Jak přidat týmy do aplikace Outlook

What does Outlook thumbs up do?
Insert Thumbs Up or Like👍symbol into Microsoft Word, Excel, PowerPoint or Outlook. Both in Office for Windows and Office for Mac. Thumbs Up / Like👍emoji is typically used when you 'like' something or have approval/agreement.
Další informace najdete na office-watch.com

Uživatelé aplikace Microsoft Outlook mohou spravovat své e-maily, kalendáře a úkoly na jednom místě. Outlook je silná e-mailová aplikace a aplikace pro zvýšení produktivity. Jednou z výjimečných výhod aplikace Outlook je její schopnost spolupracovat s dalšími produkty společnosti Microsoft, včetně aplikace Teams, a zlepšit tak týmovou spolupráci a komunikaci. Tento článek vás provede procesem integrace Teams do aplikace Outlook a odpoví na otázky s tím spojené, například jak instalovat aplikace, jaké doplňky chybí a jak řešit problémy.

Aplikaci Teams lze do aplikace Outlook přidat pomocí:

1. Spusťte aplikaci Microsoft Outlook v počítači a spusťte e-mailový program.

2. Vstupte do Nastavení: V levém horním rohu okna aplikace Outlook klikněte na kartu „Soubor“. V rozevírací nabídce zvolte „Možnosti“. 3. Vyberte položku Add-Ins (Doplňky): V okně Možnosti aplikace Outlook klikněte na možnost „Add-Ins“ z nabídky na levé straně.

4. Spravujte doplňky: V dolní rozbalovací nabídce okna klikněte na položku „Spravovat“ a vyberte možnost „COM Add-ins.“ Poté z nabídky vyberte možnost „Přejít“.

5. Přidat týmy: V okně COM Add-ins zaškrtněte políčko vedle položky „Microsoft Teams Meeting Add-in for Microsoft Office“. Chcete-li změny uložit, klepněte na tlačítko „OK“.

6. Restartujte aplikaci Outlook: Chcete-li změny použít, zavřete a znovu otevřete aplikaci Outlook. Funkce a ikona Teams by nyní měly být v aplikaci Outlook přítomny. Jak instalovat aplikace v aplikaci Outlook:

1. Spusťte aplikaci Microsoft Outlook v počítači a spusťte e-mailový program.

2. Navštivte obchod Office Store: Na pásu aplikace Outlook v horní části okna vyberte tlačítko „Store“. 3. Procházejte nebo hledejte: Vyhledejte aplikaci, kterou chcete přidat do aplikace Outlook, procházením nebo vyhledáváním. Existuje mnoho programů, které mohou zvýšit vaši produktivitu, například Trello, Evernote a Asana. 4. Nainstalujte aplikaci: Po vyhledání požadované aplikace na ni klikněte a získáte další podrobnosti. Pokud splňuje vaše požadavky, vyberte možnost „Přidat“ a aplikaci nainstalujte. 5. Udělte přístup: Některé aplikace mohou potřebovat specifická přístupová práva k datům aplikace Outlook. Po zaškrtnutí oprávnění povolte přístup stisknutím tlačítka „Pokračovat“. 6. Používání aplikace: Po instalaci bude aplikace Outlook k dispozici. Obvykle se nachází na pásu aplikace Outlook v části „Aplikace“. Otevřete aplikaci Outlook: Spusťte aplikaci Microsoft Outlook v počítači. 2. Přidání chybějících doplňků: 2. Otevřete aplikaci Outlook.

2. Přístup k nastavení: 3. V levém horním rohu okna aplikace Outlook klikněte na kartu „Soubor“. V rozevírací nabídce zvolte „Možnosti“. 3. Vyberte položku Add-Ins (Doplňky): V okně Možnosti aplikace Outlook klikněte na možnost „Add-Ins“ z nabídky na levé straně. 4. Spravovat doplňky: Klepnutím na rozevírací nabídku „Spravovat“ v dolní části okna vyberte typ doplňku, který chcete spravovat, například COM Add-ins, Exchange Add-ins nebo SharePoint Add-ins. Než přejdete ke kroku 5, zaškrtněte políčko vedle doplňku, který chcete povolit nebo přidat. Klepněte na tlačítko „Přidat“ a vyhledejte soubor doplňku, pokud tam ještě není, pokud není zobrazen.

6. Restartujte aplikaci Outlook: Chcete-li změny použít, zavřete a znovu otevřete aplikaci Outlook. Aplikace Outlook by nyní měla zobrazit chybějící doplněk a umožnit k němu přístup. Proč se mi v aplikaci Outlook nezobrazují doplňky? Důvodů, proč se vám v aplikaci Outlook nezobrazují doplňky, může být celá řada, např: 1. Kompatibilita: Zkontrolujte, zda je vaše verze aplikace Outlook kompatibilní s doplňkem, který se snažíte používat.

2. Deaktivované doplňky: Přejděte do nabídky Možnosti aplikace Outlook > Doplňky a zjistěte, zda není doplněk deaktivován. Zaškrtnutím políčka vedle doplňku, pokud je deaktivován, jej můžete povolit. 3. Pomalé načítání: Doplňky se mohou občas načítat déle. Zkontrolujte, zda se doplněk zobrazí až po krátké chvíli.

4. Omezení správy: Pokud používáte Outlook v práci nebo ve škole, může správce systému z bezpečnostních důvodů některé doplňky zakázat. Pro pomoc se obraťte na svého správce.

Přidávání doplňků do aplikace Outlook 365:

1. Spuštění programu Outlook 365: Program Outlook 365 můžete spustit v počítači nebo k němu přistupovat online. 2. Vstupte do Nastavení: Chcete-li vstoupit do nabídky Nastavení, klikněte na symbol ozubeného kola v pravém horním rohu okna aplikace Outlook. 3. Správa doplňků: Vyberte možnost Správa doplňků: V dolní části nabídky Nastavení klikněte na položku „Zobrazit všechna nastavení aplikace Outlook“.

4. Výběr doplňků: V nabídce na levé straně zvolte „Doplňky“. 5. Přidat doplňky: Chcete-li přidat nový doplněk, klikněte na tlačítko „+“. Můžete si vytvořit vlastní doplňky nebo si vybrat z doplňků vytvořených v sadě Office. Podle pokynů na obrazovce nainstalujte a povolte doplněk, který chcete přidat do aplikace Outlook 365. Po instalaci bude doplněk přístupný v aplikaci.

Podle těchto pokynů můžete rychle integrovat aplikaci Teams do aplikace Outlook a také přidávat aplikace, spravovat doplňky a řešit případné problémy. Integrací těchto nástrojů můžete zlepšit produktivitu týmu, zvýšit spolupráci a optimalizovat pracovní postupy.

FAQ
Jak ručně přidám účet do aplikace Outlook?

Chcete-li ručně přidat účet do mobilní aplikace Outlook, postupujte podle následujících postupů: Otevřete aplikaci Outlook v telefonu nebo tabletu.

2. Klikněte na tři vodorovné čáry v levém horním rohu obrazovky, což je symbol nabídky. 3. Přejděte dolů a v rozevírací nabídce klikněte na položku „Nastavení“. 4. V části Nastavení vyberte možnost „Přidat účet“. V kroku 5 by měl být vybrán typ účtu, který chcete přidat (například Exchange, Office 365, Gmail atd.). 6. Vyplňte heslo a e-mailovou adresu účtu, který chcete přidat. 7. V případě potřeby zadejte další potřebné informace, například nastavení serveru nebo bezpečnostní oprávnění. 8. Chcete-li pokračovat, klikněte na tlačítko „Přihlásit se“ nebo „Další“.

9. Buďte trpěliví, než Outlook nakonfiguruje a ověří váš účet. Může to chvíli trvat. 10. Po úspěšném přidání účtu a jeho zobrazení v aplikaci Outlook můžete nyní přistupovat k e-mailům, kalendáři a dalším službám souvisejícím s účtem. Poznámka: V závislosti na verzi aplikace Outlook a používaném zařízení se pokyny mohou výrazně lišit.