LastPass Safari Extension Not Showing Up

Nejste jediní uživatelé LastPass, kterým se v poslední době rozšíření LastPass nezobrazuje v prohlížeči Safari. Na tento problém upozornilo mnoho uživatelů, což může být nepříjemné, pokud jste na službě LastPass závislí při správě hesel a ochraně svých online účtů. V tomto příspěvku se budeme zabývat možnými příčinami, proč se rozšíření LastPass nezobrazuje v Safari, a nabídneme řešení, jak jej aktivovat.

1. Problémy s kompatibilitou: Za to, že se doplněk LastPass v Safari nezobrazuje, mohou problémy s kompatibilitou. Aby byla zaručena kompatibilita s nejnovějšími verzemi webových prohlížečů, včetně prohlížeče Safari, společnost LastPass často aktualizuje svůj software. Aktualizovaná verze rozšíření, která je zcela kompatibilní s nejnovější aktualizací prohlížeče Safari, se však může občas objevit se zpožděním. Za takových okolností budete možná muset počkat, až LastPass vydá aktualizaci, která problém s kompatibilitou odstraní. 2. Nastavení rozšíření: Příčinou toho, že se rozšíření LastPass nezobrazuje v Safari, může být také nesprávné nastavení rozšíření. Přejděte do možností Safari a vyberte kartu „Rozšíření“, abyste zjistili, zda se nejedná o tento případ. Zaškrtněte políčko vedle rozšíření LastPass a ujistěte se, že je zapnuté. Pokud je již zapnuto, zkuste jej vypnout a poté opět zapnout, abyste zjistili, zda to problém vyřeší. Dále se ujistěte, že je rozšíření LastPass nainstalováno v nejnovější verzi. 3. Možnosti zabezpečení prohlížeče Safari: Safari obsahuje funkci nazvanou „Blokování obsahu“, která může bránit správné funkci rozšíření. Pokud máte zapnuté blokátory obsahu, mohou bránit zobrazení rozšíření LastPass. Přejděte do možností Safari a vyberte kartu „Webové stránky“, abyste zjistili, zda se jedná o tento problém. Přesvědčte se, že se LastPass nezobrazuje jako zakázaná webová stránka v sekci „Blokátory obsahu“, a přejděte odtud dále. Pokud ano, odblokujte ji a zjistěte, zda se rozšíření zobrazí.

4. Konflikty rozšíření: LastPass se občas dostává do konfliktu s jinými nainstalovanými rozšířeními, což brání jeho zobrazení v Safari. Pokud se rozšíření nezobrazuje, zkuste pro diagnostiku problému zakázat všechna ostatní rozšíření kromě LastPass. Pokud se to podaří, můžete postupně povolit jednotlivá další rozšíření, abyste zjistili, které z nich způsobuje problém. Pokud najdete konfliktní rozšíření, bude možná nutné jej aktualizovat nebo odstranit, abyste problém vyřešili.

Pokud máte potíže se zobrazením rozšíření LastPass Safari, může se jednat o problémy s kompatibilitou, špatné nastavení rozšíření, nastavení zabezpečení Safari nebo konflikty rozšíření. Pomocí návrhů v tomto příspěvku byste měli být schopni problém vyřešit a rozšíření LastPass v Safari zprovoznit. Chcete-li zachovat co nejlepší kompatibilitu a funkčnost, udržujte rozšíření LastPass a Safari aktualizované.

FAQ
Proč se moje rozšíření v Safari nezobrazují?

Příčin, proč se vaše rozšíření nezobrazují v prohlížeči Safari, může být celá řada. Zde je několik možných důvodů: Starší verze prohlížeče Safari nemusí podporovat určitá rozšíření, proto se ujistěte, že používáte nejnovější verzi. 2. Kompatibilita rozšíření: Zkontrolujte, zda je rozšíření, které hodláte používat, vhodné pro nainstalovanou verzi Safari. Některá rozšíření mohou podporovat pouze určité verze prohlížeče Safari. 3. Instalace rozšíření: Zkontrolujte, zda bylo rozšíření správně nainstalováno. Někdy se může stát, že rozšíření nebude správně nainstalováno, což zabrání tomu, aby je Safari zobrazilo. Zjistěte, zda je problém odstraněn restartováním Safari a novou instalací rozšíření.

4. Nastavení rozšíření: Zkontrolujte nastavení rozšíření v prohlížeči Safari. Aby se některá rozšíření v prohlížeči zobrazovala, může být nutné povolit některé parametry. Ověřte, zda je vybrané rozšíření povoleno, a to v nabídce Předvolby Safari > Rozšíření.

5. Omezení prohlížeče Safari: Je možné, že zobrazení rozšíření brání určitá bezpečnostní nastavení nebo omezení v prohlížeči Safari. Chcete-li se ujistit, že požadované rozšíření není na černé listině nebo omezeno, zkontrolujte Předvolby Safari > Webové stránky > Rozšíření.

Pokud žádná z těchto oprav nefunguje, mohlo by být užitečné zkontrolovat stránku podpory rozšíření nebo kontaktovat tvůrce pro další pomoc.

Jak nainstalovat rozšíření LastPass do Safari Mac?

Při instalaci rozšíření LastPass do prohlížeče Safari pro Mac postupujte podle následujících pokynů: V kroku 1 otevřete webový prohlížeč Safari v počítači Mac. 2. Na oficiálních webových stránkách služby LastPass (www.lastpass.com) vyberte možnost „Downloads“. 3. Vyhledejte možnost „LastPass for Safari“ posunutím dolů. 4. Zobrazí se stránka Galerie rozšíření pro Safari. 5. Chcete-li zahájit stahování, klikněte na možnost „Stáhnout“. 6. Po dokončení stahování otevřete stažený soubor.

7. Po instalaci doplňku LastPass vás prohlížeč Safari vyzve k potvrzení akce. Pro pokračování klikněte na tlačítko „Instalovat“. 8. Po dokončení instalace otevřete nastavení Safari kliknutím na „Safari“ v panelu nabídek a výběrem „Preferences“. 9. V okně „Preferences“ (Předvolby) vyberte možnost „Extensions“ (Rozšíření). 10. V seznamu nainstalovaných rozšíření vyhledejte LastPass a ujistěte se, že je zaškrtnuto políčko vedle něj. 11. Zavřete okno Předvolby. 12. Safari by nyní mělo mít nainstalované a přístupné rozšíření LastPass. Výběrem symbolu LastPass na panelu nástrojů Safari k němu získáte přístup.

Pokud máte stále problémy s tím, že se rozšíření LastPass v Safari nezobrazuje, ujistěte se, že máte nainstalovány nejnovější verze Safari i LastPass. Po provedení dříve uvedených pokynů zkuste restartovat počítač a rozšíření nainstalovat ještě jednou.