Jak aktualizovat aplikaci WhatsApp. Komplexní průvodce

Známý program pro zasílání zpráv WhatsApp neustále vydává aktualizace, které zahrnují nové funkce, zvyšují výkon a bezpečnost. Aktualizací aplikace WhatsApp získáte nejnovější funkce a opravy chyb. V tomto článku vás provedeme mnoha technikami aktualizace aplikace WhatsApp v zařízeních se systémem Android i iOS. Aktualizace aplikace WhatsApp v zařízeních se systémem Android a iOS prostřednictvím Obchodu Play nebo App Store

Obchod Google Play pro systém Android a obchod App Store pro systém iOS jsou nejlepšími místy pro vyhledávání aktualizací aplikace WhatsApp. Zde je návod, jak postupovat:

1. Android:

– V zařízení se systémem Android spusťte Obchod Google Play. V levé horní části klepněte na symbol nabídky (tři vodorovné čáry). Vyberte možnost „Moje aplikace a hry“.

– Zobrazí se seznam aplikací, které vyžadují aktualizaci. Po vyhledání aplikace WhatsApp klepněte na tlačítko „Aktualizovat“ vedle této aplikace.

– Povolte stažení a instalaci aktualizace. Po dokončení budete mít k dispozici nejnovější verzi aplikace WhatsApp.

2. Na iPhonu nebo iPadu otevřete v systému iOS obchod App Store.

– Klepněte na pravý horní roh své profilové fotografie.

– Přejděte dolů na seznam dostupných aktualizací a vyhledejte aplikaci WhatsApp.

– Vyberte WhatsApp a klepněte na tlačítko „Aktualizovat“.

– Okamžitě se spustí stahování a instalace aktualizace. Aktualizace aplikace WhatsApp (Android) mimo Obchod Play

Pokud nemáte přístup k obchodu Google Play nebo jej raději nepoužíváte, můžete aplikaci WhatsApp aktualizovat ručně. Proveďte tyto akce: 1. Stiskněte tlačítko OK. 2. Stiskněte tlačítko OK:

1. V zařízení se systémem Android otevřete webový prohlížeč a přejděte na oficiální webové stránky aplikace WhatsApp (https://www.whatsapp.com/download/). 2. Z webové stránky si stáhněte nejnovější verzi aplikace WhatsApp. 3. Po dokončení stahování klepněte na soubor APK a nainstalujte jej. 4. V nastavení zařízení povolte instalaci aplikací z neidentifikovaných zdrojů, pokud je to požadováno.

5. Pro dokončení instalace se držte pokynů zobrazených na obrazovce. 6. Po dokončení instalace otevřete aplikaci WhatsApp, kde bude nejnovější verze. Restartování nebo obnovení aplikace WhatsApp

Obnovení nebo restartování aplikace WhatsApp často řeší problémy s aplikací, například špatný výkon nebo poruchy. Zde je uveden postup, jak na to: Přejetím prstu ze seznamu posledních aplikací aplikaci WhatsApp zcela zavřete. 2. Po malé prodlevě aplikaci WhatsApp znovu otevřete. 3. Program se aktualizuje a umožní vám používat nejnovější verzi. Ruční aktualizace aplikace WhatsApp v systémech iOS a Android I když jsou aktualizace k dispozici, může se občas stát, že se vaše zařízení rozhodne WhatsApp automaticky neaktualizovat. V takových případech se držte těchto pokynů pro ruční aktualizaci aplikace WhatsApp:

Pokud jste uživatelem systému Android, navštivte oficiální stránku aplikace WhatsApp v obchodě Google Play. Pokud je k dispozici aktualizace, všimnete si tlačítka „Aktualizovat“. Chcete-li stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi, jednoduše na ni klepněte. iOS:

2. Otevřete obchod App Store a vyberte možnost „Aktualizace“.

– Přejděte na seznam dostupných aktualizací a najděte aplikaci WhatsApp.

– Chcete-li nainstalovat nejnovější verzi aplikace WhatsApp, klepněte na tlačítko „Aktualizovat“ vedle ní.

Závěrem lze říci, že časté aktualizace aplikace WhatsApp jsou nezbytné, abyste mohli využívat nejnovější doplňky a vylepšení. Aplikaci WhatsApp můžete aktualizovat ručně pomocí obchodu Play nebo App Store nebo můžete použít pokyny v tomto článku a ujistit se, že máte v zařízení se systémem Android nebo iOS nejnovější verzi.

FAQ
Jak aktualizovat aplikaci WhatsApp na nejnovější verzi ke stažení?

Chcete-li aktualizovat aplikaci WhatsApp na nejnovější verzi, postupujte podle následujících postupů: 1. Spusťte obchod s aplikacemi ve svém chytrém telefonu (Google Play pro uživatele systému Android nebo App Store pro uživatele systému iOS). 2. Stáhněte si aplikaci WhatsApp.

2. Pomocí vyhledávacího řádku vyhledejte položku „WhatsApp“. 3. Pokud je k dispozici aktualizace, všimnete si vedle aplikace WhatsApp ikony „Aktualizovat“.

4. Chcete-li stáhnout a nainstalovat nejnovější verzi aplikace WhatsApp, klepněte na ikonu „Aktualizovat“.

5. Postup aktualizace může trvat několik sekund až několik minut v závislosti na rychlosti vašeho internetového připojení. 6. Po dokončení aktualizace otevřete aplikaci WhatsApp a používejte nejnovější verzi se všemi novými funkcemi a vylepšeními.

Aby bylo zaručeno, že obdržíte nejnovější aktualizace zabezpečení, opravy chyb a doplňky, musí být aplikace WhatsApp často aktualizována. Udržování aktualizovaného softwaru navíc zaručí uživatelskou kompatibilitu a zastaví případné problémy.

Jak opravit zastaralý program WhatsApp?

Chcete-li vyřešit problém s neaktuálností aplikace WhatsApp, musíte ji aktualizovat na nejnovější verzi. Zde najdete podrobné vysvětlení, jak toho dosáhnout: Otevřete obchod App Store v zařízení iPhone nebo obchod Google Play v zařízení se systémem Android. 2. Do vyhledávacího pole zadejte „WhatsApp“ a vyberte oficiální aplikaci WhatsApp Messenger. 3. Pokud je k dispozici aktualizace, zobrazí se tlačítko „Aktualizovat“. Chcete-li aplikaci aktualizovat, klepněte na něj. Naopak, pokud máte místo tlačítka aktualizace na výběr pouze možnost „Otevřít“, vaše aplikace WhatsApp je již pravděpodobně aktuální.

Pokud se vám stále nedaří aktualizovat aplikaci WhatsApp prostřednictvím obchodu s aplikacemi, zkuste provést tyto další kroky: 1. Přejděte do sekce Nastavení telefonu pro systém Android. 2. Přejděte dolů a klikněte na položku „Aplikace“ nebo „Správce aplikací“ (v závislosti na vašem zařízení se to může lišit). 3. Posuňte se dolů v seznamu nainstalovaných aplikací a klepnutím na položku „WhatsApp“ ji otevřete. 4. V nabídce vyberte možnost „Aktualizovat“ nebo „Aktualizovat nyní“. Pokud máte iPhone, přejděte do Nastavení telefonu.

2. Přejděte dolů a vyberte možnost „Obecné“. 3. Zvolte „Úložiště iPhone“ a zadržte dech při načítání seznamu aplikací. 4. Vyhledejte položku „WhatsApp“ a klikněte na ni. 5. Pokud je k dispozici aktualizace, zobrazí se vedle programu možnost „Aktualizovat“. Dotkněte se jí.

Po dokončení aktualizace otevřete aplikaci WhatsApp a zpráva „Out of date“ by měla zmizet.