Jak vložit soubory MP3 do iPhonu. Komplexní průvodce

Chcete vědět, jak stáhnout soubory MP3 do iPhonu? Tak to jste na správném místě. V tomto příspěvku si projdeme alternativní techniky, jak na to, a také jak přenést soubory MP3 do iPhonu pomocí iTunes. Budeme se zabývat také problematikou nahrávání místní hudby do služby Apple Music a stahováním souborů MP3, včetně těch ze služby Spotify. Začněme tedy a prozkoumejme všechny různé způsoby, jak může iPhone přehrávat vaše oblíbené soubory MP3!

Pomocí iTunes můžete:

Níže uvedené metody vysvětlují, jak pomocí iTunes přenášet soubory MP3 do iPhonu:

Krok 1: Po připojení iPhonu k počítači spusťte iTunes.

Krok 2: V levém horním rohu iTunes klikněte na ikonu zařízení.

3. V levém postranním panelu vyberte položku „Hudba“.

Krok 4: Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu“ a rozhodněte se, zda chcete synchronizovat celou svou hudební sbírku, nebo jen několik seznamů skladeb, interpretů, alb nebo žánrů.

Krok 5: Chcete-li přenést soubory MP3 do iPhonu, klikněte na tlačítko „Použít“ nebo „Synchronizovat“.

2. Přesun souborů MP3 mimo iTunes:

Pokud nechcete používat iTunes, existují i jiné způsoby přenosu souborů MP3 do iPhonu. Jedním z nich je použití softwaru třetích stran, například iMazing, WALTR nebo AnyTrans. Bez použití iTunes můžete pomocí těchto aplikací jednoduše přenášet soubory z počítače do iPhonu. Chcete-li přenést soubory MP3, stačí nainstalovat aplikaci, připojit iPhone k počítači pomocí kabelu USB a poté postupovat podle pokynů na obrazovce.

3. Stažení souborů MP3 do iPhonu:

Přestože soubory MP3 nelze stahovat přímo do nativní aplikace Hudba v iPhonu, existuje řada aplikací v App Store, které umožňují stahování a přehrávání souborů MP3. Soubory MP3 můžete například stahovat z mnoha zdrojů, jako jsou webové stránky nebo služby cloudových úložišť, pomocí programů jako Documents by Readdle, VLC for Mobile nebo iDownloader. Po stažení vám tyto programy umožní soubory MP3 okamžitě přehrávat. Použití služby Spotify k získání souborů MP3:

Jedna z nejpoužívanějších služeb pro streamování hudby, Spotify, neumožňuje přímé stahování souborů MP3. Samotná aplikace Spotify umožňuje uživatelům služby Spotify Premium stahovat skladby, alba nebo seznamy skladeb pro poslech offline. Stačí vyhledat příslušný obsah, kliknout na tlačítko „Stáhnout“ a počkat, až se soubory stáhnou do zařízení a proces se dokončí. Tyto stažené soubory, které lze přehrávat pouze v aplikaci Spotify, bohužel nejsou ve formátu MP3. Přidání místní hudby do služby Apple Music:

5. Do sbírky Apple Music můžete nahrát místní hudební soubory a synchronizovat je ve všech svých zařízeních. Postup nahrávání místní hudby do služby Apple Music je následující:

Krok 1: Spusťte iTunes v počítači a vyberte „Upravit“ (Windows) nebo „Předvolby“ (Mac).

Druhým krokem je kliknutí na kartu „Soubory“ a zaškrtnutí políčka vedle možnosti „Při přidávání do knihovny kopírovat soubory do složky iTunes Media“.

Ve třetím kroku přetáhněte soubory MP3 do knihovny iTunes.

Krok 4: Připojte iPhone k počítači, vyberte iPhone z rozbalovací nabídky v iTunes a zvolte možnost „Hudba“.

Krok 5: Zaškrtněte políčko „Synchronizovat hudbu“ a rozhodněte, zda chcete synchronizovat celou svou hudební sbírku, nebo jen několik seznamů skladeb, interpretů, alb nebo žánrů.

Krok 6: Chcete-li přenést místní hudební soubory do iPhonu, klikněte na tlačítko „Použít“ nebo „Synchronizovat“.

Po prozkoumání různých způsobů nahrání MP3 skladeb do iPhonu můžete nyní poslouchat svou oblíbenou hudbu, ať jste kdekoli. Postup je poměrně jednoduchý, ať už se rozhodnete využít iTunes, aplikace třetích stran nebo jiné aplikace. Takže se pusťte do nahrávání svých oblíbených skladeb MP3 do iPhonu a poslouchejte melodie, které vás oslovují!

FAQ
Jak přidám Mp3 do hudební knihovny iPhonu bez počítače?

Pro přidání souborů MP3 do hudební sbírky iPhonu bez použití počítače se můžete držet těchto metod: 1. Pořiďte si program třetí strany, který vám umožní stahovat a spravovat soubory v iPhonu z programu Store. Dokumenty od Readdle, FileMaster nebo iDownloader jsou několika oblíbenými možnostmi.

2. Spusťte aplikaci a přejděte na webovou stránku nebo online službu, která umožňuje stahování souborů MP3. Vyhledáním najděte soubor MP3, který chcete přidat do iPhonu. 3. Klepněte na odkaz ke stažení souboru MP3 a zvolte jeho uložení do vybrané složky nebo sekce stažených souborů aplikace. 4. Chcete-li po dokončení stahování najít stažený soubor MP3, otevřete v programu sekci Soubory nebo Stažené soubory. 5. Klepněte na soubor MP3 a v zobrazené nabídce vyberte možnost „Open in“ nebo „Share“. Výběrem této možnosti se soubor otevře ve vestavěné aplikaci iPhone Music. 6. Aplikace Hudba v iPhonu nyní soubor MP3 importuje a přidá jej do vaší hudební knihovny.

Upozorňujeme, že v závislosti na konkrétní aplikaci, kterou se rozhodnete použít, se mohou jednotlivé kroky mírně lišit, ale celkový postup je stejný.

Jak přidám soubory Mp3 do Apple Music?

Chcete-li do služby Apple Music přidat soubory MP3, je třeba postupovat podle níže uvedených kroků: Prvním krokem je spuštění aplikace iTunes v počítači a výběr položky „Soubor“ v horní nabídce. 2. Podle toho, zda chcete přidat složku obsahující soubory MP3, nebo kolekci souborů MP3, vyberte z rozevírací nabídky možnost „Přidat soubor do knihovny“ nebo „Přidat složku do knihovny“. 3. Klepněte na tlačítko „Otevřít“ a přejděte na soubory MP3 nebo složku, kterou chcete přidat. 4. Po nahrání MP3 souborů do knihovny iTunes propojte iPhone s počítačem pomocí USB kabelu. 5. Vyberte ikonu zařízení, která je vidět v levém horním rohu okna iTunes. 6. V postranním panelu vlevo vyberte záložku „Hudba“. Chcete-li povolit synchronizaci hudby s iPhonem, zaškrtněte v kroku 7 políčko vedle položky „Sync Music“. 8. Rozhodněte se, zda chcete synchronizovat celou svou hudební sbírku, nebo pouze konkrétní seznamy skladeb, interprety, alba nebo žánry.

9

Vyberte možnost „Vybrané seznamy skladeb, umělci, alba a žánry“ a zaškrtněte políčka vedle souborů MP3 nebo seznamů skladeb, které chcete synchronizovat výběrem této možnosti.

10. Chcete-li dokončit přenos souborů MP3 do iPhonu, stiskněte tlačítko „Použít“ nebo „Synchronizovat“ v pravém dolním rohu okna iTunes.

Po dokončení procesu synchronizace můžete soubory MP3 poslouchat v aplikaci Apple Music na iPhonu.