Jak získat doručení zdarma na Grubhub s Amazon Prime

Is Grubhub related to Amazon?
Amazon on Wednesday struck a deal with Grubhub to add food delivery perks to its Prime membership program. As part of the agreement, Amazon has the option to acquire a 2% stake in Grubhub. Just Eat Takeaway.com, Grubhub's parent company, continues to explore a sale of the U.S. food delivery platform.
Další informace najdete na www.cnbc.com

Oblíbená členská služba Amazon Prime poskytuje svým předplatitelům řadu výhod, jako je doprava zdarma u kvalifikovaných nákupů, přístup ke streamovacím službám a další. Mají však členové služby Amazon Prime také nárok na bezplatné doručení na Grubhub? Pojďme se podívat na podrobnosti a odpovědět na tuto a některé podobné otázky.

Mají ti, kdo mají službu Amazon Prime, doručení zdarma?

Ano, Grubhub nabízí bezplatné doručení členům Amazon Prime. V roce 2019 oznámily společnosti Amazon a Grubhub spolupráci, která umožňuje členům služby Prime využívat bezplatné doručování ze zúčastněných restaurací. Díky této dohodě by se pohodlí a výhody služby Amazon Prime zlepšily přidáním služby rozvozu jídel na seznam jejích výhod.

Jak funguje doručování zdarma od společnosti Grubhub?

Abyste mohli využívat bezplatné doručování na Grubhub, musíte propojit své účty Grubhub a Amazon Prime. Za tímto účelem přejděte na webové stránce Grubhub nebo v mobilní aplikaci do nastavení svého účtu a vyberte možnost propojení účtu Amazon Prime. Po propojení můžete prostřednictvím služby Grubhub zadávat objednávky a využívat bezplatné doručení ze zúčastněných restaurací.

Je důležité mít na paměti, že doručení zdarma je omezeno několika omezeními. Především je nabízena pouze u objednávek, které dosáhnou minimální výše objednávky, kterou každá restaurace stanovila. Kromě toho se programu bezplatného doručení nemusí účastnit všechny restaurace, proto je dobré si před zadáním objednávky ověřit, zda restaurace splňuje podmínky.

Grubhub Premium: Je to zdarma?

Grubhub nabízí předplacenou službu Grubhub Premium, která uživatelům poskytuje více výhod. Je však nutné zaplatit dodatečný poplatek za předplatné a není zdarma. S předplatným Grubhub Premium mohou zákazníci využívat výhod, jako je neomezené doručování zdarma, exkluzivní slevy a zrychlený zákaznický servis. Je nezbytné ověřit si nejnovější ceny na webových stránkách nebo v aplikaci Grubhub, protože cena předplatného Grubhub Premium se může změnit.

Jaká je dohoda mezi společnostmi Amazon Strikes a Grubhub?

Zdá se, že odkaz na „dohodu Amazon Strikes“ se společností Grubhub je nepřesný nebo zavádějící. V současné době neexistují žádné informace o partnerství nebo dohodě mezi společnostmi Grubhub a Amazon Strikes. Jakýmkoli neoficiálním nebo neověřeným informacím o této spolupráci je třeba se vyhnout, protože nemohou být pravdivé nebo aktuální.

Na závěr dodejme, že zákazníci služby Amazon Prime mohou své účty propojit se službou Grubhub a získat doručení zdarma. Tím, že společnost Amazon Prime zařadila mezi své výhody službu rozvozu jídel, se díky tomuto vztahu se společností Grubhub zvyšuje pohodlí a výhody služby Amazon Prime. Je důležité mít na paměti, že bezplatné doručování podléhá řadě omezení, včetně požadavků na způsobilost restaurací a minimální výše objednávky. Grubhub si také účtuje samostatný poplatek za svou prémiovou předplacenou službu, která obsahuje více funkcí, ale není zdarma. Přesněji řečeno, neexistuje žádná uznaná dohoda s přezdívkou „Amazon Strikes deal with Grubhub“.

FAQ
Je levnější Grubhub nebo DoorDash?

Při porovnávání nákladů na služby Grubhub a DoorDash je zásadní mít na paměti, že ceny se mohou lišit v závislosti na řadě proměnných, včetně konkrétní restaurace, místa a denní doby. Obě platformy navíc mohou čas od času měnit své speciální nabídky a slevy. Služba Grubhub má však obvykle větší výběr stravovacích zařízení, což občas znamená levnější výběr. Na druhou stranu společnost DoorDash je známá svým rozsáhlým výběrem možností doručení a často si účtuje nižší ceny za doručení. Chcete-li zjistit, která platforma je pro vaše konkrétní potřeby v daném okamžiku cenově výhodnější, doporučujeme nakonec zkontrolovat sazby a poplatky pro konkrétní restaurace v obou platformách.

Proč nemám na Amazon Prime doručení zdarma?

Příčin, proč nemůžete využívat službu bezplatného doručení Amazon Prime, může být několik. Zde je několik takových zdůvodnění: 1. Způsobilost: Členové služby Prime, kteří splňují určité požadavky, například bydlí v oblasti, kde je služba dostupná, nebo si objednají zboží, které má nárok na doručení službou Prime, mají obvykle nárok na bezplatné doručení službou Amazon Prime. Ověřte si, zda máte nárok na bezplatné doručení, tak, že zjistíte, zda splňujete požadavky.

2. Omezení týkající se položek: U některých položek, například u těžkých nebo objemných, nemusí být doprava zdarma v rámci služby Amazon Prime k dispozici. Za určitých okolností mohou být účtovány dodatečné náklady na dopravu. Pokud existují nějaká omezení nebo dodatečné náklady, zkontrolujte podrobnosti o produktu.

3. Prodejci třetích stran: Pokud nakupujete zboží od prodejců třetích stran na Amazonu, je možné, že nebudete moci získat dopravu zdarma s Prime. Chcete-li zaručit doručení zdarma, vždy se ujistěte, že nakupujete přímo od společnosti Amazon, nebo vyhledejte odznak „Prime eligible“.

4. Výběr rychlosti doručení: Při zadávání objednávky se ujistěte, že jste zvolili správnou rychlost doručení, která zahrnuje dopravu zdarma. Volbu rychlosti doručení opětovně kontrolujte v průběhu procesu objednávky, protože někdy jsou rychlejší alternativy doručení spojeny s dodatečnými náklady.

Pokud se vám zdá, že se žádné z těchto vysvětlení nevztahuje na vaši situaci, lze doporučit, abyste se obrátili na zákaznický servis Amazon a požádali o další pomoc s vaším jedinečným účtem a problémy s dopravou.

Co se stalo s bezplatnou dopravou Prime?

Zdá se, že příspěvek „Jak získat doručení zdarma na Grubhub s Amazon Prime“ se zaměřuje na použití služby Amazon Prime k získání doručení zdarma na objednávky Grubhub. V důsledku toho se konkrétně nezabývá žádnými úpravami nebo problémy se službou Prime Free Shipping pro jiné produkty na Amazonu.