Jak sledovat Přátelé. Dostupnost a vysvětlení streamovacích platforem

Kde se divat na Přátelé?
Kromě toho, že Přátelé jsou dennodenně na obrazovkách televize Nova 2, můžete je sledovat online na Netflixu. Právě tam najdete všech deset sérií v původním znění s českými titulky. Žádná jiná streamovací služba momentálně seriál Přátelé online nenabízí. Cached
Další informace najdete na nafilmu.cz

Přátelé, zbožňovaná komedie, která si získala srdce milionů diváků po celém světě, je i po letech od svého prvního vysílání stále oblíbeným seriálem. Mnoho fanoušků si však klade otázku, kde mohou sledovat svou oblíbenou newyorskou partu v akci, protože seriál již není dostupný na Netflixu. V tomto článku se podíváme na mnoho streamovacích služeb, včetně Netflixu, HBO Max a Disney Plus, a zjistíme, kde můžete Přátele sledovat. Lze sledovat Přátele bez předplatného Netflixu?

Možná vás zajímá, zda je stále možné sledovat Přátele bez předplatného Netflixu, protože seriál opustil tuto streamovací službu na začátku roku 2020. Ano, je to odpověď. Seriál Přátelé byl k dispozici na Netflixu, ale od té doby se přesunul na HBO Max, streamovací službu vlastněnou společností WarnerMedia. Na HBO Max si stále můžete vychutnat všechny nezapomenutelné scény a zasmát se spolu s herci z Central Perk, i když nemáte předplatné Netflixu. Jsou Přátelé k dispozici na HBO Max?

Ano, HBO Max vám umožňuje sledovat Přátele. HBO Max má nyní vlastně exkluzivní práva na streamování seriálu Přátelé, což z něj činí preferovanou webovou stránku pro diváky, kteří se chtějí podívat na minulé epizody nebo začít sledovat seriál poprvé. Na HBO Max můžete sledovat Přátele do sytosti, protože má k dispozici všech deset sezón. HBO Max je díky rozsáhlému katalogu obsahu fantastickou volbou pro každého, kdo se chce plně ponořit do světa Přátel. Proč není seriál Přátelé dostupný na Netflixu?

Kvůli nabídkové válce mezi streamovacími službami byli Přátelé z Netflixu odstraněni. Původní síť Přátel, WarnerMedia, se rozhodla zajistit si práva na streamování pro svou vlastní službu HBO Max. Společnost WarnerMedia tento krok učinila, aby podpořila svou streamovací službu poskytováním jedinečného obsahu. Přestože seriál Přátelé byl ceněnou oporou Netflixu, jeho odstranění je nakonec způsobeno změnou licenčních smluv a tvrdou konkurencí na trhu streamování.

Netflix nebo Disney Plus mají oba Přátele?

V současné době Netflix ani Disney Plus seriál Přátelé neposkytují. Seriál byl dříve na Netflixu, ale v rámci nové streamovací dohody se nedávno přesunul na HBO Max. Naopak na Disney Plus se zaměřuje především materiál značek Disney, Pixar, Marvel, Star Wars a National Geographic. Přátelé nejsou součástí knihovny obsahu společnosti Disney, takže je Disney Plus nenabízí. Chcete-li sledovat Přátele, musíte mít předplatné HBO Max nebo si je najít na jiném místě, kde si je můžete koupit nebo půjčit.

Shrňme, že HBO Max nabízí ke streamování všech deset sérií seriálu Přátelé. HBO Max zajišťuje, že se fanoušci mohou i nadále vracet k humorným scénám, hřejivým přátelstvím a hláškám, díky nimž se Přátelé stali takovým trvalým hitem, i když už nemusí být k dispozici na Netflixu nebo Disney Plus. Svolejte tedy své kamarády, vezměte si popcorn a vychutnejte si klasickou komedii, která diváky těší už léta.

FAQ
Jsou Přátelé na YouTube TV?

Ne, YouTube TV seriál Přátelé nenabízí.

Jsou Přátelé na Netflixu v Evropě?

Ne, Netflix v Evropě Přátele nenabízí. Na Netflixu v žádné zemi, včetně Evropy, již není známý sitcom k dispozici. V současné době je však dostupný na řadě dalších streamovacích služeb, včetně HBO Max v USA a My5 od Channel 5 ve Velké Británii.

Je HBO Max zdarma?

HBO Max bohužel není zdarma. Jedná se o streamovací službu s modelem předplatného, která si za přístup ke svému obsahu, mezi který patří i Přátelé, účtuje měsíční nebo roční poplatek.

Jak mohu sledovat Přátele v Kanadě?

Přátele můžete v Kanadě sledovat na různých streamovacích službách. Nejoblíbenější možností je Netflix, kde si můžete pustit všech 10 sezón Přátel. Pokud máte předplatné Netflixu, máte k němu přístup. Další možností je sledování na Crave, streamovací platformě s velkým výběrem seriálů a filmů. Na Crave je možné streamovat všechny sezóny Přátel. Upozorňujeme, že služby Netflix a Crave mohou potenciálně účtovat předplatné.

Proč Netflix odstranil Přátele?

Protože se společnost WarnerMedia, která vlastní práva na tento pořad, rozhodla založit vlastní streamovací službu s názvem HBO Max, rozhodl se Netflix odstranit Přátele ze své knihovny. Společnost WarnerMedia se v důsledku toho rozhodla neprodloužit licenční smlouvu se společností Netflix, a proto jsou nyní Přátelé k dispozici výhradně na HBO Max. Tento krok byl součástí plánu společnosti WarnerMedia ponechat si oblíbený sitcom jako cennou hodnotu a zároveň nalákat zákazníky na vlastní streamovací službu.

Vrátí se Přátelé na Netflix?

Od mé poslední aktualizace již seriál Přátelé není na Netflixu dostupný. Pořad přešel z Netflixu na HBO Max, což je streamovací platforma společnosti WarnerMedia, v prosinci 2019. Pokud byste tedy chtěli Přátele sledovat, museli byste mít předplatné HBO Max.