Jak stahovat filmy na USB zdarma

Jak stáhnout film na USB?
V nabídce Start rozklikněte ikonu Tento počítač, pod kterým najdete Vyměnitelné zařízení (nejčastěji označené jako E). Následně rozklikněte ikonu Vyměnitelného zařízení. Do okna, které se vám zobrazí, poté myší přetáhněte všechny soubory, které chcete na flešku stáhnout. Cached
Další informace najdete na www.aflashdisk.cz

V době, kdy zábavnímu sektoru dominují streamovací služby, je stále praktické mít filmy stažené na disku USB. Díky tomu můžete sledovat své oblíbené filmy, kdykoli se vám zachce, aniž byste potřebovali online připojení. V tomto článku vás provedeme postupem bezplatného stahování filmů na zařízení USB. Budeme se také zabývat souvisejícími dotazy, například jak stahovat filmy zdarma, jak stahovat videa z YouTube na USB a kolik gigabajtů (GB) zabírá průměrný film.

Zařízení USB lze naplnit filmy v několika jednoduchých krocích. Prvním krokem je nalezení důvěryhodné webové stránky nebo platformy, která poskytuje bezplatné stahování filmů. Existuje spousta webových stránek, ale je nezbytné postupovat obezřetně a ujistit se, že ta, kterou si vyberete, je bezpečná a legální. Internet Archive, Public Domain Torrents a Retrovision jsou některé známé služby, které poskytují bezplatné stahování filmů.

Na nalezené webové stránce vyhledejte film, který chcete stáhnout. Nalezení toho, co hledáte, je jednodušší díky tomu, že většina webových stránek organizuje filmy podle žánru, roku vydání nebo popularity. Chcete-li přejít na stránku pro stahování, klikněte na název filmu. Na stránce pro stahování si často můžete vybrat z různých formátů souborů a úrovní kvality. Po výběru formátu a kvality, které nejlépe vyhovují vašim potřebám, klikněte na tlačítko Stáhnout.

Dále připojte jednotku USB k počítači. Ujistěte se, že je přístupný a správně rozpoznán. Otevřete složku obsahující stažený filmový soubor. Pokud jste nezadali jiné místo, soubor se obvykle nachází ve složce „Downloads“ (Stažené soubory). Po kliknutí pravým tlačítkem myši na soubor s filmem můžete z nabídky vybrat možnost „Kopírovat“ nebo stačí stisknout klávesovou zkratku „Ctrl+C“.

Otevřete „Průzkumníka souborů“ v systému Windows nebo „Finder“ v systému Mac, abyste získali přístup ke složce na jednotce USB. Po vyhledání jednotky USB v seznamu přístupných jednotek ji otevřete poklepáním na ni. Chcete-li vložit soubor s filmem do jednotky USB, použijte klávesovou zkratku „Ctrl+V“ nebo klikněte pravým tlačítkem myši uvnitř složky jednotky USB a zvolte „Vložit“. V závislosti na velikosti videa a rychlosti počítače může přenos souboru trvat několik minut.

Nyní, když jste na něj film stáhli, můžete jednotku USB bezpečně odpojit od počítače. Abyste zabránili ztrátě dat, nezapomeňte jednotku USB řádně vysunout. Klepněte pravým tlačítkem myši na ikonu jednotky USB v systémové liště systému Windows a vyberte možnost „Vysunout“. V systému macOS přetáhněte ikonu jednotky USB z plochy do koše, kde se při tomto úkonu změní na ikonu pro vysunutí.

Stahování filmů z telefonu na jednotku USB flash funguje trochu jinak. Chcete-li připojit telefon k disku USB, musíte mít nejprve adaptér. V závislosti na typu disku USB a modelu telefonu jsou k dispozici různé adaptéry. Jakmile máte správný adaptér, použijte jej k propojení telefonu s diskem USB. Disk USB by měl být telefonem rozpoznán jako externí úložiště.

V aplikaci správce souborů v telefonu přejděte na soubor s filmem, který chcete stáhnout. Chcete-li soubor vybrat, dlouze na něj stiskněte. Poté vyberte možnost kopírování nebo přesunutí souboru. Po přechodu do složky jednotky USB v programu správce souborů vložte soubor s filmem do jednotky USB. Po dokončení přenosu souboru bezpečně odpojte zařízení USB od telefonu.

Použití webových stránek, které poskytují filmy ve veřejné doméně nebo pod licencí Creative Commons, k jejich bezplatnému stažení je legální. Filmy ve veřejné doméně jsou ty, jejichž autorská práva vypršela a jsou nyní přístupné ke stažení zdarma. Producenti obsahu mohou svá díla šířit za podmínek licence creative commons, často pro nekomerční použití. Velký výběr filmů je k dispozici k legálnímu stažení na webových stránkách, jako je Internet Archive a Vimeo.

Ke stažení videí z YouTube na zařízení USB použijte online službu nebo program třetí strany. Jednoduchým vložením adresy URL videa můžete stahovat videa YouTube z řady webových stránek a programů. Oblíbenou volbou je webová stránka „y2mate.com“. Jednoduše zkopírujte adresu URL videa YouTube, zadejte ji na webové stránce y2mate a vyberte požadovaný formát a kvalitu videa. Po dokončení stahování zkopírujte video do zařízení USB podle stejných pokynů jako dříve.

Průměrná velikost filmu se může měnit v závislosti na rozlišení, délce a kompresi. Film ve standardním rozlišení může často zabrat 700 MB až 1,5 GB úložného prostoru, zatímco film ve vysokém rozlišení může zabrat 1,5 GB až 10 GB nebo více. Před stahováním filmů je důležité vzít v úvahu úložnou kapacitu jednotky USB. Kapacita úložišť USB disků se pohybuje od 4 GB do 1 TB a více. Vyberte si zařízení USB s dostatečnou kapacitou pro uložení vaší sbírky filmů.

Vyhledání důvěryhodné webové stránky, výběr vhodného formátu a kvality filmu a následné zkopírování staženého souboru na jednotku USB jsou jednoduché kroky pro bezplatné stahování filmů na jednotku USB. Zásadní je ověřit si legitimitu a bezpečnost webové stránky, kterou používáte. Budete potřebovat vhodný adaptér a postupovat podobně jako při stahování filmů z telefonu do počítače. Na webových stránkách, které nabízejí obsah public domain nebo creative commons, můžete legálně najít filmy zdarma. Pro stahování videí z YouTube na jednotku USB je nutné použít software třetích stran nebo internetové služby. V neposlední řadě se velikost běžného filmu může lišit, takže před stahováním filmů vezměte v úvahu úložnou kapacitu jednotky USB. Díky snadnému použití disku USB můžete sledovat své oblíbené filmy, kdykoli se vám zachce!

FAQ