SimpliSafe a Echo Show. Zlepšení zabezpečení domácnosti pomocí hlasového ovládání

Does SimpliSafe work with Alexa and Google?
If you integrate SimpliSafe with your Google Assistant or Amazon Alexa speaker, then you can use your voice to arm your home security system and check your system's status.
Další informace najdete na www.reviews.org

Oblíbený domácí bezpečnostní systém SimpliSafe poskytuje důkladnou ochranu vašeho domu. Na druhé straně Amazon Echo Show je chytrý gadget s displejem, který je vybaven integrovanou Alexou. Povolením hlasových příkazů pro správu systému SimpliSafe lze tyto dva prvky spojit a zlepšit tak zabezpečení vašeho domova. V tomto článku se podíváme na to, jak nastavit a používat systém SimpliSafe se zařízením Echo Show a jak spolu fungují.

Začněme otázkou, zda je zařízení Echo Show 5 kompatibilní se systémem SimpliSafe. Odpověď zní ano, je to tak. SimpliSafe lze integrovat se zařízením Echo Show 5 a dalšími zařízeními Echo Show a nabídnout tak možnost hlasového ovládání. To znamená, že můžete zapnout, vypnout a zkontrolovat stav bezpečnostního systému SimpliSafe pomocí hlasových příkazů.

Aby Alexa fungovala se systémem SimpliSafe, je třeba provést několik jednoduchých kroků. Než začnete dělat cokoli dalšího, ujistěte se, že je systém SimpliSafe nakonfigurován a připojen k domácí síti Wi-Fi. Poté otevřete oblast „Skills & Games“ (Dovednosti a hry) v aplikaci Alexa v chytrém telefonu nebo tabletu. Po provedení vyhledávání „SimpliSafe“ vyberte oficiální dovednost SimpliSafe. Chcete-li propojit svůj účet SimpliSafe s Alexou, povolte dovednost a postupujte podle pokynů na obrazovce.

Jakmile je vše nastaveno, můžete pomocí aplikace Echo Show ovládat systém SimpliSafe pomocí hlasových příkazů. Příkazem „Alexa, arm SimpliSafe“ můžete Alexu požádat o odjištění systému SimpliSafe. Proces zastřežení pak spustí Alexa, jakmile se spojí s vaším systémem SimpliSafe. Podobným způsobem můžete použít hlasové příkazy k odzbrojení systému tak, že řeknete Alexe: „Alexa, disarm SimpliSafe“. Díky tomu je ovládání vašeho domácího bezpečnostního systému bez nutnosti dotýkat se ovládacího panelu nebo chytrého telefonu nesmírně pohodlné.

Můžete využít Echo Show jako zabezpečení již nyní? Ačkoli Echo Show sama o sobě není zabezpečovací systém, SimpliSafe lze s Echo Show využít ke zvýšení ochrany vaší domácnosti. Pomocí vestavěné kamery v aplikaci Echo Show můžete sledovat živý přenos z kamer SimpliSafe. Stav svého domu a okolí můžete zkontrolovat přímo z obrazovky Echo Show položením jednoduché otázky Alexe. Kromě toho můžete pomocí aplikace Echo Show přijímat oznámení a alarmy ze systému SimpliSafe a být tak informováni o všech událostech souvisejících s bezpečností.

A konečně, propojení systému SimpliSafe se zařízením Echo Show může výrazně zlepšit vaše zkušenosti s domácím zabezpečením. Pomocí hlasových příkazů můžete systém SimpliSafe jednoduše zapnout, vypnout a zkontrolovat jeho stav. Integrace navíc umožňuje sledovat videozáznamy v reálném čase a přijímat oznámení na obrazovce Echo Show, což přidává další úroveň zabezpečení. Pokud tedy v současné době vlastníte systém SimpliSafe a zařízení Echo Show, využijte této integrace ke zjednodušení ovládání vašeho domácího bezpečnostního systému a využijte jednoduchosti hlasového ovládání.

FAQ
Lze Echo Show použít jako bezpečnostní monitor?

Při použití ve spojení s domácím bezpečnostním systémem SimpliSafe může zařízení Echo Show skutečně sloužit jako bezpečnostní monitor. Díky integraci systémů SimpliSafe a Echo Show mohou uživatelé sledovat záznamy z bezpečnostních kamer a spravovat svůj bezpečnostní systém pomocí hlasových příkazů. Pomocí funkcí hlasového ovládání zařízení Echo Show tak mohou uživatelé dohlížet na svůj dům a zlepšit jeho zabezpečení.

Lze Echo Show 5 použít jako bezpečnostní kameru?

Ano, zařízení Echo Show 5 můžete používat jako bezpečnostní kameru. Je vybavena integrovanou kamerou, kterou lze použít k hlídání domu a zlepšení zabezpečení domácnosti. Díky integrovanému domácímu bezpečnostnímu systému SimpliSafe umožňuje zařízení Echo Show 5 ovládat a sledovat videopřenos hlasovými příkazy. Získáte tak snadné hlasové ovládání, které vám umožní hlídat váš dům a udržovat jeho bezpečnost.

Funguje Echo Show 5 jako rozbočovač?

Odpověď zní, že zařízení Echo Show 5 může sloužit jako rozbočovač pro domácí bezpečnostní systémy SimpliSafe. Zákazníci mohou pomocí hlasových příkazů nebo rozhraní dotykové obrazovky na zařízení Echo Show 5 přímo ovládat svůj systém SimpliSafe. Tím, že toto spojení umožňuje snadné hlasové ovládání a přístup k funkcím a možnostem systému SimpliSafe, zlepšuje zabezpečení domácnosti.

Funguje SimpliSafe s Echo Show?

SimpliSafe skutečně funguje s Echo Show. Uživatelé mohou ovládat a sledovat zabezpečení své domácnosti pomocí hlasových příkazů díky integraci systému zabezpečení domácnosti SimpliSafe se zařízením Echo Show. Uživatelé mohou svůj systém SimpliSafe odjistit nebo vypnout, zkontrolovat stav svých bezpečnostních čidel a dokonce si pomocí Echo Show prohlížet živé videozáznamy na obrazovce Echo Show. Uživatelům systému SimpliSafe tato integrace nabízí vyšší míru dostupnosti a jednoduchosti.

Funguje Echo Show 5 se systémem SimpliSafe?

Ano, SimpliSafe je kompatibilní se zařízením Echo Show 5. Amazon Echo Show 5 lze používat s domácím bezpečnostním systémem SimpliSafe. Spotřebitelé tak mohou ovládat svůj systém SimpliSafe prostřednictvím zařízení Echo Show 5 pomocí hlasových příkazů. Prostřednictvím funkcí hlasového ovládání zařízení Echo Show 5 mohou systém zapnout nebo vypnout, zkontrolovat stav čidel a získat upozornění a zprávy.

Je na zařízení Echo Show snímač pohybu?

Ne, zařízení Echo Show nemá vestavěný snímač pohybu. Funguje především jako hlasem ovládaný chytrý displej, který může komunikovat s dalšími chytrými zařízeními, jako je například domácí bezpečnostní systém SimpliSafe, a zlepšit tak zabezpečení domácnosti.

Jaká chytrá domácí zařízení jsou kompatibilní se systémem SimpliSafe?

Echo Show i další chytré domácí spotřebiče mohou spolupracovat se systémem SimpliSafe. Dalšími kompatibilními přístroji jsou Amazon Alexa, Google Assistant, August Smart Locks, Apple Watch a Nest Thermostats. Uživatelé nyní mohou díky těmto integracím ovládat svůj bezpečnostní systém SimpliSafe pomocí hlasových příkazů nebo příslušné platformy chytré domácnosti.