Upgrade Starter Edition. Vše, co potřebujete vědět

Kolik stojí Windows 11?
Kolik stojí upgrade z Windows 10 na Windows 11? Je zdarma. Ale upgradovat bude možné pouze počítače s Windows 10, které používají nejaktuálnější verzi Windows 10 a splňují minimální hardwarové specifikace.
Další informace najdete na www.microsoft.com

World of Warcraft (WoW) a Diablo 3 jsou dvě velmi oblíbené hry, které uživatelům umožňují vyzkoušet si Starter Edition před zakoupením plné verze. Mnoho lidí zajímá, jak dlouho a co přesně obnáší postup upgradu ze Starter Edition na plnou verzi. Těmto obavám se budeme věnovat v tomto příspěvku spolu s důkladným průvodcem upgradem Starter Edition her World of Warcraft i Diablo 3. Projdeme si také omezení obchodu pro účty Starter a dobu zpracování předplatného WoW.

Jak lze upgradovat startovní edici WoW?

Upgrade ze startovní edice WoW na plnou verzi je poměrně jednoduchý. Nejprve si musíte zakoupit kompletní hru, která obsahuje základní hru a všechna rozšíření, která chcete používat. Možnosti nákupu jsou k dispozici v autorizovaných obchodech nebo na oficiálních stránkách World of Warcraft. Po zakoupení kompletní hry ji musíte aktivovat zadáním produktového klíče, který jste obdrželi během procesu objednávky.

Přihlaste se ke svému účtu Battle.net a navštivte záložku Hry a předplatné, kde aktivujete plnou verzi hry WoW. V seznamu her vyberte World of Warcraft a poté klikněte na tlačítko Upgrade Account. Poté zadejte svůj produktový klíč podle pokynů na stránce a dokončete proces aktualizace. Po dokončení aktualizace získáte přístup ke všem funkcím a materiálům, které se nacházejí v plné verzi hry.

Jak mohu provést aktualizaci hry Diablo 3 Starter Edition na plnou verzi? Podobný postup se používá i pro aktualizaci Starter Edition hry Diablo 3 na plnou verzi. Nejprve je třeba zakoupit celou hru, což lze provést prostřednictvím oficiálních stránek Diablo 3 nebo akreditovaných obchodníků. Po zakoupení plné hry obdržíte produktový klíč.

Pro aktivaci plné verze hry Diablo 3 se přihlaste ke svému účtu Battle.net a navštivte kartu Hry a předplatné. V seznamu her vyberte Diablo 3 a poté klikněte na tlačítko Upgrade Account. Chcete-li zadat svůj produktový klíč a dokončit postup aktualizace, postupujte podle nabízených pokynů. Po dokončení aktualizace získáte přístup ke všem funkcím a obsahu, které se nacházejí v plné verzi hry Diablo 3.

Lze se startovními účty obchodovat?

WoW i Diablo 3 mají omezení pro obchodování se startovními postavami. Startovní účty edice WoW nemají přístup k poštovním schránkám, nemohou používat aukční dům ani se zapojit do obchodování mezi hráči. Tato omezení budou zrušena po přechodu na plnou verzi, což vám umožní komunikovat s ostatními hráči a provádět obchody.

Starter Edition hry Diablo 3 obsahuje také obchodní omezení. Účty ve Starter Edition mají omezený přístup k funkcím, jako je režim Hardcore, aukční síň za skutečné peníze a obchodování s ostatními hráči. Pro přístup k těmto funkcím je nutné přejít na plnou verzi hry.

Jak dlouho trvá vyřízení předplatného WoW? Doba zpracování předplatného World of Warcraft se může měnit v závislosti na typu platby a dalších prvcích. Většinou je předplatné schváleno ihned, což vám umožní rychlý přístup k jeho výhodám. Mohou však nastat situace, kdy zpracování trvá o něco déle, například když server používá hodně lidí nebo když se vyskytnou nějaké technické potíže. Pokud dojde ke zpoždění při zpracování vašeho členství ve World of Warcraft, doporučujeme kontaktovat podporu společnosti Blizzard.

Pro přechod ze Starter Edition na plnou edici hry WoW nebo Diablo 3 je nutné zakoupit a aktivovat celou hru pomocí produktového klíče. Po upgradu budete mít plný přístup ke všem informacím a funkcím, které nabízejí plné edice. Obě hry mají na startovních účtech obchodní omezení, která však lze upgradem odstranit. Ačkoli je předplatné WoW obvykle zpracováno ihned, občas dochází ke zpoždění. Nyní, když máte všechny znalosti, můžete rychle upgradovat a plně si vychutnat pohlcující světy her Diablo 3 a World of Warcraft.

FAQ
Proč je úroveň mé postavy ve WoW 50?

Vaše postava ve hře World of Warcraft může mít úroveň 50 z různých důvodů. Jedním z nich je, že úroveň 50 je horní hranicí úrovně pro startovní verzi hry World of Warcraft. Hráči si mohou vyzkoušet zkrácenou verzi hry ve startovní edici, což je bezplatná verze hry. Dalším vysvětlením může být, že jste nepřešli na nejnovější rozšíření nebo předplatné, které by zpřístupnilo obsah na vyšší úrovni. Je také možné, že jste ještě nedosáhli vyšších úrovní, pokud jste aktivně nehráli a nevyvíjeli svou postavu.

Co se stane, když ve startovní edici WoW dosáhnete 20. úrovně?

Ve World of Warcraft Starter Edition se po dosažení vyšší úrovně mění několik věcí. Za prvé, dokud nepřejdete na plnou verzi hry, bude zisk zkušeností vaší postavy omezen, což znamená, že nebudete moci získávat další zkušenostní body. Navíc vaše postava nebude moci postupovat, pokud jde o zvyšování úrovně, plnění úkolů nebo učení se novým dovednostem. Stále se však můžete účastnit aktivit hráče proti hráči a pokračovat v prozkoumávání odemčených lokací. Chcete-li získat přístup ke kompletní hře a postoupit se svou postavou nad 20. úroveň, musíte si zakoupit předplatné nebo plnou verzi hry World of Warcraft.