Nákup televizních pořadů. Průvodce nákupem a streamováním oblíbených pořadů

Jak koupit film?
Zakoupení nebo vypůjčení filmů a televizních pořadů

  1. Otevřete aplikaci Filmy a TV Google Play .
  2. Vyhledejte film nebo pořad, na který se chcete podívat.
  3. Klepněte na něj. Vyberte Vypůjčit nebo Koupit. Pokud si videa chcete uložit a zakoupit nebo přehrát později, klepněte na Seznam ke zhlédnutí .
Další informace najdete na support.google.com

Streamovací služby jsou v současné digitální éře stále oblíbenějším způsobem sledování médií. Rozhodnutí zakoupit si televizní epizody a nespoléhat se pouze na streamovací služby je stále přijímáno z různých důvodů. Tato esej se bude zabývat výhodami nákupu televizních seriálů, způsobem, jak tak učinit ve známých obchodech, jako je Apple TV a Google Play Store, a současným stavem iTunes. Proč je nutné kupovat seriály na Apple TV?

Apple TV je oblíbené streamovací zařízení, které nabízí celou řadu zábavy, včetně filmů a televizních seriálů. Mnoho možností je k dispozici zdarma nebo na základě předplatného, zatímco některé pořady může být nutné zakoupit zvlášť. Je to dáno především tím, že se výrobci a distributoři obsahu rozhodli své pořady prodávat, místo aby je zpřístupnili prostřednictvím streamovací služby. Když si pořady na Apple TV zakoupíte, můžete si být jisti, že budete mít vždy přístup ke svým oblíbeným médiím, i kdyby je streamovací služby přestaly nabízet. Jak si můžete zakoupit televizní seriály v Obchodě Play?

Další webovou stránkou, která prodává velký výběr televizních seriálů, je obchod Google Play. Při nákupu televizních seriálů v Obchodě Play postupujte podle následujících jednoduchých kroků: V kroku 1 otevřete v zařízení se systémem Android aplikaci Obchod Google Play.

2. Pomocí vyhledávacího řádku vyhledejte televizní seriál, který chcete zakoupit. 3. Ve výsledcích vyhledávání vyberte seriál a navštivte stránku s podrobnostmi o něm. 4. Na stránce s podrobnostmi máte možnost zakoupit jednotlivé epizody nebo celé sezóny. 5. Vyberte zvolenou možnost nákupu a proveďte transakci podle pokynů na obrazovce. Jak si mohu koupit televizní seriál na Apple TV?

6. Po dokončení transakce můžete seriál streamovat na libovolném zařízení připojeném k vašemu účtu Google.

Nákup televizních seriálů je jednoduchý, pokud dáváte přednost ekosystému Apple a vlastníte zařízení Apple TV. Zde je návod, jak postupovat:

1. V zařízení Apple TV spusťte aplikaci Apple TV. 2. V seznamu karet v dolní části obrazovky vyberte kartu „Knihovna“. 3. Pomocí vyhledávacího řádku nebo dostupných možností vyhledejte televizní pořad, který chcete zakoupit. Chcete-li přejít na stránku s podrobnostmi o pořadu, vyberte pořad.

5. Na stránce s podrobnostmi máte možnost zakoupit jednotlivé epizody nebo celé sezóny. 6. Vyberte požadovanou možnost nákupu a proveďte transakci podle pokynů na obrazovce. Po dokončení transakce bude televizní pořad přidán do vaší knihovny a bude přístupný pro streamování na jakémkoli zařízení Apple, které je spojeno s vaším Apple ID. Funguje iTunes i nadále?

Společnost Apple od června 2019 přestala podporovat iTunes a zavedla samostatné aplikace pro hudbu, televizní pořady, filmy a podcasty. Hlavním obchodem a službou pro streamování televizních seriálů v zařízeních Apple je nyní aplikace Apple TV. Pokud tedy chcete na svých zařízeních Apple nakupovat televizní seriály, měli byste místo zastaralé aplikace iTunes používat aplikaci Apple TV.

Závěrem lze říci, že nákup televizních seriálů přináší řadu výhod, včetně možnosti sledovat pořady, které nemusí být dostupné prostřednictvím streamovacích služeb, a doživotního přístupu k vašemu oblíbenému obsahu. Uživatelé mohou snadno nakupovat televizní seriály pomocí platforem, jako jsou Apple TV a Google Play Store, které nabízejí snadné možnosti. Při nákupu a streamování televizních seriálů na zařízeních Apple nezapomeňte využívat aplikaci Apple TV, nikoli iTunes. Nákup televizních seriálů je tedy fantastická možnost, kterou byste měli vzít v úvahu, pokud chcete mít úplnou kontrolu nad svými možnostmi zábavy.

FAQ
Jsou nákupy na Apple TV trvalé?

Nákupy na Apple TV jsou skutečně nevratné. I když televizní seriály nebo filmy zakoupené v aplikaci Apple TV již nebudou na platformě nabízeny k zakoupení, můžete si je ponechat a sledovat je, kdykoli budete chtít. Zakoupený materiál můžete stahovat a streamovat ze všech svých zařízení Apple.

Musím si kupovat filmy, i když si koupím Apple TV?

Ne, pokud si zakoupíte Apple TV, nemusíte si filmy kupovat. Netflix, Hulu, Apple TV+ a další streamovací služby jsou přístupné prostřednictvím Apple TV. Tyto weby poskytují velký výběr filmů a seriálů, které můžete streamovat, aniž byste je museli kupovat zvlášť. Některé filmy nebo televizní seriály si možná budete muset koupit nebo půjčit zvlášť v iTunes Store, pokud nejsou nabízeny v těchto streamovacích službách.

Co je lepší Netflix nebo Apple TV?

Rozhodnutí mezi Netflixem a Apple TV nakonec závisí na vašich vlastních požadavcích a vkusu. Na obou platformách je k dispozici mnoho televizních pořadů a alternativních streamovacích služeb, ale je třeba mít na paměti některé důležité rozdíly.

Netflix je služba založená na předplatném, která za malý měsíční poplatek nabízí rozsáhlou knihovnu televizních epizod a filmů. Poskytuje širokou škálu obsahu různých žánrů a také jedinečné pořady, které se staly neuvěřitelně populárními. Charakteristickými znaky služby Netflix jsou personalizovaná doporučení, uživatelsky přívětivé rozhraní a možnost sledovat celé sezóny seriálů.

Apple TV je naproti tomu přístroj, který umožňuje přístup k různým streamovacím službám, včetně Apple TV+. Přestože je Apple TV+ relativně novým hráčem na poli streamování, neustále rozšiřuje svou sbírku původního obsahu. Přístup k dalším známým streamovacím službám, jako jsou Netflix, Hulu a Amazon Prime Video, je zajištěn také prostřednictvím Apple TV.

Jednou z výhod Apple TV je integrace do ekosystému, která umožňuje bezproblémovou komunikaci s dalšími produkty a službami Apple. Navíc je vybavena funkcemi jako AirPlay, které umožňují streamovat média z jiných zařízení Apple přímo do televizoru.

Zatímco Netflix má větší a známější knihovnu materiálů, Apple TV+ se soustředí na exkluzivní původní programy. Apple TV pro vás může být lepší volbou, pokud se vám líbí některý program Apple TV+ nebo dáváte přednost prostředí Apple. Netflix však může být lepší volbou, pokud je vaším hlavním cílem mít přístup k široké škále obsahu z různých zdrojů.

Nakonec doporučujeme před výběrem mezi Netflixem a Apple TV zohlednit váš divácký vkus, finanční situaci a konkrétní obsah, který vás zajímá.