Jak nabíjet pero S Pen Fold 4. Průvodce používáním a nabíjením pera S Pen se skládacím smartphonem Z Fold 4

Jak se nabíjí s pen?
Než budete moci ovládat aplikace na dálku pomocí tlačítka S Pen, musí být pero S Pen nabito. Po vložení pera S Pen do slotu se zahájí nabíjení. Pokud je funkce Bezdotykové akce deaktivována, pero S Pen se bude nabíjet pouze při nabíjení zařízení.
Další informace najdete na www.samsung.com

Díky přidání funkce pera S Pen nabízí telefon Samsung Galaxy Z Fold 4 spotřebitelům výhody přesného zadávání stylusem na skládacím smartphonu. S touto novou funkcí však přichází požadavek pochopit, jak pero S Pen správně nabíjet a používat. Procesem nabíjení pera S Pen Fold 4, kompatibilitou se smartphonem Z Fold 4 a jeho používáním se bude zabývat tato stránka. Návod k nabíjení pera S Pen Fold 4: S Pen Fold 4 se nabíjí rychle a snadno. Na rozdíl od dřívějších per S Pen, která vyžadovala samostatné nabíjení, se pero S Pen Fold 4 po připojení k zadní straně zařízení Z Fold 4 nabíjí bezdrátově. Pero S Pen je při připevnění napájeno vestavěným magnetickým mechanismem zařízení. Pero S Pen se začne nabíjet automaticky, jakmile jej přiložíte k zadní straně zařízení Z Fold 4, a malá kontrolka vás bude informovat o tom, kolik šťávy zbývá v baterii. Pero S Pen lze používat i po úplném nabití. Naučte se používat pero S Pen v zařízení Z Fold 4: Před použitím pera S Pen musíte potvrdit, že je správně spárováno se zařízením Z Fold 4. Pak můžete pero S Pen používat. Při prvním přiložení pera S Pen k zadní straně tabletu vás zařízení Z Fold 4 provede párováním. Jakmile je párování dokončeno, postupujte podle pokynů na obrazovce a používejte pero S Pen k navigaci, kreslení, psaní poznámek a dalším činnostem. Celkový uživatelský zážitek z tabletu Z Fold 4 se zvýší díky zvýšené přesnosti a ovládání pera S Pen.

Kompatibilita pera S Pen se zařízením Z Fold 4:

Ano, Samsung Galaxy Z Fold 4 a pero S Pen jsou kompatibilní. Funkce pera S Pen na zařízení Z Fold 4 mohou uživatelé plně využívat díky konstrukci společnosti Samsung, která podporuje možnosti pera S Pen. Je důležité si uvědomit, že pero S Pen vytvořené pro zařízení Z Fold 4 se liší od pera S Pen dodávaného s řadou smartphonů Galaxy Note. Pero S Pen pro Z Fold 4 má výsuvný hrot, který chrání ohebný displej před poškozením. Proto před použitím pera S Pen z jakéhokoli zařízení Samsung zkontrolujte, zda je kompatibilní se zařízením Z Fold 4.

Návod k použití pera S Pen v zařízení Z Fold 4:

Jakmile je pero S Pen nabité a spárované se zařízením Z Fold 4, můžete jej používat k různým funkcím. S perem S Pen můžete kreslit, psát, pořizovat snímky obrazovky, procházet uživatelským rozhraním a další funkce. Díky rozsáhlému a pohlcujícímu displeji zařízení Z Fold 4 můžete pero S Pen používat stejně jako jakýkoli jiný stylus. Pero S Pen nabízí flexibilní nástroj, který vám pomůže snadno dokončit vaše povinnosti, ať už si potřebujete dělat poznámky, vytvářet digitální umění, nebo prostě jen zvýšit svou produktivitu.

Závěrem lze říci, že skládací smartphone Samsung Galaxy Z Fold 4 nyní disponuje snadností a přesností pera S Pen. Díky funkcím bezdrátového nabíjení smartphonu Z Fold 4 je nabíjení pera S Pen stejně snadné jako jeho přiložení k zadní straně zařízení. K připojení pera S Pen k zařízení Z Fold 4 jsou zapotřebí jednoduché kroky, po kterých můžete využívat vylepšené schopnosti a ovládání. Zařízení Z Fold 4 je kompatibilní s perem S Pen, ale aby byla zajištěna kompatibilita a zabránilo se případnému poškození, je nutné používat speciální pero S Pen vyrobené pro toto zařízení. Využijte možnosti pera S Pen a vylepšete své zážitky s chytrým telefonem pomocí zařízení Samsung Galaxy Z Fold 4.

FAQ
Má skládací pero S Pen baterii?

Pero Fold S Pen skutečně obsahuje baterii. Aby správně fungovalo, musí být nabité.

Musí se pero S Pen nabíjet?

Pero S Pen v zařízení Z Fold 4 je skutečně třeba nabíjet. Má vestavěnou baterii, kterou je třeba nabít, aby správně fungovala.

Má Fold 4 slot na pero?

Zařízení Fold 4 skutečně obsahuje slot na pero. Uživatelé mohou pero S Pen bez námahy ukládat a nabíjet díky speciální konstrukci, která to umožňuje.

Potřebuje pero Samsung Fold Pen nabíjet?

Pero Samsung Fold Pen je skutečně třeba nabíjet.

Jak se pero Samsung S Pen nabíjí?

Pero Samsung S Pen lze nabíjet dvěma způsoby. Prvním způsobem lze pero S Pen připojit do přiděleného slotu zařízení Samsung Z Fold 4. Tento slot kromě bezpečného držení pera S Pen také bezdrátově nabíjí pero S Pen během jeho ukládání. Jako druhou metodu lze použít nabíjecí kabel USB-C dodávaný s perem S Pen. Chcete-li pero S Pen nabíjet, stačí připojit konec kabelu USB-C k peru a druhý konec ke zdroji napájení, jako je síťový adaptér nebo počítač.

Lze pero Samsung S Pen dobíjet?

Pero Samsung S Pen lze dobíjet, ano.

Jaké pero pro zařízení Z Fold 4?

Zařízení Z Fold 4 je kompatibilní s perem S Pen jako perem.