Jak se přepnout do režimu první osoby ve hře No Man’s Sky na PC, PS4 a Xbox One

How do you go 3rd person in no man’s sky PC?
Person. I think that a lot of new players. Overlook. This quick menu. But it is very useful for so many things not only does it allow you to recharge your systems. But you can call in your ships.
Další informace najdete na m.youtube.com

No Man’s Sky je rozsáhlá hra s otevřeným světem, ve které můžete cestovat napříč obrovskými vesmíry, objevovat zbrusu nové planety a komunikovat s různými mimozemskými tvory. Možnost přepínat mezi perspektivou první a třetí osoby, která nabízí různé herní zážitky, je jedním z hlavních rysů hry. V tomto příspěvku vám ukážeme, jak přepínat mezi různými pohledy ve hře No Man’s Sky na PC, PS4 a Xbox One a jak hrát z pohledu první osoby.

Návod na režim první osoby ve hře No Man’s Sky na PC:

1. Spusťte hru a načtěte uložený soubor.

2. Chcete-li se po vstupu do hry dostat do rychlé nabídky, stiskněte na klávesnici klávesu „X“. 3. V rychlé nabídce zvolte záložku „Utilities“. 4. Vyhledejte možnost „Toggle Camera View“ (Přepnout pohled kamery) posunutím dolů a jejím výběrem. Tímto postupem můžete změnit pohled na první osobu a hrát hru z pohledu vaší postavy. 5. Spusťte hru No Man’s Sky na systému PS4, načtěte uloženou hru a začněte ve hře hrát z pohledu první osoby.

2. Chcete-li se během hraní dostat do nabídky pozastavení, klikněte na tlačítko „Options“ na ovladači. 3. V nabídce Pauza vyberte záložku „General Options“ (Obecné možnosti). 4. Vyhledejte a vyberte možnost „Toggle Camera View“ (Přepnout pohled kamery). Tím změníte úhel pohledu na pohled z první osoby, což vám umožní důkladněji prožít vesmír.

Hra No Man’s Sky na konzoli Xbox One: Jak přepnout do pohledu první osoby:

1. Spusťte hru No Man’s Sky na konzoli Xbox One a načtěte uloženou hru.

2. Chcete-li během hraní vstoupit do nabídky možností, stiskněte tlačítko „Menu“ na ovladači. 3. V nabídce možností vyberte kartu „Settings“ (Nastavení). 4. Vyhledejte a vyberte možnost „Toggle Camera View“ (Přepnout zobrazení kamery). Tím změníte pohled na první osobu, což vám umožní prozkoumat herní vesmír z bližšího úhlu pohledu.

5. Svou vesmírnou loď můžete v režimu první osoby ve hře No Man’s Sky na počítači řídit jedním ze dvou způsobů: 1. 2. Když se nacházíte v blízkosti své vesmírné lodi, vstupte do kokpitu stisknutím tlačítka interakce (E na PC). 3. Jakmile se ocitnete uvnitř, seznamte se s ovládáním. Klávesa „W“ na PC je standardní klávesa pro odlet. 4. Pomocí klávesnice měňte rychlost lodi a myší manipulujte s jejím směrem.

5. Při cestování nesmírným vesmírem si vychutnejte svobodu objevování.

Jak vstoupit do hry No Man’s Sky z pohledu třetí osoby:

1. Chcete-li opustit režim třetí osoby, jednoduše postupujte podle pokynů uvedených výše pro zvolenou platformu.

2. Vyberte možnost, která vám umožní přejít do režimu třetí osoby, a ne „Přepnout pohled kamery“. Tím změníte úhel pohledu a získáte širší zorné pole, takže uvidíte svou postavu zezadu.

Hráči ve hře No Man’s Sky mají možnost přepínat mezi pohledem z první a třetí osoby, což jim umožňuje hrát hru preferovaným způsobem. Možnost měnit pohledy zlepšuje celý herní zážitek, ať už chcete pocítit nesmírnost prostoru, nebo získat širší pohled na svou postavu. Vydejte se tedy do vesmíru, objevujte nové světy a řešte vesmírné záhady ve hře No Man’s Sky.

FAQ
Jak se hraje z pohledu první osoby v totální válce?

Pro změnu perspektivy ve hrách Total War je třeba provést níže uvedené úkony: Spusťte hru a načtěte vybranou kampaň nebo boj. 2. Chcete-li vstoupit do nabídky pauzy, stiskněte klávesu „Esc“. 3. V nabídce pauzy vyberte možnost „Options“. 4. V nabídce nastavení vyberte kartu „Game Settings“ (Nastavení hry). 5. Vyhledejte část „Camera“ (Kamera) nebo srovnatelnou volbu. 6. V možnostech kamery by měl být k dispozici přechod mezi pohledem první a třetí osoby. 7. Rozhodněte se pro použití pohledu první osoby. 8. Opusťte nabídku voleb a pokračujte tam, kde jste skončili.

9. Nyní byste měli hrát hru z pohledu první osoby jako samostatná jednotka. Uvědomte si, že ne všechny hry ze série Total War poskytují pohled z první osoby. V závislosti na hře, kterou hrajete, nemusí být tato funkce vždy k dispozici.

Jak se hraje z pohledu třetí osoby ve hře No Man’s Sky na PC?

Pro hraní hry No Man’s Sky na PC z pohledu třetí osoby je třeba dodržet následující postupy: 1. Otevřete hru a začněte hrát.

2. Chcete-li přepnout mezi perspektivou první a třetí osoby, stiskněte na klávesnici klávesu „X“ (nebo tlačítko pro přepínání pohledu, pokud jste změnili ovládání). 3. Pokračujte v podržení klávesy, dokud se nenacházíte v příslušném pohledu třetí osoby. Ve hře No Man’s Sky nabízí perspektiva třetí osoby pohled přes rameno, který vám umožní sledovat postavu zezadu.

Co mám ve hře No Man’s Sky udělat jako první?

Ve hře No Man’s Sky neexistuje žádná pevně stanovená „první“ akce, kterou byste měli udělat, protože hra nabízí obrovský otevřený vesmír s mnoha cestami, kterými se můžete vydat. Typickým doporučením je však začít opravou vesmírné lodi. Toho můžete dosáhnout sbíráním zdrojů na opravu jejích součástí, což vám umožní vydat se na meziplanetární cesty a naplno si užít rozlehlý vesmír hry. Abyste se lépe seznámili s herními mechanismy a pochopili složky prozkoumávání a přežití, doporučujeme také dokončit první úvodní mise.

Jak přejít do první osoby ve hře No Mans?

Pomocí těchto kroků lze ve hře No Man’s Sky přejít z pohledu třetí osoby do pohledu první osoby: 1. Na počítači klikněte na klávesu „X“ na klávesnici. Na zařízení PS4 stiskněte tlačítko „dolů“ na d-padu.

Na konzoli Xbox One vyberte v nabídce položku „menu“. Tím přepnete mezi pohledem první osoby a standardním pohledem třetí osoby.

Při hraní hry No Man’s Sky na PC, PS4 nebo Xbox One můžete rychle přepnout do pohledu první osoby podle následujících kroků.