Jak připojit Just Dance Now k Chromecastu

Jak se spojit s Chromecast?
K fungování stačí Google Chromecast zapojit do HDMI portu vaší televize, připojit k Wi-Fi a už vám nic nebrání ve streamování. S podporovanými aplikacemi můžete promítat obrazovku vašeho telefonu a tabletu se systémem Android nebo iOS na velkou plochu vaší televize.
Další informace najdete na www.navod-k-obsluze.cz

Pomocí chytrého telefonu jako ovladače můžete používat oblíbenou taneční hru Just Dance Now a pohybovat se při oblíbených skladbách. Pocitu z tance na velké obrazovce se nic nevyrovná, i když hraní na telefonu může být zábavné. Just Dance Now můžete hrát na televizoru díky pohodlnému připojení k Chromecastu. Tento příspěvek vás provede nastavením aplikace Just Dance Now tak, aby fungovala s Chromecastem, a poradí si s některými typickými problémy, které mohou nastat.

Při propojování aplikace Just Dance Now s Chromecastem postupujte podle následujících kroků: 1. Nakonfigurujte Chromecast: Zkontrolujte, zda je zařízení Chromecast správně nakonfigurováno a připojeno k televizoru. Za tímto účelem musíte zařízení Chromecast připojit k portu HDMI na televizoru a napájet jej elektrickým proudem. Podrobnější pokyny k nastavení naleznete v návodu dodaném se zařízením Chromecast. 2. Pomocí telefonu se připojte ke stejné síti Wi-Fi jako zařízení Chromecast: Aby spolu Just Dance Now a Chromecast mohly komunikovat, musí být připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Než budete pokračovat, zkontrolujte, zda jsou telefon a zařízení Chromecast připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Spusťte aplikaci Just Dance Now v chytrém telefonu a začněte třetí krok. Pokud jste tak ještě neučinili, můžete si aplikaci stáhnout z obchodu Google Play pro zařízení se systémem Android nebo z obchodu App Store pro systém iOS. 4. Zahajte taneční relaci: Po spuštění aplikace Just Dance Now vyberte skladbu a začněte taneční seanci. V pravém horním rohu obrazovky se zobrazí ikona odlévání, která připomíná obdélník se zakřivenými čarami v levém dolním rohu. Klepnutím na ni přepněte casting. 5. Vyberte zařízení Chromecast: Na obrazovce se zobrazí seznam dostupných zařízení Chromecast. Mělo by být vybráno zařízení Chromecast, které je připojeno k televizoru. Spusťte taneční sestavu na televizoru: Po výběru zařízení Chromecast začne aplikace Just Dance Now vysílat na televizor. Nyní můžete tančit společně s přáteli nebo rodinou sledováním hudby a tanečních pohybů na velké obrazovce. Jak mohu sledovat Just Dance Now v televizi?

Připojením aplikace Just Dance Now k televizoru můžete zlepšit svůj taneční zážitek. K připojení Just Dance Now k televizoru můžete rychle použít Chromecast podle výše popsaného postupu. Díky tomu můžete hru hrát na větší obrazovce, což zvyšuje její poutavost a požitek z ní.

Proč se moje aplikace Just Dance Now nepřipojí?

Pokud má vaše aplikace Just Dance Now potíže s připojením k zařízení Chromecast, může to mít několik příčin. Nejprve se ujistěte, že jsou telefon a zařízení Chromecast připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Pokud tomu tak není, nemohou spolu komunikovat. Dále zkontrolujte, zda je zařízení Chromecast správně nakonfigurováno a funguje. Pokud máte stále problémy, restartujte telefon a zařízení Chromecast a zkuste připojení navázat ještě jednou. Jak mohu do zařízení Chromecast vysílat hry? Postup pro obsazení her do zařízení Chromecast je velmi shodný s postupem pro připojení aplikace Just Dance Now. Většina her kompatibilních s Chromecastem je v aplikaci vybavena ikonou castingu. Jednoduše stiskněte symbol castingu, abyste se dostali do seznamu dostupných zařízení, a poté ze seznamu vyberte své zařízení Chromecast. Po propojení a zobrazení na televizoru můžete hru hrát pomocí telefonu jako ovladače. Měli byste si ověřit, zda hra, kterou chcete hrát, podporuje funkci casting, protože ne všechny hry jsou s Chromecastem kompatibilní.

Závěrem lze říci, že nastavení aplikace Just Dance Now pro práci s Chromecastem je jednoduchý krok, který může výrazně zlepšit vaše tancování. Podle pokynů uvedených v tomto článku si můžete užít tanec na své oblíbené skladby na velké obrazovce. Nezapomeňte zkontrolovat, zda je zařízení Chromecast správně nakonfigurováno a zda jsou telefon i Chromecast připojeny ke stejné síti Wi-Fi. Pokud narazíte na nějaké problémy, zkuste zařízení restartovat a pokusit se o připojení znovu. Připravte se na zábavu s Just Dance Now a předveďte své taneční nadání hned teď!

FAQ
Jak hrát hry na Chromecastu?

Chcete-li hrát hry na zařízení Chromecast, můžete se řídit těmito postupy: 1. Ujistěte se, že je zařízení Chromecast nakonfigurováno a propojeno s televizorem. 2. Spusťte aplikaci Google Home na svém tabletu nebo chytrém telefonu. 3. Klepnutím vyberte kartu Zařízení v dolní části obrazovky. 4. Vyhledejte zařízení Chromecast a klepněte na něj. 5. Vyberte možnost Cast my screen (Obsazení mé obrazovky). Pomocí Chromecastu by se nyní měla obrazovka vašeho mobilního zařízení zobrazit na televizoru. 7. Spusťte hru v mobilním zařízení, kterou chcete hrát. 8. Hra by se nyní měla zobrazit na televizoru prostřednictvím Chromecastu, abyste ji mohli hrát pomocí smartphonu jako ovladače. Zkontrolujte, zda hra, kterou chcete hrát, podporuje Chromecast casting, protože ne všechny hry jsou určeny pro Chromecast.

Jak skenujete QR kódy ve hře Just Dance?

Pro skenování QR kódů ve hře Just Dance použijte tento postup: Spusťte aplikaci Just Dance ve svém chytrém telefonu a jako nastavení zvolte „Just Dance Now“. 2. Na domovské obrazovce je k dispozici možnost skenování QR kódů. Dotkněte se jí. 3. Pokud je to požadováno, povolte aplikaci přístup k fotoaparátu zařízení. 4. Udržujte stabilní úchop mobilního zařízení a vycentrujte QR kód do rámečku viditelného na obrazovce. 5. Jakmile bude QR kód úspěšně načten, spustí se v zařízení aplikace Just Dance Now. Naskenováním QR kódu můžete rychle připojit mobilní zařízení k aplikaci Just Dance Now a začít hrát hru na širší obrazovce pomocí Chromecastu.