Zvládnutí triku s telefonem Milese Moralese. Uvolněte své vzdušné triky ve Spider-Manovi!

How to do the phone trick in Miles Morales?
You gotta do this see if you can do like think or dive. So I just wanted to make clear that you can do that in this game. Cast new favorite podcast.
Další informace najdete na m.youtube.com

Spider-Man: Miles Morales, který hráčům nabízí vzrušující a realistický zážitek ze superhrdiny, zcela ovládl herní průmysl. Možnost provádět ve hře úžasné vzdušné kousky při houpání po městě je jednou z jejích nejnapínavějších vlastností. Telefonní trik Milese Moralese je jedním z těchto triků, který se stal oblíbeným u fanoušků, protože umožňuje hráčům předvést svůj talent a smysl pro módu. Tento příspěvek se bude zabývat specifiky, jak tento kousek provést, a také dalšími relevantními dotazy, které mohou čtenáře napadnout.

Abyste mohli provést trik s telefonem Milese Moralese, musíte dodržet krátký seznam pokynů. Nejprve ve vzduchu stiskněte tlačítko X na Xboxu nebo čtvercové tlačítko na PlayStationu. Jakmile se Miles začne houpat, okamžitě stiskněte trojúhelníkové tlačítko (na konzoli PlayStation nebo Xbox) nebo tlačítko Y a poté kruhové tlačítko (na konzoli PlayStation nebo Xbox), abyste zahájili houpání na síti. Tím se spustí trik s telefonem, který způsobí, že se Miles stylově přehoupne, zatímco drží telefon. Vaše houpavé pohyby získají díky tomuto esteticky atraktivnímu pohybu šmrnc.

Nyní se věnujme dotazu na Spider-Manovy vzdušné triky. Kromě triku s telefonem se můžete pobavit a ohromit řadou dalších vzdušných kousků. Jednoduchý švih pavučinou provedete tak, že ve vzduchu stisknete čtvercové tlačítko (na PlayStationu) nebo tlačítko X (na Xboxu). Kromě toho stisknutím tlačítka Y na konzoli Xbox nebo trojúhelníkového tlačítka na systému PlayStation spustíte skok s jedem, který Milese vynese výš do vzduchu. Zkuste tyto pohyby různě kombinovat a vymyslete si vlastní speciální vzdušnou akrobacii.

Přejdeme-li k aktivitám aplikace FNSM, jedná se o začlenění aplikace Friendly Neighborhood Spider-Man do hry. Hráči se v aplikaci mohou podílet na plnění různých úkolů, včetně zachraňování nevinných kolemjdoucích před újmou, ukončování loupeží a pomoci policii při dopadení zločinců. Kromě toho, že splněním těchto úkolů zvýšíte svou pověst Spider-Mana, získáte zkušenostní body a prostředky na vylepšení svých schopností a vybavení.

Pokud vás zajímá, kde ve hře Spider-Man: Miles Morales najdete technické komponenty, máte štěstí. Technické komponenty jsou nezbytné pro aktualizaci vašich zařízení a získávání nových dovedností. Při prozkoumávání města dávejte pozor na technické komponenty ukryté po celém městě. Můžete je objevit v tajných skrýších, uvnitř nepřátelských základen nebo dokonce jako odměny za splnění úkolů a misí. Sbíráním technických komponentů můžete vylepšovat svou výzbroj, čímž se stanete silným protivníkem.

Na závěr si probereme, jak Spider-Man: Miles Morales používá telefon při pádu. Ačkoli přímé používání telefonu při volném pádu není možné, do herních nabídek a funkcí se dostanete zastavením hry. Můžete tak ovládat zařízení, sledovat svůj postup nebo měnit oblečení a dovednosti. Je třeba poznamenat, že vzhledem k plynulé dynamice hry a rychlé akci se používání telefonu ve vzduchu nedoporučuje, protože byste se místo toho měli soustředit na své nadání při prolétávání pavučinou.

Když budete umět používat trik s telefonem Milese Moralese, bude vaše hraní nejen stylovější, ale také předvedete své schopnosti a vynalézavost Spider-Mana. Do vzrušujícího světa hry Spider-Man: Miles Morales se můžete plně ponořit prováděním různých vzdušných akrobatických kousků, využíváním aktivit aplikace FNSM, sbíráním technických součástek a pochopením herních principů. Abyste uvolnili svého vnitřního superhrdinu, vezměte si své pavučinové střelce a houpejte se městem.

FAQ
Jak se potápíte s telefonem ve hře Spider Man Miles Morales?

Proveďte tyto úkony, abyste se mohli potápět s telefonem ve hře Spider-Man Miles Morales: 1. Zkontrolujte, zda je ve stromu dovedností hry odemčena dovednost Vzdušné triky. Díky této dovednosti můžete za letu provádět různé vzdušné pohyby. 2. Po odemčení dovednosti Air Tricks přejděte do nabídky herních miniaplikací a vybavte telefon jako jednu z miniaplikací. 3. Abyste při houpání po městě získali dostatečnou hybnost, neustále mačkejte tlačítko houpání, což je buď tlačítko R2 na systému PlayStation, nebo pravý spouštěč na konzoli Xbox. 4. Jakmile dostatečně zvýšíte rychlost a výšku, stiskněte tlačítko gadgetu (často čtvercové tlačítko na systému PlayStation nebo tlačítko X na konzoli Xbox) a zapněte telefon. 5. Během používání telefonu můžete provádět různé kaskadérské kousky a pohyby pomocí levé páčky a stisknutím různých tlačítek. Vyzkoušejte různá komba, abyste uvolnili širokou škálu módních a akrobatických dovedností. 6. Stiskněte tlačítko pro střemhlavý let na telefonu (často tlačítko X na systému PlayStation nebo tlačítko A na konzoli Xbox) a zároveň nakloňte levou páčku směrem dolů. Tím spustíte potápěčský pohyb, který vám umožní používat telefon k provádění zajímavých akrobatických kousků.

Nevzdávejte se, pokud vám bude trvat několik pokusů, než trik s telefonem Milese Moralese zvládnete; jeho zdokonalení vyžaduje cvik. Užijte si objevování města a předvádění svých leteckých schopností!

Jak provést 4 jedinečné triky ve hře Spider-Man?

Následující návod vám ukáže, jak v roli Milese Moralese provést čtyři speciální triky ve Spider-Manovi:

1. Potápěčský úder: Stiskněte a podržte tlačítko Square (PS4) nebo X (Xbox), zatímco se houpete ve městě, a pak ho pusťte, až se téměř dotknete země. Miles pak provede potápěčský úder, který lze použít k rozehnání davu nebo rychlé likvidaci protivníků. 2. Jedovatý skok: Prováděním komb a likvidací protivníků získáte dostatečnou sílu Venoma. Stisknutím tlačítka Trojúhelník (PS4) nebo Y (Xbox) spustíte Venom Jump po naplnění ukazatele síly Venoma. Miles bude díky tomu schopen provádět vysoký skok s větší rychlostí a hbitostí.

3. Venom Dash: Stejně jako u Venom Jumpu musíte mít dostatečné množství jedové energie. Stisknutím tlačítka Circle (PS4) nebo B (Xbox) spustíte Venom Dash poté, co se naplní ukazatel síly Venoma. Miles se poté rozběhne vpřed velkou rychlostí a bude likvidovat všechny, kdo mu stojí v cestě.

4. Venom Punch: Opět je třeba nabít měřič síly Venoma. Po jeho naplnění uvolněte jedový úder stisknutím tlačítka Square (PS4) nebo X (Xbox). Tento pohyb zasadí ničivý úder, který může protivníky srazit k zemi nebo projít jejich obranou.

Zvládnutím těchto čtyř speciálních technik budete mít k dispozici řadu nástrojů, které vám pomohou zlepšit hratelnost a stylově porazit protivníky v roli Milese Moralese.