Jak používat telefon ve hře Spider-Man. Miles Morales

How to do the phone trick in Miles Morales?
You gotta do this see if you can do like think or dive. So I just wanted to make clear that you can do that in this game. Cast new favorite podcast.
Další informace najdete na m.youtube.com

V akční videohře Spider-Man: Miles Morales mohou hráči převzít roli Milese Moralese, mladého Spider-Mana. Hráči mohou v průběhu hry používat různé nástroje a dovednosti, včetně Milesova spolehlivého telefonu. Používání telefonu ve hře Spider-Man: Miles Morales se budeme podrobně věnovat v tomto článku spolu s několika relevantními otázkami týkajícími se hry.

Pro dosažení telefonu ve hře Spider-Man: Miles Morales stačí kliknout na tlačítko nahoru na D-padu ovladače. Prostřednictvím rozhraní telefonu, které se v důsledku toho objeví, můžete přistupovat k mnoha funkcím a aplikacím. Telefon je ústředním centrem hry pro řadu zásadních operací.

Fotoaparát telefonu je jednou z jeho nejdůležitějších funkcí. Chcete-li používat fotoaparát, zvolte v nabídce telefonu aplikaci fotoaparátu. To vám umožní pořizovat fotografie a selfie ve hře. Abyste získali ideální záběr, můžete fotoaparátem volně pohybovat a dokonce měnit režim fotoaparátu. Aplikace fotoaparátu je skvělým způsobem, jak si uchovávat záznamy svých výkonů ve hře Spider-Man a ukazovat je přátelům.

Zásadní funkcí telefonu je schopnost provádět vzdušné kousky. V nabídce telefonu vyberte aplikaci triky a provádějte vzdušné triky. Po zapnutí bude Miles schopen houpat se městem a přitom provádět šikovné akrobatické manévry. Tyto triky nejenže vypadají efektně, ale také vám přidávají body za celkový styl, které můžete použít k získání Milesových nových obleků a vylepšení.

Telefon uživatelům kromě fotoaparátu a triků umožňuje také kontrolovat zprávy, plnit vedlejší úkoly a poslouchat hudbu. Aplikace vedlejších úkolů vám umožní vybrat si a sledovat nepovinné cíle, zatímco aplikace pro komunikaci vám poskytne důležité aktualizace a podrobnosti o aktuálních úkolech. Hudební aplikace vám naopak umožní přizpůsobit si herní soundtrack vlastním playlistem, což dodá vašemu hernímu zážitku jedinečný nádech.

Souhrnně řečeno, telefon Spider-Man: Miles Morales je užitečný nástroj, který zlepšuje herní zážitek. Telefon nabízí celou řadu nástrojů a aplikací, které zvyšují hloubku a realističnost hry, od pořizování nádherných záběrů až po předvádění působivé vzdušné akrobacie. Takže až se budete houpat po městě jako Miles Morales, váš přátelský Spider-Man ze sousedství, nezapomeňte využívat funkce telefonu.

FAQ
Jak používáte gadgety ve hře Spiderman PC?

Ve hře Spider-Man: Miles Morales pro PC můžete gadgety používat tak, že přejdete do nabídky telefonu. Zde je návod, jak na to: 1. Chcete-li vstoupit do nabídky telefonu, stiskněte příslušné tlačítko. V závislosti na vašem herním nastavení se toto tlačítko může lišit, ale obvykle je to levé tlačítko D-padu na ovladačích nebo klávesa „G“ na klávesnici. Po otevření nabídky telefonu si všimnete řady možností, včetně části pro miniaplikace. Pomocí myši nebo směrových tlačítek přejděte do sekce miniaplikací. 3. Po výběru zařízení, které chcete použít, jeho zvýrazněním jej vybavte kliknutím na příslušné tlačítko. Ačkoli se často jedná o kruhové tlačítko nebo tlačítko B na ovladačích nebo pravé tlačítko myši na klávesnici, může se toto tlačítko měnit. 4. Po nasazení zařízení jej můžete využít v boji nebo při průzkumu kliknutím na tlačítko útoku na zařízení. Obvykle je tímto tlačítkem levé tlačítko myši na klávesnici nebo čtvercové tlačítko či tlačítko X na herních ovladačích.

Sledujte ukazatel munice nebo energie zařízení, protože zařízení mají omezené použití. V průběhu hry můžete najít nebo koupit vylepšení gadgetů, abyste doplnili munici do gadgetů.

Užijte si využívání různých nástrojů, které máte k dispozici, a vylepšete si tak hraní Spider-Mana!

Jak používáte Spider Manovu kameru?

Ve videohře Spider-Man: Miles Morales se při používání Spider-Manovy kamery řiďte následujícími pokyny: 1. Zvedněte telefon: Pro vstup do nabídky telefonu stiskněte tlačítko nahoru na D-padu. 2. Přejděte do aplikace fotoaparátu: Pomocí levé analogové páčky nebo touchpadu vyberte aplikaci fotoaparátu.

3. Zapněte fotoaparát: Chcete-li zapnout režim fotoaparátu, stiskněte tlačítko X (PlayStation) nebo A (Xbox).

4. Upravte nastavení kamery: Pomocí pravé analogové páčky pohybujte kamerou a poté ji namiřte na objekt, který chcete zachytit.

5. Pořiďte snímek: Stisknutím tlačítka R2 na konzoli PlayStation nebo RT na konzoli Xbox pořiďte snímek.

6. Upravte nebo sdílejte fotografie: Po pořízení snímku máte možnost jej upravit nebo zveřejnit na herní sociální síti „The Friendly App“.

Pomocí Spider-Manova fotoaparátu můžete pořizovat snímky s mnoha dostupnými Spider-Manovými oblečky a zaznamenávat napínavé herní okamžiky a nádherné městské scenérie.

Jak se fotí fotoaparátem ve hře Spider Man?

Při pořizování snímků pomocí fotoaparátu ve hře Spider-Man: Miles Morales můžete postupovat podle následujících pokynů: Chcete-li se dostat do nabídky telefonu, stiskněte tlačítko Možnosti na systému PlayStation 4 nebo levou stranu ovladače DualSense na systému PlayStation5. 2. Pomocí joysticku nebo D-padu přejděte v nabídce telefonu do aplikace Fotoaparát. 3. Po spuštění aplikace Fotoaparát můžete pohybovat fotoaparátem pomocí pohybových ovladačů ovladače DualSense nebo pravého joysticku. 4. Nastavte kameru do ideálního úhlu a stisknutím tlačítka R1 (PlayStation 5) nebo R2 (PlayStation 4) pořiďte fotografii. 5. Po pořízení fotografie máte dvě možnosti: prohlédnout si ji vstupem do režimu fotografování z nabídky Pauza, nebo pokračovat ve fotografování.

Nezapomeňte, že pořizování snímků ve hře Spider-Man: Miles Morales je nejen příjemné, ale také vám pomůže dokončit několik herních úkolů a cílů.