Hrajete Steam Deck offline. Průvodce, jak si užít hry kdekoli

Jak hrát hry na Steamu bez internetu?
V oznamovací oblasti(vedle hodin) by jsi měl mít ikonu Steamu. Vyvolej kontextovou nabídku a vyber "Moje hry". V otevřeném okně vyber v nabídce Steam "Přejít do režimu Offline… v dialogu potvrď "RESTARTOVAT DO REŽIMU OFFLINE".
Další informace najdete na american-truck-simulator.proweb.cz

Od svého vydání vzbudil Steam Deck velký zájem, protože umožňuje hráčům vzít si celou knihovnu služby Steam s sebou, ať už jdou kamkoli. Steam Deck nabízí díky své výkonné technologii a přenosnému designu zcela nový vesmír herních příležitostí. Ale co offline hraní? Dají se vaše oblíbené hry hrát i bez připojení k internetu? Specifiky používání Steam Decku offline se budeme zabývat v tomto příspěvku, spolu s několika relevantními dotazy.

Jak nastavit stav Steam Decku do režimu offline

Abyste mohli hrát hry na Steam Decku v režimu offline, musíte v klientovi služby Steam přepnout do režimu offline. Proveďte tyto jednoduché úkony: V kroku 1 spusťte klienta služby Steam na své palubě Steam Deck.

2. V klientovi služby Steam klikněte na své uživatelské jméno v pravém horním rohu. 3. V rozevírací nabídce vyberte možnost „Go Offline“. 4. Zobrazí se dialogové okno s žádostí o potvrzení volby. Jednoduše vyberte možnost „Restartovat v režimu offline“.

Tyto akce přepnou klienta služby Steam do režimu offline, abyste mohli přistupovat ke hrám a hrát je bez připojení k internetu. Nezapomeňte, že pro prvotní zapnutí režimu offline musíte být přihlášeni a být alespoň jednou připojeni k internetu. Hraní her Hogwarts Legacy a GTA V offline na palubě služby Steam

Na palubě služby Steam můžete hrát offline hry, například GTA V a Hogwarts Legacy. Obě tyto hry mají offline režimy, které vám umožní hrát je bez online připojení. Je důležité mít na paměti, že některé funkce, jako například ukládání do cloudu nebo online multiplayer, nemohou být v offline režimu přístupné. Abyste předešli ztrátě dat, nezapomeňte si práci uložit lokálně. Offline hraní ve službě Steam

Offline hraní je funkce, kterou služba Steam skutečně podporuje, a Steam Deck je s ní dokonale kompatibilní. Když je klient služby Steam v režimu offline, můžete přistupovat k jakékoli hře ve své knihovně, která byla stažena a nainstalována na palubě služby Steam, a hrát ji. Kromě toho můžete spouštět hry z knihovny Steam Decku i bez online připojení.

Je důležité si uvědomit, že některé hry mohou vyžadovat pravidelné online aktualizace nebo ověření, zejména pokud jsou přítomna omezení DRM (Digital Rights Management). Doporučujeme hry před přechodem do režimu offline aktualizovat a zkontrolovat stav jejich licence online, aby bylo zajištěno bezproblémové hraní offline.

Verdikt

Pomocí aplikace Steam Deck můžete hrát hry offline, takže si své oblíbené tituly můžete vzít všude s sebou. Hry si můžete zahrát i bez připojení k internetu, když podle jednoduchého návodu přepnete klienta služby Steam do režimu offline. Na Steam Decku můžete hrát offline verze her, jako je GTA V a Bradavické dědictví, i když některé online funkce nemusí být k dispozici. Služba Steam kompletně podporuje offline hraní, což zaručuje, že i bez online připojení bude váš herní zážitek nerušený. Ať už jste tedy online, nebo offline, vezměte si Steam Deck, stáhněte si své oblíbené hry a vydejte se na napínavé herní výlety.

FAQ
Má Steam Deck pouze WiFi?

Ne, v zařízení Steam Deck je k dispozici i WiFi. Má řadu síťových funkcí, například WiFi pro online hraní, ale také kompatibilitu Bluetooth pro připojení příslušenství, jako jsou ovladače nebo sluchátka. Kromě toho obsahuje port USB-C, který umožňuje v případě potřeby použít ethernetový adaptér pro kabelové připojení k internetu.

Počítá se v offline režimu Steam Deck počet hodin?

Offline režim aplikace Steam Deck skutečně sleduje dobu hraní. Systém nadále sleduje a zaznamenává počet hodin strávených hraním her na zařízení Steam Deck, i když je hrajete v režimu offline. Díky tomu můžete sledovat svůj herní čas, i když není k dispozici připojení k internetu.

Co je lepší než Steam Deck?

I když Steam Deck poskytuje vynikající zážitek z přenosného hraní, je těžké určit gadget, který je objektivně „lepší“ než on. Je důležité si uvědomit, že existují i jiné možnosti přenosného hraní, například Nintendo Switch, které nabízí značný výběr jedinečných titulů a dobře zavedený ekosystém. Rozhodnutí mezi Steam Deckem a jinými herními konzolemi nakonec závisí na osobních prioritách a vkusu.