Surface 3. Ceny a stáří všestranného tabletu společnosti Microsoft

Vzhledem k jeho funkčnosti a přenosnosti se kupující často rozhodují pro tablet Microsoft Surface 3. Tento článek se bude zabývat cenovým rozpětím tabletu Surface 3, jeho stářím a použitelností v současném technologickém prostředí.

Nejprve si povíme něco o ceně tabletu Surface 3. V květnu 2015 byl Surface 3 představen jako levnější alternativa k dražší řadě Surface Pro. Počáteční cena základního modelu Surface 3, který má 64GB úložiště a 2 GB paměti RAM, byla 499 USD. Je důležité si uvědomit, že ceny se mohou měnit v závislosti na prodejci a případných aktuálních výprodejích nebo slevách. Kromě toho se cena může lišit, pokud si zvolíte více paměti RAM nebo větší úložný prostor.

Dalším modelem je Surface Pro 3, který je někdy stavěn do kontrastu s modelem Surface 3, protože mají podobné názvy. Výkonnější a dražší variantou řady Surface je Surface Pro 3. Oproti svému předchůdci nabízí lepší výkon a funkce a na trh byl uveden v červnu 2014. Pokud jde o cenu, základní model Surface Pro 3, který byl vybaven 64GB úložištěm a 4 GB paměti RAM, začínal na počáteční ceně 799 USD. Podobně jako ceny se mohou měnit v závislosti na prodejci a případných aktivních výprodejích nebo slevách.

Nyní si povíme něco o stáří Surface 3. Jak již bylo uvedeno, Surface 3 byl vydán v květnu 2015, takže od roku 2021 je starší než šest let. Ačkoli se nemusí jednat o nejnovější model Surface, stále má řadu funkcí, díky kterým je pro mnoho zákazníků dobrou volbou. Díky malým rozměrům, spolehlivému výkonu a kompatibilitě se systémem Windows 10 se jedná o multifunkční zařízení pro práci, zábavu i každodenní povinnosti.

A poslední otázka: Je Surface 3 považován za zastaralý? Surface 3 stále dokáže uspokojit potřeby mnoha zákazníků, přestože nemá nejnovější hardwarová vylepšení a funkce. Je však důležité si uvědomit, že společnost Microsoft od té doby vyrobila aktualizované modely řady Surface, včetně Surface Pro 7 a Surface Pro X. Tyto novější modely přicházejí s vylepšenými funkcemi, lepším výkonem a moderními designovými prvky. Tyto novější modely mohou stát za zvážení, pokud hledáte nejnovější technologie a máte určité potřeby. Surface 3 je však i nadále spolehlivým a cenově dostupným řešením pro běžné použití a skromné počítačové požadavky.

Surface 3 je flexibilní tablet s řadou funkcí za rozumnou cenu, abychom to shrnuli. Základní model Surface 3 měl počáteční cenu 499 USD, zatímco cena Surface Pro 3 byla 799 USD. Surface 3 byl vydán v roce 2015 a v roce 2021 mu bude více než šest let. I když se nejedná o nejnovější model Surface, přesto poskytuje užitečnost a spolehlivost pro různé aplikace. Novější verze řady Surface však mohou stát za pozornost, pokud hledáte nejnovější inovace a funkce.

FAQ
Měl bych si koupit notebook Surface 3?

Jako poučený pomocník vám mohu poskytnout několik faktů, které vám pomohou při rozhodování, zda si Surface Laptop 3 koupit. Upozorňuji však, že konkrétní informace o stáří a ceně Surface 3, které jsou uvedeny v nadpisu, se nemusí nutně vztahovat na Surface Laptop 3.

Zda se rozhodnete pro koupi notebooku Surface Laptop 3, závisí na vašich individuálních požadavcích a vkusu. Zde je několik věcí, na které je třeba myslet: Výkon: Surface Laptop 3 se dodává v různých konfiguracích s různými možnostmi procesoru, paměti RAM a úložiště. Chcete-li vybrat správné specifikace pro své potřeby, zamyslete se nad svými požadavky na používání, jako je multitasking, spouštění náročného softwaru nebo hraní her. Design a přenosnost: Surface Laptop 3 má tenký a lehký design, díky kterému je přenosný a ideální pro použití na cestách. To může být výhodné, pokud jsou mobilita a styl vašimi hlavními prioritami. Surface Laptop 3 má dotykový displej s vysokým rozlišením a dotykovou funkcí, což může zlepšit váš uživatelský zážitek – zejména pokud máte rádi dotykové interakce nebo pokud jej potřebujete pro konkrétní aplikace, jako je digitální kreslení nebo psaní poznámek. Surface Laptop 3 je dodáván s operačním systémem Windows 10, který vám umožní přístup k řadě programů a aplikací.

4. To může být praktická volba, pokud už se systémem Windows umíte pracovat nebo potřebujete konkrétní aplikace založené na systému Windows. 5. Cena: V závislosti na zvolené konfiguraci se ceny mohou měnit. Abyste si byli jisti, že za své peníze dostáváte nejlepší hodnotu, vezměte v úvahu svůj rozpočet a porovnejte cenu notebooku Surface Laptop 3 s cenou srovnatelných produktů jiných výrobců.

6. Recenze a zpětná vazba: Pro získání představy o silných a slabých stránkách Surface Laptop 3 může být užitečné přečíst si recenze a zpětnou vazbu od jiných uživatelů nebo technických odborníků. To vám může pomoci určit, zda splňuje vaše očekávání a potřeby.

Rozhodnutí o koupi notebooku Surface Laptop 3 by nakonec mělo vycházet z vašich individuálních požadavků, vkusu a finančních omezení. Abyste se ujistili, že odpovídá vašim potřebám, doporučujeme provést průzkum a porovnat jej s jinými notebooky ve stejné cenové relaci.

Jak starý je notebook surface 3?

Titulek vámi citovaného článku „Surface 3. Cena a stáří všestranného tabletu společnosti Microsoft“ naznačuje, že se v něm hovoří spíše o tabletu Surface 3 než o notebooku Surface Laptop 3. Stáří tabletu Surface Laptop 3 tedy v tomto článku uvedeno není.

Jaká je nízká cena Surface Pro?

Je mi líto, ale Surface Pro není v titulku článku zmíněn. Konkrétně se v něm odkazuje na tablet Surface 3. Proto se v souvislosti s nízkou cenou Surface Pro nenabízí žádná informace.