte na položku „Můj účet“ na pravé straně obrazovky. 3. Vyberte možnost „Register“ (Registrovat).

4. Zadejte heslo a e-mailovou adresu svého účtu Amazon pro přístup k novému účtu.

5. Dodržujte pokyny pro dokončení procesu registrace.

Po úspěšné registraci zařízení Fire TV Stick k novému účtu budete mít přístup k obsahu a službám spojeným s tímto účtem.

Mohu provést zrcadlení na Amazon Firestick?

Vaši obrazovku lze zrcadlit na zařízení Amazon Fire TV Stick, ano. Zrcadlení obrazovky je funkce zařízení Fire TV Stick, která umožňuje promítat obsah počítače, tabletu nebo chytrého telefonu na obrazovku televizoru. Pomocí této funkce můžete zobrazit jakýkoli obsah ze svého zařízení – fotografie, videa nebo jiné typy médií – na větší obrazovce. Chcete-li zrcadlit obrazovku na zařízení Amazon Fire TV Stick, postupujte podle pokynů pro zrcadlení obrazovky dodaných společností Amazon a ujistěte se, že jsou obě zařízení připojena ke stejné síti Wi-Fi.

Mohu přenést své aplikace z jednoho Firesticku na druhý?

Ano, své aplikace můžete přenášet mezi různými zařízeními Fire TV Stick. Zde je návod, jak na to:

1. Na domovské obrazovce zdrojového zařízení Fire TV Stick vyberte z rozevírací nabídky položku „Nastavení“. 2. V nabídce nastavení vyberte položku „Aplikace“ a poté „Spravovat nainstalované aplikace“. 3. Ze seznamu nainstalovaných aplikací vyberte program, který chcete přenést, posunutím seznamu dolů. 4. V závislosti na zařízení vyberte v možnostech aplikace možnost „Přesunout na kartu SD“ nebo „Přesunout do interního úložiště“.

5. Vydržte, dokud aplikace nedokončí postup přenosu. Po dokončení můžete zdroj Fire TV Stick odebrat. 6. Připojte cílovou jednotku Fire TV Stick ke stejnému účtu Amazon jako původní jednotku Fire TV Stick.

6.

7. V nabídce na domovské obrazovce vyberte možnost „Nastavení“. 8. V nabídce nastavení vyberte položku „Aplikace“ a poté „Spravovat nainstalované aplikace“. 9. Přenesenou aplikaci vyhledejte v seznamu nainstalovaných aplikací tak, že v něm budete listovat. 10. V nastavení aplikace vyberte možnost „Instalovat“. Aplikace bude stažena a následně nainstalována do cílového zařízení Fire TV Stick.

Pro každou aplikaci, kterou chcete přenést ze zdrojového zařízení Fire TV Stick do cílového zařízení Fire TV Stick, tento postup opakujte. Měli byste si uvědomit, že ne všechny aplikace lze přenést, protože by v novém zařízení nemusely fungovat nebo by mohly vyžadovat další nastavení.