Jak odemknout všechny písně ve hře Guitar Hero World Tour

What is the all songs cheat for Guitar Hero World Tour?
In order to gain access to every "Guitar Hero" song on the disc, head to the "Cheats" section in the "Options" menu. Choose the prompt to enter a new cheat and toss in and press Blue, Blue, Red, Green, Green, Blue, Blue, Yellow. With that, you can now access every song in "Guitar Hero." Have fun!
Další informace najdete na www.mtv.com

Ve známé videohře Guitar Hero World Tour se používá ovladač ve tvaru kytary, který hráčům umožňuje zařádit si a zahrát si s oblíbenými skladbami. Odemknutí všech písní ve hře je pro hráče jedním z klíčových cílů. V tomto článku je popsáno mnoho způsobů, jak odemknout každou skladbu ve hře Guitar Hero World Tour, a také několik relevantních otázek.

Mohou být do hry Guitar Hero World Tour přidány další písně?

Hra Guitar Hero World Tour neumožňuje přispívat vlastními písněmi, což je škoda. Ve hře si můžete vybrat z předem připraveného setlistu skladeb. Aby hráči mohli objevit něco, co se jim líbí, je stále přístupný široký výběr hudby, který zahrnuje několik žánrů a desetiletí.

Co dělají podvodníci ve hře Guitar Hero World Tour?

Pro hru Guitar Hero World Tour existují cheatovací kódy, které lze použít k přístupu k řadě funkcí a výhod. Využití cheatů však může znepřístupnit některé online funkce nebo úspěchy. Je důležité mít na paměti, že používání cheatů může snížit celkovou náročnost a zážitek ze hry. Doporučujeme postupovat hrou a přirozeně získávat skladby a funkce, abyste získali uspokojivější zážitek. Kolik písní obsahuje hra Guitar Hero World Tour?

Hra Guitar Hero World Tour obsahuje celkem 85 skladeb od různých interpretů a žánrů. Součástí setlistu jsou klasické rockové skladby, aktuální popové písně a vše mezi tím. „Beat It“ od Michaela Jacksona, „Hotel California“ od skupiny Eagles a „Sweet Home Alabama“ od Lynyrd Skynyrd jsou jen některé ze známých skladeb na albu. Hráči si při tak široké nabídce jistě najdou skladby, které vyhovují jejich hudebním preferencím.

Jaký je odemykací kód pro hru Guitar Hero?

Ve hře Guitar Hero World Tour existují konkrétní způsoby odemykání skladeb a funkcí, přestože neexistuje jediný univerzální odemykací kód pro všechny skladby ve hře. Zde je několik technik pro odemykání skladeb ve hře Guitar Hero World Tour:

1. Režim kariéry: Plněním setlistů a získáváním hvězdiček v průběhu herního režimu kariéry si můžete odemknout nové skladby. Se získáváním většího počtu hvězdiček můžete odemykat další skladby.

2. Přídavkové písně: Po dokončení celého setlistu na libovolném místě budete moci zahrát přídavkovou píseň. Hráči se obvykle mohou těšit na známé a proslulé melodie, které slouží jako přídavky.

3. Překážky: Guitar Hero World Tour obsahuje řadu překážek, po jejichž zdolání se odemknou nové skladby. Tyto výzvy obsahuje režim kariéry ve hře nebo sekce Výzvy v hlavní nabídce.

4. Obsah ke stažení: Hráči hry Guitar Hero World Tour si mohou pro rozšíření svého katalogu skladeb zakoupit další stahovatelný obsah (DLC). Tyto balíčky DLC umožňují uživatelům přizpůsobit si herní zážitek přidáním dalších skladeb od různých interpretů a žánrů.

Závěrem lze říci, že k odemčení všech skladeb ve hře Guitar Hero World Tour je zapotřebí postupovat režimem kariéry, plnit výzvy a případně zakoupit stahovatelný materiál. Cheaty sice mohou nabídnout zkratky, ale mohou znehodnotit hratelnost jako celek. Hráči si mohou vychutnat širokou škálu dostupné hudby a pocítit uspokojení z ovládnutí svých oblíbených skladeb přirozeným postupem hrou.

FAQ
Jak se dostanete do nabídky ladění ve hře Guitar Hero World Tour?

Do ladicí nabídky ve hře Guitar Hero World Tour se dostanete následujícími způsoby: 1. Spusťte hru a vyberte hlavní nabídku. 2. Vyberte „Options“ (Možnosti) a poté „Cheats“ (Podvody) v nabídce

2. 3. Zvolte „Cheats“ (Podvody). Zadejte nadcházející cheat: Yellow (Žlutá), Green (Zelená), Green (Zelená), Blue (Modrá) a Blue (Modrá). 4. Jakmile kód správně zadáte, měla by se objevit zpráva, že byla odemčena nabídka ladění. 5. Po opuštění nabídky podvádění se vraťte do hlavní nabídky. Když v kroku 6 znovu vyberete položku „Options“, měla by se nyní zobrazit nová možnost označená jako „Debug Menu“. 7. Výběrem možnosti „Debug Menu“ získáte přístup k různým možnostem a nastavením ladění hry Guitar Hero World Tour.

Upozorňujeme, že menu ladění by měli používat pouze vývojáři a zkušení uživatelé, protože nesprávné použití by mohlo vést k problémům. Používejte ji, jak uznáte za vhodné, a nikdy nezapomeňte před provedením změn svou práci uložit.

Jak dlouho trvá, než porazíte Guitar Hero World Tour?

V závislosti na úrovni dovedností a odhodlání hráče trvá překonání hry Guitar Hero World Tour obvykle určitou dobu. Dokončení primárního režimu kariéry a odemčení všech skladeb může obvykle trvat 10 až 15 hodin. Dobu strávenou hraním však lze výrazně prodloužit překonáním všech výzev, získáním vysokého skóre a dokončením dodatečných úkolů. Nakonec to, jak dlouho bude dohrání hry trvat, bude záviset na tom, jak odhodlaný a zkušený je každý hráč.

Lze do hry Guitar Hero importovat skladby?

Písničku lze do hry Guitar Hero importovat, ano. Hudbu z dřívějších her Guitar Hero můžete importovat výhradně do hry Guitar Hero World Tour. Pomocí této funkce můžete rozšířit svou knihovnu skladeb a přehrávat své oblíbené písně z dřívějších iterací hry. Abyste mohli skladby importovat, musíte postupovat podle pokynů ve hře a mít požadovaný kompatibilní hardware nebo software.

Jak odemknout všechny cheatovací kódy Guitar Hero World Tour?

Pro aktivaci cheatovacích kódů ve hře Guitar Hero World Tour postupujte podle následujících postupů: V kroku 1 přejděte do hlavní nabídky hry. 2. Zvolte „Options“ (Možnosti) a poté „Cheats“ (Podvody). 3. V nabídce Cheaty zvolte „Enter New Cheat“ a zadejte příslušný kód cheatu. 4. Po správném zadání cheatovacího kódu se zobrazí oznámení potvrzující jeho aktivaci.

Zde jsou uvedeny některé cheatovací kódy, které můžete použít pro přístup k různým funkcím hry:

– Vzdušné nástroje: Pro přístup do režimu leteckých přístrojů zadejte „Modrá, žlutá, červená, zelená, zelená, červená, žlutá, modrá“.

– Automatický kop: Pro aktivaci režimu automatického kopu zadejte „Yellow, Green, Red, Blue, Blue, Blue, Green“.

– Hyperspeed: Pro vstup do režimu hyperspeed zadejte „Red (Červená), Blue (Modrá), Green (Zelená), Green (Zelená), Yellow (Žlutá), Green (Zelená), Yellow (Žlutá), Red (Červená)“.

– Chcete-li zneviditelnit kolébku, zadejte „Green, Red, Green, Blue, Blue, Yellow, Red, Yellow“.

– Výkonnostní režim: Pro vstup do výkonnostního režimu zadejte „Red, Yellow, Blue, Red, Red, Blue, Blue, Red“.

– Chcete-li odemknout všechny postavy, zadejte „Blue, Blue, Red, Green, Green, Blue, Blue, Yellow“. Mějte na paměti, že cheatovací kódy se mohou lišit v závislosti na používané herní platformě. Bavte se při používání těchto cheatovacích kódů, které vám otevřou nové funkce hry Guitar Hero World Tour!